12
maj
Seneste opdatering: 12/5-12 kl. 1901
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mange andre kan ikke, men af andre grunde (se nedenfor).Reda Seyam var mistænkt for at være bagmanden til Bali-bomberne i oktober 2002. Han drog til Bosnien i 1994 for at ‘udøve jihad,’ hvorved en del kristne mistede hovedet, hvad vores presse er tilbøjelig til at overse. Han er tysk statsborger, lever af bistandshjælp og vil afskaffe den tyske stat, der ikke ved om det vil afskaffe ham. Det hed i forgårs at “Germany will not allow anybody to impose religious wars on us”, hvordan de så vil forhindre det. – Ved at forbyde salafistgrupperne?Salafist attackiert SPIEGEL-TV-Team. Der er lidt mere religionsdialog på tysk her og lidt mere salafistnyt her: German police suspend officer over Salafist links.

Forandret, ikke forsvundet

JP skriver i dag, at debatten om indvandringen er stilnet af. Det er ikke min oplevelse. Sagen er, at den er blevet mainstream, og de har målt på de forkerte ord. Begrebet ‘danskhed’ har altid været et vildskud – udefinerbart og ikke ret interessant, og det er følgelig forduftet.

Det er nok også gået op for folk, at det er væsentlig mere interessant at tale om ‘islam’ end om ‘muslimer’. Sprogbrugen er generelt skiftet, fordi folk er blevet langt mere vidende. I stedet for ‘tørklæde’ og ‘halal’ skulle de søge på ‘sharia’. I stedet for ‘imam’ og ‘fundamentalist’ skulle de søge på ‘islamisme’.Jeg tvivler meget på at ordet ‘integration’ bruges mindre, og mon ikke begrebet ‘social kontrol’ er dukket op i løbet af de sidste ti år? Hvis nogen her kan teste mine påstande, ville det være meget velkomment. – Af Nemo

Journalister stemmer Radikalt

kan stadig ikke se vitsen med Muhammedkarikaturer, er anti-monarkister og surfer porno/læser Politiken. Det er en meget grov sammenfatning af undersøgelsen Rapport fra Medieundersøgelsen, 2012, 46 sider. – DJ censurerer erotik-spørgsmål.

Svenske journalisters svar er også interessant. JP tegningerne har jo ikke været gengivet i noget svensk medie, men det burde de altså have været, mener 48 %? Mon ikke det kan nås endnu? Go for it!

Helt tilfældigt – tror jeg nok – men jeg sad og surfede i det fantastiske online arkiv over *Kierkegaards skrifter efter hvad han har skrevet om pressen, og det er ikke så lidt. Her kalder han den ‘statens muddermaskine’. Han er ingen ven af folkestyret: ” Man tænke paa de frie Forfatninger, disse mageløst fuldkommengjorte Opdagelser – Msk-Slægtens Stolthed – der vækker Længsel efter et østerlandsk Despotie som lykkeligere at leve under.”

Presse-Lovgivningen, Journalen NB16

Da Det, der egl. qvalificerer Presse Forbrydelsen er Udbredelsen (Noget man da hidtil reent har overseet | i Lovgivningen og udenvidere identificeret denne Forbrydelse med enhver anden) saa burde enhver Mulct og anden Straf skærpes i Forhold til fE Subscribent-Antallet. (Jeg har bestandigt særligen Dag-Pressen, denne Staternes Mudder-Maskine, for Øie). Ligeledes burde Mulct og Straf skærpes i Forhold til hvor ofte det Løgnagtige, det Skyldige har været gjentaget og sagt, thi derved har det jo faaet større Udbredelse.

Dersom man ikke er betænkt paa at forbyde Dag-Presse til en vis Grad, saa burde man dog være betænkt paa at sætte Straf for den Forbrydelse: ved at trykke Piat at gjøre et Forsøg paa at gjøre Samfundet vanvittigt.

Det er den gamle Historie. | Der gjøres en Opdagelse – Msk-Slægten triumpherer; begeistret sættes Alt, Alt i Bevægelse for at gjøre Opdagelsen fuldkomnere og fuldkomnere. Msk-Slægten jubler og tilbeder sig selv. Langt om længe kommer der en Standsning – man standser: men er denne Opdagelse et Gode, især dens overordentlige Fuldkommengjorthed! Og saa maa igjen de eminenteste Hoveder til for næsten at speculere sig gal paa, at opdage Sikkerheds-Ventiler, Dæmpere, Hæmsko o: s: v:, for om muligt at holde igjen, at ikke denne mageløse og mageløs fuldkommengjorte Opdagelse, Msk-Slægtens Stolthed, skal ende med at overkjøre og ødelægge hele Verden. | Man tænke paa Bogtrykker-Kunstens Opfindelse, fuldkommengjort lige ned til Hurtig-Pressen, der kan sikkre os, at intet Skidt og Bundfald bliver ubemærket. Man tænke paa Jernbaner. Man tænke paa de frie Forfatninger, disse mageløst fuldkommengjorte Opdagelser – Msk-Slægtens Stolthed – der vækker Længsel efter et østerlandsk Despotie som lykkeligere at leve under.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] h/t Snaphanen – Reda Seyam was suspected of being the man behind the Bali bombings in October 2002. He went to Bosnia in 1994 to “pursue jihad, ‘which by some Christians lost their heads, what we rarely hear about. He is a German citizen, living on welfare and will abolish the German government, which unfortunately will not eliminate him. […]

trackback

[…] and openly declares that he will abolish the German government, which unfortunately will not eliminate him. Bonn, Germany: Police officer speaks out about attack by 600 armed Muslims, “new level of […]

Prudentius
11 years ago

Typer som Reda Seyam er Vestens hubris og nemesis på en og samme tid.

De er samvittighedsløse parasitter på nationer, der har mistet viljen til at forsvare sig selv.

De er det åbne samfunds totale overreach og fatale sammenbrud.

De er det europæiske/vestlige selvhads stormtropper og barbariets triumf.

De er.. osv. osv. osv.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
11 years ago

Han er da en rigtig rar fætter. Han må ganske simpelt kunne hentes til København, hvor han kan blive integrationskonsulent, inklusionsrådgiver og dialogbænk-designer. Det skal Anna Mee Allerslev såmænd nok kunne klare. Noget skal hun jo give sig til for sin formidable hyre. Og hvis der er noget, vi savner i København, er det netop sådanne typer, der kan inkludere Nørrebro, ydre Nørrebro, Tingbjerg, Akacieparken, Mjølnerparken og alle de andre failed zones i Danmark. Nå, ved nærmere efterlæsning kan man konstatere, at den pågældende hader det tyske samfund som ellers rundhåndet forsyner ham med kontanthjælp. Og hvad kan man så… Read more »

Elefanten
11 years ago

Jeg har intet behov for at kritisere de udlændinge, der benytter sig af de tilbud, som dan danske stat stiller til rådighed. Jeg kritiserer tåbelig lovgivning og uduelige politikere. Så jeg har ingen problemer med at holde den gode tone.
Jeg så udsendelsen om Lisbeth Zornig Andersens opvækst, og jeg undrer mig over, at nogle har travlt med at importere tilsvarende problemer fra fjerne lande og kulturer.

JensH
JensH
11 years ago

At journalist-standen er radikal kom der idag endnu et bevis på på DR.dk: “Udlændingedebatten er blevet mere stueren Den hårde tone i debatten om muslimer er aftagende, og synet på muslimske indvandrere er blevet mere nuanceret i de senere år.” http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/05/12/0512064421.htm At debatten om islamisk indvamdring er blevet mindre kunne måske høre sammen med den den økonomiske krise, samt at de fleste Danskere har formet sig deres mening om hvad denne massive muslimske masse-indvandring har betydet for landet, og derfor ikke rigtig har noget ‘behov’ for at høre mere om dette emne, (mætnings-punktet er nået). Men DR og 90 procent… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x