16
maj
Seneste opdatering: 20/5-12 kl. 1226
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Findes også på dette link.)’Världens modernaste land’ mødte for en kort stund den arabiske præ-middelalder. Et samfunds foretrukne offergrupper kolliderede frontalt på TV. Det er ikke ofte, at de to mødes så nøgne og afklædte, men er ikke offfergrupperne der står med rumpetten bar, det er et slæng ignorante, populistiske og naive politikere. Vi ser ikke den glatte taqiya, man kan ignore, men den lodrette løgn man må forholde sig til i et par dage, indtil den bliver fortrængt igen. Det er ikke tale om ‘afsløringer’ i Uppdrag Granskning, det er dokumentation af noget alle kunne vide, hvis de gad og navnlig turde.

SVT’ s Uppdrag Granskning fokuserede udelukkende på islam og dens forhold til kvinder, selvom der var nok andet at tage fat på. Jeg ville gerne have hørt imamerne om homoseksualitet, demokrati, jøder, dawa, jihad, – hele herrrefolksudtrækket. ”Massmordspredikan i svensk moské”. ”Dubbla budskap i moskén”. Svenska Dagbladet.”Moské säljer judefientligt material”. ”Försäljning av kassetter o.d. med judefientlig propaganda i Stockholms moské. Fråga om hets mot folkgrupp,” altsammen dagbladsartikler der er adskillige år gamle. Men SVT fandt en masse alligevel. Janne Josefsson er en hædersmand og han fortjener al ros.

Man skal igennem noget alibisnak af professor Mohammad Fazlhashemi først, – hvis han havde ret, så ville i titusindvis af moderate, moderne svenske muslimer gå i protesttog mod imamerne i morgen, og det kommer vi ikke til at se fordi 1) de er ikke uenige med imamerne og 2) og hvis de er, har de deres liv for kært til at sige det højt på nogle få undtagelser nær. Efter professoren kommer bollerne på suppen. En tilfældig mand på torvet i Rinkeby viser stolt sine papirer på sine fire koner frem.

Den svenske stat må ikke støtte trossamfund hvis vurderinger strider imod Sveriges grundlæggende værdier. Nu er der ikke en imam i programmet, som ikke siger noget der ikke er velkendt fra Koranen, det er altså Koranens grundlæggende værdier der ikke stemmer overens med Sveriges. Islam er en grundlovsstridig, politisk bevægelse, hvis man tager koranen og disse imamer på ordet. Dele af koranen er lodret Hets mot Folkgrupp, og man kan blive dømt for at citere dem. Det er en lidt stor kamel at sluge, når man har over 500.000 muslimer i landet, 15 stormoskéer, en endda bygget for saudiske petrodollars. Om et par generationer er der 2 mio muslimer i Sverige, og så er der ingen TV kanal der laver undercover mosque uden at have fået lov af ummahen.

Nu er Fanden løs i Laksegade en uges tid. Derefter fortsætter den store cover-up af jødehad, misogyni og bigami indtil næste gang. Da vi taler om problemer, der er så store at de ikke kan løses, og dokumentationen af dem er kommet meget, meget sent, er det måske bedre at lægge låget på igen og beholde det der. Svenske medier kunne virkelig ikke lide programmet. Få timer efter ved 23 tiden lå det langt nede på de største avisers netsider, og i aften vil det være forsvundet. Der blev flippet ud på højtryk i pressen lige efterpå, hu hej, men endnu intet man ikke kunne have gættet i forvejen selv. Den ansvarlige minister vil have mere dialog osv. osv. Han inddrager ikke statsstøtten til én eneste moské. Mon ikke snarere han har tænkt sig at reformere islam egenhændigt og uddanne imamer, der ser bort fra koranens tekster,f.eks.:

“Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Gud er ophøjet og stor.” (Koranen sura 4, vers 34).

Eller:

Gift jer med de kvinder, I finder for godt: To, tre eller fire. Hvis I er bange for ikke at kunne behandle dem ligeligt, så kun med én, eller de slavinder, I ejer. Dette er det nærmeste til ikke at komme på afveje.Sura 4 (Kvinderne) vers 3

Mona Sahlin lader til ære for pressen og sit eftermæle som om hun er overrasket:

Socialdemokraternas Mona Sahlin har många gånger stått upp för det mångkulturella Sverige. Vilket också gjort henne avskydd i främlingsfientliga kretsar. Men den kvinnosyn som de smygfilmade imamerna i Uppdrag Gransknings avslöjande uppvisar, fördömer hon helt. Där kvinnor uppmanas att strunta i att polisanmäla misshandel, ställa upp på sex och att acceptera månggifte.Det är upprörande och kränkande att behandla kvinnor på detta sätt. Det är mycket bra med avslöjandet. Nu måste alla goda krafter agera och kräva ett slut på dubbelmoralen, säger hon. Mona Sahlin rasar mot imamerna.

Se Muslimska ledare uppmanar kvinnor till underkastelse, minut 59:00

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har tidligere været vist på <a title="Snaphanen” href=”http://snaphanen.dk/2012/05/16/undercover-mosque-light/&#8221; target=”_blank”>Snaphanen, men blev omgående fjernet fra YouTube – efter […]

trackback

[…] Whatever. At least it got the show on TV. But whether it will make any difference is, I would guess, doubtful. I hope I’m wrong. But Sweden is a tough case. And in Britain, as noted, where the media are a lot more open about these things, the only people who ended up in trouble with the law as a result of Undercover Mosque were its producers. Heaven only knows what’s in store for the gutsy folks at Uppdrag: Granskning.Bruce Bawer Frontpage Magazine. (Med dold kamera i svenska moskéer med SVT:s Uppdrag Granskning.) […]

mb
mb
10 years ago

Der bortforklares rutinemæssigt:”Den aktuella imamen har inte förstått vad samtalet egentligen handlade om eftersom han inte talar särskilt bra svenska. ”
http://www.sydsvenskan.se/malmo/moskeer-tar-avstand-fran-rad

Bergfast
10 years ago
Reply to  mb

Att förneka att programmet till viss del är lite ”vinklat”, går nog inte att göra utan att fara fram med en viss osanning? Om två muslimska kvinnor tillsammans går till en imam, varav den ena ”söker hjälp och råd” hos imamen, för HUR hon skall göra för att lyckas BEVARA sitt äktenskap, trots att mannen har gift om sig med ytterligare en kvinna, och trots att hon har drabbats av ”svartsjuka”, samt att mannen har ”slagit henne över armen”(?), och att hon (därför?),inte längre känner för att ”ge honom kärlek”, för att hon inte längre ”känner kärlek i sitt hjärta”… Read more »

PK
PK
10 years ago

Een er nødt til at spørge top politikerne i Sverige :” Har I så fået et bedre Sverige, som I med glæde og stolthed
giver videre til næste generation?”

Info
Info
10 years ago

MONA SAHLIN HAR SAGT “ETNISK BAKGRUND” Hela det politiska och journalistiska Sverige befinner sig i uppror för att någon nyligen sagt de två orden “etnisk svensk”. Det finns inga etniska svenskar! Det är att ställa “vi” mot “dom” och gynna Sverigedemokraterna. Påminner om Hitler och Breivik. Däremot finns det naturligtvis etniska folkgrupper utanför Sverige. Och då är detta en merit. Detta får gärna påpekas i valda sammanhang. Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i Göteborgs-Posten 22/10 2000: “Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. Det ska räknas som ett… Read more »

PK
PK
10 years ago

Mona Muslim:”Nu må alle gode kræfter agere og og kræve et slut (stop) for dobbeltmoralen.” Absolut festlig læsning. Gode kræfter, ja hvem mener hun? De mennesker, som er ligeglad med volden mod svenskerne? OG kræve!! Jo jo, det gør gør indtryk på mennesker med en religion, som fodrer deres hjerner mindst 5 gange om dagen. Mona er bare et ondt menneske, som snaphanen så rigtigt skriver er begyndt at kæmpe for sit ry. Det løb er kørt. Hun er en forræder i verdensklasse. Tænk den tanke at ville ødelægge sit land og folk. Sverige ødelagt , betalt af svenskerne selv,… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago
Reply to  PK

Nej, Mona och hennes anhang bryr sig inte om sitt rykte bland sina svenska fiender, d.v.s. alla svenskar. De kämpar bara för att vinna tid, så att ännu mer dödligt gift hinner strömma in i samhällskroppen innan några allvarliga försök att stoppa det görs.

Info
Info
10 years ago

SVENSKA UNGDOMAR OCKUPERAR SVERIGE Efter ett uttalande av statsminister Fredrik Reinfeldt nyligen har den senaste tidens debatt i Sverige uttryckligen slagit fast, att det inte finns några etniska svenskar. Den som påstår det är rasist (och smygnazist). Däremot finns det massor av svenskar. Särskilt i storstädernas förorter. Ett stort antal sådana lyckades nästan ockupera en del av Sverige, Tensta NV om Stockholm, igår, när ”personer”, ”ungdomar” och ”svenska tonåringar” satte eld på en skola, krossade otaliga fönsterrutor och nästan lyckades övermanna de 15–20 polispatruller (”dialogpoliser) som vågat närma sig platsen. ”SKOLBRAND OCH UPPLOPP I TENSTA Det nya Sverige. Mellan 15-20… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x