23
maj
Seneste opdatering: 23/5-12 kl. 1218
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En boende i området skriver till Sydsvenskan:”Jag vill bara att regeringen ska reagera och göra något skit åt detta.

Strax efter klockan 22 larmades polis och räddningstjänst till Ramels väg sedan en fyrhjuling och en mc satts i brand vid bensinstationen. – När patrullerna kom till platsen möttes de av stenkastning från ett antal personer på platsen, säger Skånepolisens informatör Nils Norling.

Klockan 22.53 kom en nytt larm. Den här gången handlade det om en brand i ett sophus på Ramels väg. Det övertändes snabbt och totalförstördes. Branden misstänks vara anlagd. Stor polisinsats vid Ramels väg, Uppror i Rosengård i natt. Rosengårdsbränder och stenar – försökte ta vapnet från polis. – Se 18 maj: Forår i Township Tensta.

Kontekst

Fra parlører til første semester på ethvert universitet. Vi andre kalder det “sammenhæng.” Når man citerer koranens mange voldelige passager, får man at vide, at “det er taget ud af kontekst.” Her bliver det sat ind i kontekst, noget så grundigt:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
10 years ago

Info

Våldtäktssverige är jo också en suverän Europamästare på just precis våldtäkt. Något som alle ni elaka och omnixenohomofobiska hvita Svennar er så forbannad stolta över. Och snart också Världsmästare.

Bergfast

Der bliver jo også ført en udryddelseskrig mod alle de ikke tilstrækkeligt troende muslimer, i de lande hvor der er muslimer.
Og så vidt jeg ved, er dem der ikke har haft andet valg end at (tvangs)konvertere til islam, også kun lidt over dhimmistatus i mange henseender.

trackback

[…] Confidential; ”Nya Rosengårdskravaller med stenregn mot polis”, och även på Snaphanen; ”Forår i Township […]

Bergfast
Bergfast
10 years ago

I Spanien, i slutet av 1400-talet, gav en ortodox rabbin rådet till judar att de skulle ”konvertera” till kristendomen och anta kristna namn, samt skaffa sig utbildningar inom bl.a. juridik och andra yrken som kunde utöva inflytande i (de kristna) samhällena. Judar blev alltså ”katoliker”, men behöll ofta i hemlighet sin judiska tro. Vi fick vartefter en mängd olika kristna rörelser med namn efter deras grundare; Kalvin, Zwingley, Luther, Chartau, Leastadius, Pingskyrkan, Baptiskyrkan, Kväkarna, Sjundedagsadventisterna, Missionskyrkan osv., och i våra dagar är kristendomen inte någon statsreligion. Genom kommunismen bekämpades kristendomen mycket starkt i Ryssland, men också i Europa efter den… Read more »

Frank P
Frank P
10 years ago

Dagen derpå: Europarådet kræver svenske tilstande indført i Danmark, dvs. af-etnificerede kriminalreportager, fængsling og forfølgelse af alt til højre for Venstre/DF, flere kampagner mod hvide racister, flere udlændinge til landet, mere kulturelt selvhad, mere regulering af internettet (ikke at PET allerede har listet trojanere ind hos hundreder måske tusindvis af folk på højrefløjen (og retfærdigvis skal det siges: den yderste del af venstrefløjen) og følger med i internetaktiviteterne, Stine Brix fra Ø er på sporet af noget, men det går i sig selv lige om lidt….) Hvor er de borgerlige stemmer? Hvor er oprøret over denne infame rapport? Hvem researcher… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

Looks like it’s going to be a ‘hot’ summer in the Swedish townships.

Info
Info
10 years ago

SVENSKARNA GÅR SOM LAMM TILL SLAKTEN ”The Swedes are going like lambs to the slaughter” skriver The Brussels Journal, en europeisk nättidning, publicerad av organisationen SAFE i Schweiz. Detta i en kommentar till en längre artikel, betitlad ”Swedish Welfare State Collapses as Immigrants Wage War” http://www.brusselsjournal.com/node/938 Detta och liknande, som ute i Europa helt sanningsenligt kan läsas om Sverige, stämmer inte helt med den svenska, mediala och politiska nomenklaturans egen uppfattning om sin betydelse i världen: ”Sverige har Europas bästa skola” ”Sverige har världens bästa sjukvård, lägsta inflation, starkaste ekonomi, snabbast minskande arbetslöshet” ”Hela Europa beundrar oss för att vi… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x