7
jun
Seneste opdatering: 8/6-12 kl. 1958
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Halshugningen vises ikke i Michael Coren videoen. Right Side News opregner 11 eksempler her i bla. Pakistan, Nigeria, Afghanistan, Somalia og det sydlige Thailand: Are Guillotines Next? 11 Examples That Show That Beheading Is On The Rise All Over The World. Hege Storhaug skriver om det tunesiske tilfælde her. Ezra Levant kommenterer det også her. Barbariet er også importeret til Vesten, senest i Tyskland forleden. De få kristne de er tilbage i Mellemøsten er i farezonen, mest akut i Syrien. I Danmark synes det meste af Folkekirken leve i inderlig ubekymrethed om kristnes skæbne udenfor Europa.

Can Left-Wing Journalists Really Be Fair?
by Fjordman

During the Nordic Media Festival in Bergen, Norway, in May 2012, the largest media conference in the Nordic region with 1600 delegates, Professor Frank Aarebrot voiced his deep concern over the fact that an increasing number of Scandinavians prefer websites that are not edited by proper, decent journalists. He considers this trend “disturbing,” since it leaves a confused audience to search for information on their own. The flock might presumably be led astray without qualified shepherds to guide their path.
Research done by him and others in Scandinavia proves that journalists have political sympathies that are far to the left of the general population, and have had so for decades. Yet Professor Aarebrot is quick to reassure us that this has absolutely no impact on the political profile of their journalistic work, none whatsoever.
As a matter of fact, if you believe that journalists with far-Left political sympathies might slant the way the mainstream media report issues, you’re just as crazy as those who believe that Elvis Presley is still alive or that little green men from outer space walk among us and built the pyramids in ancient Egypt. Yes, that was the exact comparison Aarebrot drew in court in his expert testimony during the trial against Anders Behring Breivik. This comes from an oft-quoted and respected professor of political science in his native country. But if journalists have some special ability or gene that makes them immune to the weakness of personal bias that affects that rest of mankind, why can’t neo-Nazis make excellent journalists? That would be the logical conclusion if we truly believe that the personal views of journalists have no impact on their reporting. se videre på Frontpage Magazine.

Omtrent samtidigt med at professor Aarebrot, der er et aktivt medlem af Arbeiderpartiet, fremkom med sine bekymrede tanker om ikke autoriserede medier, udkom der i Norge sjovt nok resultatet af en opinionsundersøgelse blandt Forskerforbundets medlemmer, der viste at forskere er næsten lige så meget rødere end gennemsitsbefolkningen, som journalister er. Det var da rart nok at få det på tryk, så uautoriserede medier ikke skal påstå det ud af det blå og uden autoritet: Forskerne vil kaste ut Frp. Tre partier ville hatt vanskeligheter med å få plass på Stortinget om forskerne fikk bestemme.

Grædekonen og dobbeltsnakkeren Tariq Ramadan

Har en fast udsendelse på Teherans statskanal Press TV, regimets propagandasender, hvad der i sig selv burde være nok til ikke at tage ham alvorligt. Dette er sendt den 31.05.2012. Men den er interesant af andre grunde. Man kan høre hvor nyttig Amnestys nylige rapport om diskrimination af muslimer i Europa, men også svenskeren Thomas Hammarberg passer som hånd i handske ind i Ramadans falsificerede offerfortælling.

Så introducerer han sin gæst, ‘aktivisten’ Azad Ali fra THE MUSLIM SAFETY FORUM i Tower Hamlets, et foretagende med tætte bånd til det fundamentalistiske Islamic Forum of Europe (IFE). Azad Ali måtte træde tilbage fra sin formandspost i foreningen og som ‘mediator’ med det engelske politi, da det kom frem at han gik ind for en shariastat, støttede Bin Ladin og opmuntrede til mord på engelske tropper. (SE Police Muslim forum headed by Islamic extremist, Police ‘covered up’ violent campaign to turn London area ‘Islamic’, Sir Ian Blair’s deal with Islamic radical. ‘Kill British’ blog man fails in MoS libel bid, ‘Kill soldiers’ Muslim blogger is back in job as Treasury civil servant.) Men Aziz listede altså tilbage som formand. Desværre er der ikke mange, der gider kradse i overfladen, og det kommer til at svie slemt til os.

Det er altså disse to radikale Taqiya-snakkere, man kan more sig med at sidde og høre, hvis da ikke man skal en tur på en dansk højskole som Krogerup eller til et møde på Politiken, der gerne lader sine sagesløse besøgende besnakke af Tariq Ramadan. Han er også en populær gæst i Sverige, hvor næsten igen journalister tør kradse i islams overflade. Know Your Enemy ! De to herrer og Hizb ut Tahrir kommer fra samme høstak, det er kun lyden, der er forskellig. Desværre gider kun få myndigheder, journalister og politikere rykke skabet lidt, så skeletterne falder ud.

Ramadan blev fyret fra Rotterdam Universitet for sin kommentatorrolle på Teheran-diktaturets Press TV, men han er nu professor i Oxford på His Highness Hamad Bin Khalifa Al-Thani Chair in Contemporary Islamic Studies. Det er Qatar Foundation for Education, Science and Community Development der financierer hans landsskadelige propagandavirksomhed, men dem der betaler musikken, bestemmer hvad der skal spilles.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
11 years ago

105.000 slagtede kristne om året iføle OECD rapport fra 2011. Dét siger jo alt! Og om føje år, er der kommet endnu et ciffer deri.

Robin Shadowes

Aporabare.

Islamrottor.

Maurhundar.

Musvinor.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

I Danmark synes det meste af Folkekirken leve i inderlig ubekymrethed om kristnes skæbne udenfor Europa. Kommentar til dette. Nu er det ikke sådan at Folkekirken som sådan har organer der udtrykker eller handler som følge af eksempelvis muslimers gerninger. Grundloven siger i § 66: Folkekirkens forfatning ordnes ved lov. Der bliver ikke i Grundloven taget stilling til kristnes skæbne i andet end Danmark, der tages i loven udelukkende stilling til organisationen eller institutionen Folkekirken. Folkekirken kan ved medlemmer udtrykke og handle til støtte for kristne, der er ikke en korstogshær til rådighed eller en repræsentant eller flere der ene… Read more »

Frank P
Frank P
11 years ago

Hold da op hvor var Meenakshi Thapar gudesmuk! Synd for hende og for resten af verden, at hun skulle af med hovedet.

http://www.allvoices.com/contributed-news/11973071-indian-actress-meenakshi-thapar-beheaded

Marit
11 years ago
Reply to  Frank P

Det blir mer og mer tydelig at muslimske menn ikke er mennesker. Vi får bare høre en brøkdel av alt barbariet som foregår i den muslimske verden. Måtte folk snart våkne opp og stanse den sinnsyke masseinnvandringen.

Resursesvag
Resursesvag
11 years ago
Reply to  Marit

Selvfoelgelig er muslimer ogsaa mennesker.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  Resursesvag

Nej, dom är koranimals, koranderthalare och korangutanger. 😛

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x