12
maj
Seneste opdatering: 13/5-12 kl. 2337
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DE pludrende klasser diskuterer om Rochdale-sex-sagen nu var racistisk eller ej. Nej, mener venstrepressen ikke helt uventet, men dommeren helt åbenbart mente ‘jo.’ De kunne jo også bare være pædofile, selvom alle ofre er hvide børn. “Several of these men told their victims that “in their country” sex with minors was acceptable,” har de sagt til deres forsvar og det er jo ikke helt løgn. Heldigvis er England ikke ‘deres land’ endnu. Inden der er snakket færdigt, er der en ny sag samme sted: Second child sex grooming ring ‘discovered in Rochdale’ after arrests, Police uncover ‘second child sex ring’ in Rochdale. Man skal være semi-intellektuel, for ikke at se et mønster. Især da det er foregået siden 1991 og rigeligt beviser nok til en troværdig statistik. Lettest at bære er andres byrder, lad så gå med, at de kun er børn. I Guardian-segmentet trumfer pakistansk stammekultur engelske småpiger fra socialt belastede hjem. Hadet til den engelske overklasse uddøde ikke med George Orwell. Det er fuldt forståeligt. ‘Asiaterne’ skal være glade for, at de ikke er iranere: Iran: Four men sentenced to death by hanging for sodomy, in accord with Sharia law.

En krigserklæring mod Tyskland

Salafisten rufen zum Kampf auf Salafistgrupperne i Tyskland bliver utvivlsomt forbudt. Spørgsmålet er, hvad det skal gøre godt for, når de ikke skaffer sig af med personerne. Salafism expert: ‘Massive threat’.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Hansen
Jens Hansen
12 years ago

Anna Nathanson : Nearly one in four people experienced sexual abuse as a child. Why is this swept under the carpet? The Independent 14. May 2012 “A predominant focus in the recent case of the sex gang found guilty of abusing teenagers in Manchester was on “Asian men” preying on “vulnerable white girls”. Yet last month, the alarming statistic from the NSPCC that a child is subjected to a sex crime every twenty minutes in the UK went shockingly under-reported, in one tabloid relegated to a tiny box on page twelve, as if it wasn’t even worthy of being considered… Read more »

Prudentius
12 years ago

Den ubønhørlige logik i multikulturen er selvfølgelig den, at når man importere pakistanere en masse og lader dem kolonisere ens større og mindre byer, ja så får man: Pakistan! Det synes multikulturalisterne imidlertid ikke rigtig at have øje for, de er fortsat overbevist om at europæiske samfund kan opretholdes og videreføres af ikke-europæiske befolkninger. Og hvad er Pakistan så? Det er værd at vide, når nu man insisterer på at udskifte England (for den sags skyld også Danmark) med det. Pakistan er et hav af kværnende fattigdom, bestialsk vold, skånselsløs udbyttelse og endeløs korruption. Det er tilmed en sump af… Read more »

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

“Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.” (Churchill 1942). Snaphanen har tidligere posteret om Reda Seyam, en terrorist, der hader Tyskland men ikke har der ringeste imod den tyske generøse bistandshjælp. Man kan undre sig over, at vi i vesten konsekvent finansierer terrorister, der invaderer vore lande som invasive arter og lader os betale for deres had og kommende terror mod os selv. Taler vi om et Abendland, eller mangler vi blot lidt eftertænksomhed? Måske kan vi – i vesten – ikke fortsat… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x