6
jun
Seneste opdatering: 8/6-12 kl. 1446
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En optagelse fra Tage Erlanders tidligste regeringsperiode længe inden Riksdagen blev ramt af den kollektiv sindssyge, man kan datere cirka fra Olof Palme, for eftertiden “Sankt Olof”. I dag er det jo Sveriges nationaldag. Sidste år fejrede jeg den i Småland, og det var en smuk dag men opblandet med vemod, selvom jeg ikke skrev det. Jeg spår, den vil blive fyldt med ægte mening efterhånden. Ikke engang ordene for natiolnalfølelse eller fædrelandskærlighed er tilbage. ‘Nationalisme’ kalder de det, og det er ikke venligt ment, men følelsen for landet forsvinder ikke bare fordi man har tabuiseret den. Den vil trænge sig vej tilbage i dæmonisk form. ABB kan vise sig, kun at være hors d’œuvren, selvom han er så forstyrret at psykiaterne siger, de aldrig har set noget lignende. Må vi se en psykiatrisk rapport på de fire svenskere, vi nu skal have på slæb i danske fængsler i 12 år, eller falder de bare ind under, hvad man klinisk bør forvente sig? – SE også Søren Pind: Tillid og Troskab – Grundlovstale 2012.
Heksene iblandt os

Giulio Meotti journalist på Il Foglio, skriver en kronik om de kunstnere, intellektuelle og journalister, der er ofre for islams dødstrusler og for ‘antiracisterne, ‘Det 21. århundredes kommunister,’ som Alain Fienkelkraut har kaldt dem, og som deres endnu ikke ramte kolleger overhovedet ikke er solidariske med. Heriblandt journalisten Eric Zemmour, der netop er blevet fyret fra it job, Oriana Fallaci der fik en retssag på halsen, nobelpristageren Wole Soyinka, “den nigerianske Joyce” der er blevet kaldt racist, Michel Houellebecq der kom for retten for romanen “Platform”, Kurt Westergaard og Lars Vilks, der lever som flygtninge i eget land, professor Afshin Ellian, der lever under politibeskyttelse bag panserglas, og ikke mindst filosoffen Robert Redeker, der fik stjålet hele sit liv over en kronik og som nu lever ignoreret og fortrængt af den franske intelligentsia:

I recently spoke with Robert Redeker, the philosopher and columnist condemned to death for an article in Le Figaro newspaper. His piece, a response to the controversy over remarks about Islam made a week earlier by Pope Benedict XVI, was titled “What should the free world do in the face of Islamist intimidation?” Redeker was sentenced to death in a posting that, in order to facilitate a potential assassin’s task, provided his address, telephone and a photograph of his home. “I went to Austria for a conference and even there the bodyguards were always with me,” Redeker said. The police did not even allow him to announce his father’s death, because someone could have noted the surname. “I had to bury my father like a criminal,” he said. The marriage of his daughter was also attended by the police. Redeker had to sell his house and buy another one in a secret location. “I cannot go out to buy bread or newspapers or for a glass of wine. I cannot walk in the streets. I cannot take the train, bus or subway. I cannot answer the question of what I can expect from the future. This new situation has changed my perception of time…It’s as there is no future for me.”
A few days ago I received another email of threat, saying: “Dear feces eating insect, continue to scratch around the Zionist dung as it’s natural for you, the Israelis will give you thirty coins.” To quote from Walter Laqueur’s masterpiece, these really look like the last days of Europe. Europe’s Witch Hunt.

Jeg er blevet gjort opmærksom på en Twittersamtale med kunstneren Kristian Leth, der bekæfter en gammel erfaring: Kunstnere og intellektuelle er ikke bare de værste forrædere af den frihed, de lever af, de er også fejgere end mennesker er flest. Det er en af grundene til, at de kunstnere som velfærdsstaterne flyder over med, lader mig stadig mere iskold og ligeglad. Tag nu det stykke bøssekunst, som Elmgreen og Dragset netop har forurenet Helsingør Havn med. Kunsthistorien vrimler med homoseksuelle, der ikke har gjort deres os uvekommende seksualitet til hovedtema i deres kunst, i nyere tid ikke engang Andy Warhol eller Francis Bacon. Når man som det dansk-norske bøssepar er så fikseret på sin seksuelle observans, må det være fordi de ikke har andet på hjerte end at lave kitch ud af deres underlivsfornemmelser. Hvad kommer de Helsingør ved? Men den glitrende, homopolitiske Adonis, der ligner en plastiksouvenir lige ud af et skydetelt på Dyrehavsbakken, appelllererede ikke overraskende til vores såkaldte kulturminister. Figuren skuer selvsagt længselsfuldt mod den svenske kyst. Forær den til Helsingborg, de vil hvine af fryd på det ny-gotiske lagkagerådhus. Placeret foran ville de tilsammen være det perfekte mareridt over tidens åndelige vægtløshed og kunstneriske uformåen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
10 years ago

En fantasi kring olika folkgrupperingar och deras nationalstatsformationer, med deras olika utpräglade etniska profiler, språk och kulturella traditioner och seder: 1.a. – Vi hatar er, så det så! (Och särskilt ni vita och nordeuropeiska folk!) – Jaha, det var ju tråkigt. – Fattar ni hur tröga och barbariska ni är era dumskallar! Vi hatar er! – Jasså. Jaha. – Era jävla idioter! Ni är komplett odugliga och kan lika gärna försvinna från jordens yta. Fattar ni inte att vi hatar er? – Jodå. Ni sa just det. – Ja, men ska ni inte bli arga då, era tröga åsnor? Era… Read more »

Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. -Vi glömde att säga att till er att ni inte bara ska ni skita i era kärringar och ungar, och inte låta er hunsas av dem, utan ni kan med gott samvete också skita i era föräldrar, era anor, era språk och era förfädrar! De tillhör det förgångna begriper ni väl, knasbollar! Ta nu som sagt en sup till, och var som folk! Era förfädrar tillhör inte moderniteten fattar ni väl era idioter! Försök att rycka upp er lite nu och fatta att vi lever på 2000-talet! Ska det vara så svårt att fatta? Ni kan ju inte gärna… Read more »

Bergfast
10 years ago

Fantasi kring bilderna från 1953: Vi hatar er, så det så! – Jaha, det var ju tråkigt. – Fattar ni inte vilka tröga dumskallar ni är? Vi hatar ju er! – Jasså. Jaha. – Era jävla idioter! Ska ni inte reagera någon gång? Ni sover ju! Ni är komplett odugliga idioter och kan lika gärna försvinna från jordens yta! Fattar ni inte att vi hatar er! – Jodå. Ni sa just det. – Ja, men ska ni inte bli arga på oss då, era tröga åsnor? Era bondlurkar! Era svinaktiga skitsvin! – Nej, vi har inte tid med det. Vi… Read more »

bowlaren
10 years ago

Tänk på alla dessa människor som har byggt upp landet Sverige, dessa vill Reinfeldt och regeringen smutskasta, dom borde ju hyllas.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Frank P
Frank P
10 years ago

Sverige står for et ekstremt og ufatteligt eksempel på et samfund der har skabt en super-narrativ og tillige et system der gør det umuligt overhovedet at tale om muligheden for noget andet. Lande som DK og Holland er eksempler på lande, der blot har abonneret på den multikulturelle narrativ. En narrativ er her den historie eller fortælling som vi bruger til at finde en mening med tingene, til at tolke begivenheder og skabe sammenhæng. Man behøver ikke kende de faktiske omstændigheder, da vi allerede er sikre på hvordan og hvorledes tingene forholder sig. Når beviserne begynder at hobe sig op,… Read more »

Thomas Nydahl
10 years ago

Käre Steen, då var jag ett år gammal. “Svenska flaggans dag” som det hette i min barndom. Men det är först nu som dagen blivit nationaldag och röd helgdag. Det märks här i byn, allt är tyst och stilla. Numera firar människan genom att se andra människor fira – på tv! Jodå, hela kvällen i statstelevisionen.

Info
Info
10 years ago

SVERIGES ANDRA NATIONALDAG

Kanske kan det vara på sin plats att påminna om att Sverige har fått eller håller på att få ännu en nationaldag (än så länge inofficiell), ”Kåldolmens dag”:

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/12/17/genuskemi-och-nagra-klavertramp-i-det-politiskt-inkorrekta-trasket/#comment-10933

Delförklaring:

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/expo/pressrelease/view/expo-och-sveriges-hembygdsfoerbund-presenterar-sitt-samarbete-422025

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Søren Pind er god for mange fagre ord. Han er tilhænger af “EU”. Med hensyn til at “[nationalismen] vil trænge sig vej frem i dæmonisk form” er der vel at sige, at den forhåbentlig også vil trænge sig frem i positiv form. For eksempel kunne man vel generobre retten til at definere netop dette ene ord, der er forsøgt belastet med en aflyd af “chauvinisme”, selvom det er vidt forskellige begreber. Vi kan ikke genkoble ordet til fortidens associationer, men vi kan koble det til nye. Det er sådan man evt. vinder en kamp om definitionsretten. Det er en af… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x