18
maj
Seneste opdatering: 18/5-12 kl. 2316
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Every single police force tell us, when we have sit down meetings with the police they all say that we are not allowed an opinion but they stick their thumbs up. Pretty much all of them do that. All of them do that. ‘Cause obviously they see first-hand the extremism, the Islamists, the Muslim gangs.They see it first hand. They have to deal with that as a job, the police. Also what they do is, we had a black Tory councillor, Dr. Blaine. He come up to me at a meeting on camera, shook my hand, says he admires what I’m doing.

I’ve had threats to chop up my children. I’ve had threats to burn my mum.This is just today. And I’ve got them all in black and white where they are messaging me online, I’ve had threats to shoot me, every single day I get this.If I went online and I made a threat to chop up a Muslim’s mum I’d be arrested. So the police need to be arresting these people on a daily basis that are making these threats.

You see every week in the paper a non-Muslim walking near a Muslim area, he’s attacked and beaten. They call it a ‘failed robbery’, yeah? But they don’t try and rob him. The reason why they’re getting beat up is ‘cause they’re drunk, and they’re walking within an Islamic area. And that’s sharia law. We used to wonder and scratch our heads,‘Why are they jumping out of cars on innocent people and beating them up all the time?’ And if you look, it’s usually homosexuals, it’s usually someone who’s intoxicated near their mosques, or near their area, and that’s sharia policing. That’s been here for years.They’ve been policing their own communities for years.Transskription på GoV her.

“Det hører man hele tiden….”

Under trusler med en køkkenkniv forsøgte en 40-årig asylansøger at voldtage sin 13-årige datter på flygtningecenteret Auderød ved Frederiksværk i Nordsjælland. Datteren sprang desperat ud af vinduet fra en høj første sal, og hun brækkede ryggen fire steder. Sådan lyder tiltalen mod den 40-årige afghanske far, der kom til Danmark med sin datter for at søge asyl.

Den 13-årige var i en periode indlagt på hospitalet og blev behandlet for skaderne i ryggen. Hun går nu med korset for at støtte rygsøjlen. Den 13-årige pige skal vidne under retssagen mod sin far, men det kommer til at ske for lukkede døre. Også personale fra asylcenteret, der hjalp pigen, skal vidne. Anklager Tine Petersen vil i retten nedlægge påstand om, at den afghanske far udvises af Danmark, hvis han bliver dømt. Flygter fra fars voldtægt: 13-årig brækker ryggen

“Svenskere har altid haft et problem med antisemitisme”

Man kan se hele filmen “Simon och ekarna” 117 minutter her. Højreklik og vælg “toggle fullscreen” for helskærm. Det er fredag og der er endnu en dårlig Meryl Streep film på DR- dummeren.

En beretning om Sverige under krigen er også interessant i dansk sammenhæng på grund af nabolandets neutrale rolle dengang, modtagelsen af jødiske flygtninge og samtidig udbredte antisemitisme, der i dag stadig påvirker jøder i landet – ikke mindst i Malmø, som mange jøder forlader i disse år. Filmen tager fat om et ømt punkt i svensk selvforståelse vedrørende krigen og forholdet til jøder, fortæller Lisa Ohlin, der har 25 års erfaring med filmproduktion, men for første gang har fokus på Sverige under krigen.

” Det er et portræt af Sverige dengang, som ikke er lavet før. Danmark og Norge var jo besatte, en skæbne, som Sverige undgik. I og nordmændene har været meget bedre til at tale om fortiden og besættelsen. Den svenske krigshistorie er ikke lige så sorthvid. Men folk var også bange, soldater var ved fronten, og hver dag troede man, at tyskerne ville komme. Det er let at sige efterfølgende, at svenskerne vidste, det ikke ville ske. Det kunne det lige så godt have gjort,” siger hun.

“Antisemitisme blandt svenskere er også beskrevet i filmen. Mange siger, at de ikke har noget problem med jøder, men svenskere har altid haft et problem med antisemitisme. Min far fortalte mig, at det var udbredt på hans skole. Jeg håber da, at min film kan være med til at bringe en debat om det på banen.” Er dette ligefrem tabu i Sverige, også i kunstneriske kredse? ” Det er ikke tabu, men det er meget følelsesladet og svært. Det er særlig slemt i Malmø, men man snakker meget lidt om det. Problemer med antisemitisme og fremmedhad er reelt. Det findes der, men der er måske en berøringsangst,” siger Lisa Ohlin. Jødisk filmfestival sætter fokus på svensk tabu (Kristeligt Dagblad, ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Info
Info
10 years ago

TRÅKIG HISTORIA det där om den asylsökande fadern, som försökte våldta sin dotter. Tyvärr händer liknande och värre saker numera också i Sverige. Förutom att de “spännande nybyggarna” både från Europa och andra världsdelar allt oftare roar sig med att bränna ned svenska skolor, badhus, bilar, förskolor, idrottshallar osv. (se tidigare inlägg hos Snaphanen). Man kan fråga sig, var den svenska polisen håller hus. Svaret får kanske Snaphanens danska och norska läsare i nedan länkade lilla film. Polisen varken får eller vågar ingripa. Filmen visar hur antirasistiska “aktivister” (AFA, Ungdom mot rasism, Muslimska kulturföreningen, SSU, Ung vänster, LUF osv.) angriper… Read more »

Bergfast
10 years ago

“Mange siger, at de ikke har noget problem med jøder, men svenskere har altid haft et problem med antisemitisme.” ANTI-hit, och ANTI-dit? Att det finns en ANTI-“svensk”-het bland många människor med judisk bakgrund går nog heller inte att förneka? “Vi är vi, och ni är ni”? Förmodligen är det fundamentala mänskliga beteende-inklinationer, som kan ses och iakttas i allt ifrån familjenivåer, släktnivåer, ättnivåer, klannivåer och mellan hela nationer? Många krig i Europas historia har förts mellan olika “släkter”, som legat i fejd med varandra om “makten”. De som har vunnit “makten” har sedan påtvingat sin “konsensus” för alla “underlydande” att… Read more »

MIKE
MIKE
10 years ago

Tommy Robinson er en helt – en vaskeægte helt. Der er få af dem, men han er en blandt få. Når historiebøgerne skal skrives om 40 år – og hvis de ikke bliver skrevet på arabisk – (god forbid / gud forbyde det – Allah .. øh) så vil resten af verden , måske selv Zenia Stampe og resten af the loonie left – forstå, at betydningen af det han gør / gjorde, at det han var med til at starte var det vigtigste der er sket i moderne historie …. jeg har sagt det før – Europas fremtid /… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x