17
maj
Seneste opdatering: 18/5-12 kl. 0044
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Norge er det den mest særlige dag af alle. I København er det en doven forårshelligdag, hvor de indfødte er taget væk på forlænget weekend og har overladt byen til turisterne. Mange turister. (klik fotos f. helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
9 years ago

Aftenposten kan også. Tænk hvis alle andre folkeslag var lige så gode som nordmænd, så ville verden blive et bedre sted at være. Norge er forrest med empati. Tror de selv på alt det bavl? “1. september ble jeg spurt om likheter mellom 9/11 og Utøya. En erkjennelse vokste frem over forskjellen i empati og forståelse fra den gang og nå. Jeg så på TV-bildene av folk som hoppet ut av bygg, sørget og følte behov for å uttrykke medfølelse (…) Kjenner og føler mer Men jeg så ikke for meg hvordan det må ha vært, eller engasjerte meg for… Read more »

Marie
Marie
9 years ago

http://www.fvn.no/lokalt/sogne/Fikk-glattcelle-og-10000-i-bot-2225037.html#.T7TtmMVH7QM

De pakistanske flag er sikkert som sædvanligt rigt repræsenteret i dag. Hvad angår den alle steds værende forlorne bonderomantik, såsom kronprinsen med søn og papsøn i konstruerede “folkedragter” …

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

http://da.wikipedia.org/wiki/Bunad

De norske mænd er kommet godt med i de sidste årtier, skønt der ikke er noget specielt norsk over deres folkedragter. De er blot variationer over den almindelige europæiske mandsdragt i 1700- og begyndelsen af 1800-tallet.

Jeg kan end ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at jeg kunne få nogen dansk mand, jeg kender, til at trække i sådan et kostume på Grundlovsdag eller nogen anden dag.

Marie
Marie
9 years ago
Reply to  Marie

VG: Udlandet mener, at den norske kronprinsfamilie er den sødeste, og så er alt jo godt. Norge er igen bedst i verden.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kronprinsparet/artikkel.php?artid=10061635

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x