3
jun
Seneste opdatering: 4/6-12 kl. 1425
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I kampen mod højre helliger målet midlerne og enhver løgn er tilladt. Dele af pressen forsøger de mest kluntede tricks til snyde deres læsere. Som rapporteret i går, har venstreekstremister fra Antifa i Hamburg-Wandsbek lavet optøjer, sat ild i og overdængedet politiet med sten. Omkring 40 politifolk er såret og mere end et dusin køretøjer, herunder politibiler , antændt. Om nynazistisk vold forlyder der intet. (PI – Snaphanens oversættelse) 38 Verletzte nach Randale bei Neonazi-Aufmarsch, Schwere Gefechte bei Neonazi-Kundgebung in Hamburg.Brennende Barrikaden und bunte Fähnchen.

Gøteborg: Studenterfester overfaldes, men af hvem?

Pressen kaldet voldsmændene ‘bander’, blogs kalder dem ‘indvandrerbander’. Man kan afgøre med sig selv, hvem man har tillid til. MSM ville i al fald ikke fortælle sandheden, hvis de kender den, så meget tilsiger enhver erfaring. De skjuler instinktivt – akkurat som politikerne- de alvorlige bivirkninger af Sverige selvmorderiske fremmedpolitik, for så vidt man kan sige, de har nogen. Hvis de ikke kvalitetskontrollerede medier har ret, skulle rubrikken måske have heddet “Fremtidens Sverige tæver fortidens,” eller lidt mere fantasifuldt: “Den ædle vilde banker bogormen.” Hvorfor? Tjah, hvorfor i det hele taget politi, brandvæsen og redningsfolk?

Bortåt 25 personer attackerade nyblivna studenter från Ester Mosesons gymnasium i Göteborg på fredagseftermiddagen. Ett större gäng hade då hoppat upp på det lastbilsflaket där studenterna firade, och börjat slå och sparka på dem. Vittnen har berättat hur en kille blev nersparkad och fick tas om hand av sina föräldrar. Ingen behövde dock sjukhusvård. När polisen kom till platsen hade gärningsmännen redan sprungit därifrån. Men eftersom de hotat att återkomma, beslöt polisen att ge studentekipaget eskort hela vägen fram till det stora firandet på Götaplatsen. Gäng attackerade studentfirande

När det bråkande gänget avvisades från Trädgår’n i natt ringde de efter förstärkning.Strax efter klockan två i natt startade flera bråk på Trädgår’n. Hvitfeldtskas gymnasium höll studentfest på restaurangen, men enligt Trädgår’ns källarmästare Albert Alexandersson var det ett gäng utifrån som startade bråken. – “Det var en grupp på 10-15 personer i 18–20-årsåldern som kommit över biljetter. De gav sig in i lokalen och startade bråk på flera olika platser samtidigt. Det verkade planerat, menar han. Mellan 1100 och 1200 människor var i lokalen när bråket började. Jag har inga belägg för att det hänger samman. Men många menar att det var en återkoppling till de tidigare bråken. Båda bråken var gängrelaterade och handlade inte om fylleslagsmål. Det verkar väldigt planerat.” 30 maj: Studentbråk på Trädgår’n.

Henrik Dahl: RAF regeringen – fjolser uden ledelse

Det, der har udløst den politiske progeria i den danske regering, er antageligvis en kom­bination af tre ting.For det første lader det til, at brudte løfter bidrager kraftigt til, at syg­dommen bryder ud. Det interessante – set fra et medicinsk perspektiv – ved brudte løfter, er, at de har tærskel- og ikke dosisrespons. Indtil man med andre ord rammer en bestemt, høj tærskel af brudte løfter, reagerer vælgerne ikke på stigende dosis. Men overskrides tærsklen, er fanden løs. Så har vi situationen, hvor en regering ældes otte gange hurtigere end normalt.

For det andet lader det til, at inkompetence spiller en rolle. Og igen kan der konstateres tærskelrespons. Et enkelt, harmløst fjols eller to har aldrig skadet en regering, og selv tre-eller fire kan gå an (tænk for eksempel på Helge Sander, Ulla Tørnæs, Karen Ellemann og Jakob Axel Nielsen) i en kortere periode.
Men udnævner man en hel deling fjolser (Villy Søvndal, Ole Sohn, Pia Olsen Dyhr, Astrid Krag, Morten Østergaard, Manu Sareen, Uffe Elbæk, Carsten Hansen, Hækkerup x 2 og Mette Gjerskov) er det igen sådan, at tærsklen passeres, og den politiske progeria sætter ind.
Endelig er fraværende ledelse en udløsende faktor. Sætter man i spidsen for det hele en statsminister, der tydeligvis er hjælpeløs i alle facetter af disciplinen ”regeringsledelse”, er den politiske progeria uundgåelig. Regeringen ligner snart en der har siddet ved magten i årtier. Helle helt ny, helt nedslidt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

Mon ikke den yderste venstrefløj har fået blod på tanden, efter at have bevidnet de fleste vesteuropæiske staters monumentale multikulturelle svækkelse i de sidste 10-15 år? Når man ved forskellige lejligheder ser de slebne mulitkulturalister dagdrømme om deres utopi, uden så meget som at opfatte en centimeter af den afgrund der adskiller dem fra virkeligheden og historien, bliver man hurtigt klar over den altgennemtrængende civilisationelle træthed og svaghed de repræsentere. Multikulturen er oplysnings-radikalismens sidste stadie, dens endelige perverse og dekadente form, dens sorte nihilistiske opstød før graven. Vi må og skal finde ud af at overleve dens død og forrådnelse,… Read more »

Info
Info
10 years ago

MEN IDAG FIRADE HELA GÖTEBORG

ordet ”hen” i årets regnbågsparad. ”Det betyder: Inte tjej, inte kille.”

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.964770-over-9-000-i-paraden

”Främst i tåget gick stadsdirektören Bengt Delang. Han hade uppmanat alla bolags- och förvaltningschefer att göra honom sällskap.

– En fantastisk uppslutning från Göteborgs stad.”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x