29
maj
Seneste opdatering: 29/5-12 kl. 1046
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lavapiés er en bydel i Madrid. La Policía Municipal abre una investigación por los disparos de Lavapiés. Law enforcement at work in Spain.

To dansk-somaliere anholdt og sigtet for terror

To brødre på 18 og 23 år med somalisk baggrund fra Aarhus blev anholdt i går aftes sigtet for at planlægge en terrorhandling.
Brødrene er født i Somalia, men har boet 16 år i Danmark og er danske statsborgere. De to brødre mistænkes for at være i gang med at foreberede en terror handling, som PET ikke ønsker at oplyse nærmere om. Den ene er desuden sigtet for at have været i træningslejr hos terrororganisationen al-Shabaab i Somalia. Den ene bror blev anholdt i Aarhus, den anden da han landede i Københavns Lufthavn. DKA. Somalisk talsmand er chokeret over anholdelse.,Terrorsagen fra Aarhus adskiller sig ved, at en af de anholdte har terrortrænet.Se også Søren Espersen: Hvad pokker laver 16.943 somaliere egentlig i Danmark….?

Muslim Preacher: Dutch are lower than Animals

At tænke sig, hollænderne overvejer at smide dem hjem til hhv. England og Marokko:

British Muslim Preacher Abu Abdullah Al-Britani spoke on Saturday at a conference of radical Muslims in Amsterdam. He called the Dutch people “lower than animals.” He added that the Netherlands are a dirty and filthy country which forces women into prostitution. Al-Britani called the parliamentarians Ahmed Marcouch (Labor) and Tofik Dibi (green Left) surrogate Muslims and idiots. BNN.

Reepalus vælgerkorps af jødehadere

Dette foregik i Malmø for 12 dage siden, men da pressen ikke har dækket det, ses det først nu. Der er små 100.000 af dem i Malmø nu. Det siger sig selv, at byens 600 jøder lever på meget lånt tid. Man skal hedde Melchior til efternavn, for at tro man kan dialogisere sig ud af den demografi. En million jøder blev fordrevet fra Mellemøstlige lande efter 1947. De vil blive fordrevet fra Malmø også og med tiden helt fra Sverige. Vi kan ikke lide tanken, men det vil ske. Röda Malmö. Demonstration Al-Nakba…demonstration till minne av Al-Nakba-dagen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Det er rystende for en dansker at se, hvordan spansk politi håndterer situationen, sådan, ganske uden fornemmelse for, hvad de har med at gøre. Det er jo som et gensyn med Franco-tiden! De optrapper jo! Hvor de naturligvis bør nedtrappe. For det er jo ikke politiets opgave at starte tredje verdenskrig! Vel? I Danmark ville betjentene have trukket sig tilbage. Så ville der blive lavet lidt ildebrand om aftenen og have været kastet nogle sten, men derved at politiet holdt sig væk, samt traf forholdsregler såsom at køre med slukkede lygter i mørket, ville der jo ikke være nogen at… Read more »

Lavard
10 years ago

Sub-sahara afrikanere uanset om de er kristne eller muslimer, de hører ikke hjemme i Europa. De opfører sig som vilde dyr.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Sweden is heading for civil war – that is quite certain. England and France are technically in a state of civil war – it’s just “unofficial”. Holland will be next if they don’t vote for Wilders. The EU is heading for a collapse as individual countries try to protect themselves against the flood from Muslim countries.

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Anonymous

If Sweden is heading for a civil war – you may call me Mads! Sweden’s death will not be glorious, but silent.

“Not with a bang, but a whimper” …

– – –

Jørgen Duus
Jørgen Duus
10 years ago

By the way …
Er der nogen der ved, hvornår der falder dom i terrorsagen fra JP-Politikens Hus?

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Det er vanvittigt at overdrage et eventuelt terrorangreb på
Danmark som en banal politisag.
Det drejer sig i givet fald om en militært gennemført aktion,
der skal imødegås med et gengældelsesangreb på den
samme befolkningsgruppe, som udførte angrebet.
Danmark, vågn op og gør dig beredt!!!

falkeøje

Bo Rönn
Bo Rönn
10 years ago

Otroligt att man ser en och annan svensk nazist som marscherar bland judehatande palestinier. Tillhör dessa nazister Reepalus socialdemokrater?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x