25
maj
Seneste opdatering: 29/5-12 kl. 0604
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da der desværre ikke synes at være nogen video fra besøget i København i lørdags, er der her en nyuploadet ældre sag fra The Harvard Club in New York i november 2001. Der er næppe mange, der kender den. Inledning af City Journals redaktør de første seks minutter. – Jeg så Dalrymple forleden citeret for denne iagttagelse om politikere, som enhver kan applicere på sit eget lands politikere. Den er også nævnt i talen minut 29:30:

The Prime Minister is expected to show that he’s an ordinary bloke who likes football, because otherwise the public might think he’s weird or a paedophile or something. As Theodore Dalrymple once noted, all 22 members of Tony Blair’s cabinet listed football as an interest in Who’s Who. He wasn’t sure what was more worrying – that they genuinely liked it, or were pretending to. Why do all grown men insist on pretending that they like football?

“Berøvet store dele af vores historie og ‘den højere kultur’, er vi henvist til at leve i et evigt nu,” siger han. På lægterne til en fodboldkamp eller foran et fjernsyns uendelige række af to-minutters øjeblikke, hvor hver eneste øjebliks eksistensberettigelse er, at det fører videre til det næste. Når man hører hvilke bøger der ligger på politikernes natbord, ændrer det ikke ved indtrykket. Jeg tror de er oprigtigt begejstrede for fodbold, dårlig litteratur, Springsteen-koncerter og gågadevandringer med røde roser.

“Indvandringen ligner et pyramidespil”

Et pyramidespil (Pyramid scheme) er et spil uden konkret vare af værdi, der blot drejer sig om at distribuere tab nedefter til bunden af pyramiden på så mange som muligt, mens kun en enkelt eller ganske få i toppen vinder noget. Nemlig dem der startede svindelnummeret. Tag Medelsvensson i bunden af Malmø-pyramiden: Skatten stiger, velfærdsydelserne svinder Pyramidespil er egentlig forbudt i Norden:

Forskningsleder Erling Holmøy i Statistisk sentralbyrå slår hull på myten om at innvandring kan redde norske statsfinanser når oljeinntektene faller og eldrebølgen gjør at flere skal ha pensjon og pleie, skriver Dagens Næringsliv.Innvandring har visse fellestrekk med pyramidespill, sier Holmøy til Dagens Næringsliv.Det gir økte inntekter til det offentlige de første årene, men etterhvert går regnskapet i minus, ifølge hans beregninger.Forskningen viser at innvandrere fra lavinntektsland innebærer høyere kostnader enn inntekter både på kort og lang sikt….Mer overraskende er det at heller ikke de tradisjonelle arbeidsinnvandrerne fra vestlige land er lønnsomme for offentlige budsjetter i det lange løp

Man skyver problemet foran seg hvis man hele tiden skaffer seg flere folk. I det korte bildet belaster ikke innvandrerne offentlige budsjetter med kostnadene knyttet til barndom og alderdom. Derfor kan det se ut som disse gruppene kan skaffe oss handlingsrom. Men disse skal også få barn og bli gamle. Det betyr at bildet endres over tid, sier Holmøy til Dagens Næringsliv.Sammenligner innvandring og pyramidespill (SSB: Innvandringen er ulønnsom)

Irshad Manjis nye bog forbudt i Malaysia

Det er nok hendes ‘homoseksuelle livsstil’ – hvor kan man købe sådan en? – der kan lede de rettroende på afveje. Hvor er alle homo-retsaktivisterne?

“This is because the book, which is believed to have elements that can deviate Muslims from their faith and which insulted Islam, has received numerous complaints,” he said in a statement here Thursday. “The ministry received a report from Jakim, and based on its findings, the contents have elements that can confuse the public and contain words that insult Islam,” he said. Irshad is a liberal Muslim activist who openly supports Lesbian, Gay and Bisexual and Transsexual (LGBT) lifestyles. Malaysia bans Irshad Manji’s new book

Langs havnen

Københavns Havn er stadig den samme som i gamle dage før containerne begik et vellykket mord på den, og alligevel er alt anderledes nu den er stået op fra de døde. Det er stadig 42 kilometer kajplads i Nordhavnen, Refshaleøen, Nordre og Søndre Frihavn, Inderhavnen, Holmen, Sydhavnen, Prøvestenen, Færgehavn Nord og Tuborg Havn. Det hedder stadig Amerikakaj, Levantkaj, Orientkaj, Marmorkaj, Stubkaj, de strækker sig tolv kilometer fra syd til nord, men der er ikke et skib mere, der nogensinde har været de steder. Herfra har jeg sejlet til Hong Kong, Manilla, Shanghai, Beirut, Malta, Cypern og New York, og når man kom hjem var kajen sort af mennesker, fordi man havde været væk i halve år.

Det er ligesom i de onde drømme, hvor man tror man er hjemme fordi alt ligner, men man er en fuldstændig fremmed. Jeg kender havnen, den kender ikke kender mig. Jeg er konstanten, alt andet er drønet videre. Nyhavn, hvor der endnu i 60′ erne fandtes skibe, søfolk og ludere, er blevet til et Tivoli også prismæssigt. Jeg spillede nede i nummer 41 med mit orkester, det var ludere og lommetyve og en gratis omgang til musikken. Det var yderst folkeligt på en ret civilliseret måde. Mon folk ved, at Nyhavnskanalen blev udgravet af svenske krigsfanger på kun to år fra 1671 til 1673? Effektive folk. Man sagde at fulde svenskere kunne blive røvet, men det er en vandrehistorie. Det er i dag, man kan blive røvet i København selvom risikoen er en brøkdel af i Malmø. Vor Frelsers spir ser ud som det gjorde den dag jeg blev døbt der, det er kun kobberet, der er skiftet. Jeg kigger på det i forstørrelse. Der er vist ingen deroppe.

I går sejlede fregatten Ivar Huitfeldt, hvorhen vides ikke. På Søværnets hjemmeside står:

ABSALON er hjemme i Danmark .Efter mere end 6 måneders indsættelse i NATO’s antipiraterioperation OCEAN SHIELD er ABSALON hjemme i Danmark. ABSALON forlod Danmark den 16. oktober sidste år og har fra 1. november 2011 til 3. maj 2012 bekæmpet pirateri i NATO´s antipiraterioperation Ocean Shield. I lørdags kom ABSALON hjem til flådestation Korsør. Søværnet planlægger indsættelse af fregatten IVER HUITFELDT i NATO’s antipiraterioperation OCEAN SHIELD i efteråret 2012.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
bowlaren
10 years ago

Hur mycket invandring kan ett land ta emot, till slut kommer landet att krascha, för nu är det bevisat att invandringen, kostar länderna en massa pengar.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

JohannaV
JohannaV
10 years ago

Apropå Springsteenkoncerter:

http://www.regeringen.se/sb/d/1328/nocac%20he/true/a/4309

Jag vet inte vad som är värst: det infantila språket och omdömeslösheten hos det socialdemokratiska partiets fd partiledare – eller att regeringskansliet publicerar eländet.

Erling
Erling
10 years ago

Dalrymple er på fra 6:45

Frank P
Frank P
10 years ago

Her går vi og betaler verdens højeste skatter og moms. Vores biler koster 2-3 gange så meget som de burde. Energiafgifter fås ikke højere andre steder end i DK. Vi stresser i hverdagen og på jobbet, er bekymrede hele tiden, prøver at få enderne til at mødes, mens samfundet går op i limningen. Der spares alle steder, mens pengestrømmen til indvandringsghettoerne er stigende. Og selv om al logik siger at indvandring fra den 3. verden er en elendig forretning, så fortsætter den. Det kræver godhedsmenneskene i RV, S, SF og Ø. Og så skal vi oven i fandeme belæres af… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x