20
maj
Seneste opdatering: 21/5-12 kl. 0151
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

 

En smuk venstre knock-out med hele kroppen bag i de første sekunder af fjerde omgang, minut 14:04 i videoen. En bokser, en skytte, en fotograf kender øjeblikket indenfor mikrosekunder. Man ved den er hjemme, inden man har set resultatet. Selvom Kessler har passeret toppen, er han stadig en fornøjelse at se på. En stilren, stadig lynhurtig bokser med punch. Greene ligner en, der bare håber at holde 12 runder. Det gør han ikke, efter få minutter går han bare baglæns. Professionel boksning er ikke nogen diskussionsklub, vel derfor det ikke rigtigt er tilladt i Sverige. Lyset er slukket inden han rammer canvassen.Kessler-knockout måske den bedste i år. – Se også »I didn’t know I was going to die just yet«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] med ham. Det gik da heller ikke bedre end, at det var striptease i sommervarmen. Det mindede lidt om Mikkel Kressler kampen forleden, Uhrskov er blot mere høflig og mere diskret dræbende. Liv Holm Andersen fik samlet stumperne af […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x