11
maj
Seneste opdatering: 14/5-12 kl. 1852
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad danske skolebørn lærer, ved jeg ikke, men jeg husker en svensker med akademiske forudsætninger, der oprørt viste mig hvad hans 13-årige datter lærte i en sydsvensk skole, se her og her. “Blev befolkningerne i de erobrede lande tvunget til at gå over til islam?” – “Nej, islam blev oplevet som en befrielse,” og ivørigt “gør islam ingen forskel på sorte og hvide,” siger den venlige muslim til svenske skolebørn. Der har altså aldrig været 18 mio. sorte slaver handlet af islam fra 800 tallet indtil i dag år 2012. “Kristendommen gør forskel og forbindes derfor med undertrykkelse og racisme,” fortsætter han kækt videre. Ja, og min røv er spids og profeten Muhammed opfandt velfærdsstaten og rødstrømpebevægelsen. Act for America har undersøgt amerikanske skolebøger. Se rapporten her.

Uhrskov: Indvandringens pris – fattigdom og konflikter

Sådan lyder titlen på min kommende bog fra People´s Press. Undertitlen hedder På vej mod et fattigere Danmark. Som faste læsere af denne blog vil vide, er der ikke længere skyggen af tvivl om, at den ikke-vestlige indvandring gør Danmark og de vestlige lande – inklusive USA – stadigt fattigere. Denne voksende fattigdom vil i sig selv garantere fremtidige konflikter. Forskellene i kultur, religion og etnisk tilhørsforhold vil sørge for, at disse konflikter vil blive alvorligt skærpet. Det er ikke noget, denne forfatter har bestemt skal være sådan. Det er sådan, virkeligheden ser ud, og det er sådan, virkeligheden altid har set ud og derfor vil vedblive at gør. Indvandringens pris.

I Berlingske beskriver Uhrskov én af de bomber under vores velfærd, som grundlægges i uddannelsessystemet hver dag: Det kommende pjalteproletariat af overvejende mellemøstlige efterkommermænd, hvoraf en stor del forlader folkeskolen som funktionelle analfabeter, ligegyldigt hvor mange penge der er smidt efter dem. Prisen for dem lader sig næppe indskrænke til, at de sidder og kukkelurer på en førtidspension. De kommer til at hævde sig på de måder, de nu kan og en dag vil vi have akkumuleret så mange, at desperate, i dag utænkelige løsninger vil blive tvunget i brug. Ikke præventivt og i tide, naturligvis. Den dag vil man nødigt sidde i Folketinget. Man vil nødigt befinde sig i Danmark overhovedet.

PISA – Programme for International Student Assessment – undersøger hvert tredje år, hvad 15-16 årige præsterer i læsning, naturvidenskab og matematik. For de ikke-vestlige efterkommere i Danmark er resultatet katastrofalt. Den såkaldte PISA Etnisk 2009 viste, at mindst 35 procent af de ikke-vestlige efterkommere scorer så lavt i læsetesten, at de ikke kan forventes at gå i gang med og fuldføre en ungdomsuddannelse. Det tilsvarende tal for danske unge er på mellem 17 og 18 procent. Blandt de virkeligt gode læsere står det mindst lige så galt til. Igen skal jeg understrege, at det udelukkende er efterkommerne – født og opvokset i Danmark – jeg refererer til. Fem procent af de danske elever når et af de to højeste læseniveauer. For efterkommernes vedkommende drejer det sig om 0,9 procent. Ja, der står 0,9 procent, altså færre end hver hundrede efterkommerelev.

Folkeskolens afgangskarakterer afspejler resultaterne af PISA Etnisk. Ingen ikke-vestlig gruppe præsterer et højere karaktergennemsnit end danske elever. Sri Lankanere og vietnamesere er lig med eller meget tæt på, mens det for samtlige øvrige gælder, at de halter enten en hel del eller meget efter de danske elever. Og igen gælder, at det er efterkommere, vi taler om, født og opvokset i Danmark. Jeg taler ikke om indvandrere, der naturligt må have sproglige handicaps. Skulle man nu sidde og håbe på, at tredje, fjerde osv. generation kan rette op på disse forfærdelige resultater, venter man forgæves. Tallene er på ingen måde fyldestgørende for europæiske lande – selv om de få spredte tal fra Storbritannien bekræfter billedet – men fra USA ved vi, at anden generation, altså efterkommerne – er definerende for de kommende generationer. Margrethe Vestagers fortielser. Uhrskovs bog kan købes online flere steder fra den 29 maj.

“They have betrayed the working man”

Tommy Robinson og Kevin Carroll fra the English Defence League går ind i ledelsen for Paul Westons Freedom Party. Det er glædeligt at England får et ikke racistisk, ikke nazistisk alternativ til BNP. Folk der ikke tør gå til EDL demonstrationer, kan nu stemme på dem lokalt og på landsplan. Det mest slående ved denne pressekonference er imidlertid Carroll og Robinsons beskrivelse af den rædsel og terror pakistanske muslimer udsætter de mindrebemidlede kvinder og børn i Lutons ‘estates’ for. Det tjener dem til ære, at det fylder dem med en voldsom vrede på de svages vegne.BF/EDL Press Conference

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

“They have betrayed the working man”

Det vi ännu inte har förstått är att de som efter 1968 har gripit makten i de f.d. arbetarrörelserna aldrig har känt någon lojalitet med den europeiska eller den amerikanska arbetarklassen, utan istället ser denna “arbetararistokrati” som en fiende lika mycket värd att förinta som borgaren.

anonym
anonym
9 years ago

Abeed, den betegnelse betyder både sort (afrikaner) og slave, i ét og samme ord. Man kan jo forestille sig hvad der ville ske hvis hvíde (amerikanere) omtalte sorte sådan. Der er masser af søgeresultater derom. Abd, og alle navne der begynder med abd, er i betydningen Allahs slave. Dhimmistatus, jizya, Umars pagt, og jøder der blev tvunget til at gå med billeder at aber og svin på deres tøj. Foruden det obligatoriske folke-, kultur- og civilisationsmord, der er den naturlige følge af islam og herrefolkets invasion af alle de urene vantro lande/steder på Jorden. Uhrskov burde jo slå sig sammen… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x