14
jun
Seneste opdatering: 22/6-14 kl. 1934
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

siger Sergej Trifkovic i dette klip fra ‘Islam – What the West needs to know’. Jeg spurgte ham over en Tuborg og 20 Kings i 2009, da vi havde komsammen på min bopæl efter hans foredrag i København, om han kunne sætte nogle tal og procenter på, og jeg husker kun at han sagde “omkring 90 % af konflikterne forsvinde hvis man så bort fra alle der involverede islam på den ene eller begge sider af konflikten.”

Jeg har prøvet at sætte nogle tal på: Hvis man anvender The Uppsala Conflict Data Program, der opererer med konflikter der løbende kræver over 1000 liv om året, er der i øjeblikket 11. Af dem involverer 2 ikke islam. Hvis man udvider til mindre konflikter, der ofte har varet i mange årtier, er der 42. Af dem involverer 7 ikke islam, men blandt disse er medtalt uafsluttede men inaktive konflikter som Nordirland og Korea, så i virkeligheden er islams konfliktandel større. List of ongoing military conflicts

Man kan krydstjekke med en anden liste, men procentandelen forskyder sig ikke. Man kan altså sige, at islam er involveret i over 85 % af denne verdens mindre og større blodige konflikter. Muslimer udgør 23% af verdens befolkning. Når man altså tillader sig at ytre bekymring på Europas fremtids vegne, er det altså ikke baseret på hverken “zenofobi” eller “islamofobi” eller “fordomme”, men på hårde facts og dyrt høstede erfaringer.

Risikoen for at islam udløser blodige konflikter i Europa, er altså langt større end for at den ikke gør: Vores chance for fredeligt samliv med islam vil set over tid være foruroligende lille. Ikke så få europæere ville nok skrive under på, at den allerede er forspildt for deres vedkommende. De europæiske politikere der stadig tillader sig at ignorere disse erfaringer, pådrager sig en tonstung skyld.

“Svensk borgerlighed er en skræmmende oplevelse”

For nogle år siden bloggede jeg om en DR2-dokumentar, hvor liberale Johan Norberg argumenterede for det gode ved globalisering. Forleden opdagede jeg han var på Facebook, og tilføjede ham som ven. Det har givet mig et lille indblik i svensk borgerlighed anno 2012, og det er ærligt talt en skræmmende oplevelse.

“I en dynamisk liberal demokrati kan individen genom social och geografisk rörlighet utveckla sig själv och därmed också andra. Invandring har i alla tider varit ett oöverträffat sätt att ge nya möjligheter till människor och nytt liv till gamla samhällen…..Men något håller på att hända inom den intellektuella svenska borgerligheten. Plötsligt har det blivit viktigt att fokusera på invandringens baksidor. …I Neo finner man intervjuer där svenska politiker pressas att medge att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Flera av inläggen kan bara läsas som att invandringen inte är förknippad med problem, utan att invandringen är problemet. På SvD:s ledarsida (25/6 2011) går Per Gudmundson igenom invandrade gruppers brottslighet… Den här typen av generaliseringar brukar annars avvisas av liberaler. Vi håller inte alla män ansvariga för våld mot kvinnor och alla svenskar kan inte göras ansvariga för våld mot invandrare. Skuld går inte i arv och bärs inte kollektivt. Men av något skäl har det blivit legitimt att tala i kollektiva termer om invandrade personer. Svensk borgerlighed ved Johan Norberg: Kollektivistisk ikke at se indvandrere som kulturløse individer

Daniel Pipes: “Hold jer ude af det syriske morads”

Der er ingen tvivl om, at Syrien konflikten er grusom og mere kompleks end de fleste kan overskue. Man sidder medlivet i hænderne når man hver dag skal høre hvad EU og Villy Søvndal nu har fundet ud af at gøre ved Syrien. Frankrig vil intervenere, Eli Wiesel vil, en amerikansk general ville og professor Jakob Skovgaard-Petersen mente forleden – uden at nævne den russiske flådebase i landet og Ruslands vitale strategiske interesser i Syrien med et ord – at “Vesten og NATO skal true Syrien med militær indgriben.” Man skal ikke true nogen med noget man ikke er parat til at gøre. Heldigvis vil Colin Powell overhovedet ikke høre tale om en militær aktion, og Daniel Pipes er heller ikke født i går. Hvem har færre aktier i den konflikt end det krigstrætte Vesten, der har ødet menneskeliv og milliarder af dollars i muslimske lande til højst diskutabel nytte? Følg Pipes’ informerede ræsonnement:

West has more to lose than gain by intervening. As the Syrian government makes increasingly desperate and vicious efforts to keep power, pleas for military intervention, more or less on the Libyan model, have become more insistent. This course is morally attractive, to be sure. But should Western states follow this counsel? I think not. PIPES: Stay out of the Syrian morass

Libya: The worst may be yet to come

Libya has become embroiled in chaos over the past week. First, militiamen seized the capital’s international airport for several hours in protest against the kidnapping of their leader. Islamist militants then targeted the U.S. diplomatic office in Benghazi, following it up with a surprisingly sophisticated attack on a British diplomatic convoy. And in the south, tribal clashes broke out town in the town of al-Kufra, claiming the lives of at least 20 people. Government troops did not intervene, according to reports from the town. CNN.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fra 2012 under titlen “En verden uden islam ville være temmelig fredelig” aktualiseret af ‘Religion Of Peace’ Involved In At Least 27 Current Armed Conflicts, 22 juni […]

trackback

[…] fra 2012 under titlen “En verden uden islam ville være temmelig fredelig” aktualiseret af ‘Religion Of Peace’ Involved In At Least 27 Current Armed Conflicts, 22 juni […]

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
9 years ago

“Islam kan forandre sig, men det henhører pt under politisk drømmeri” Ja og den forandrer sig ikke. Koranen er simpelthen for “syg”. Man kan selvfølgelig tænke sig en muslimsk Luther, der vil reformere, men ham skal en af Allans soldater hurtig få ram på. Og faktisk tror jeg, at indvandring til Vesten gør dem endnu mere Islam religiøse. Der er kun en ting at gøre, udskift de forræderiske politiker og stop al muslimsk indvandring i Danmark. Men som den trofaste indvandrerpolitiker fra Socialdemokratiet Mette Reissmann udtaler til Politiken – som svar på den store indvandring i 2013 – om Danmark… Read more »

trackback

[…] Risikoen for at islam udløser blodige konflikter i Europa, er altså langt større end for at den ikke gør: Vores chance for fredeligt samliv med islam vil set over tid være foruroligende lille. Ikke så få europæere ville nok skrive under på, at den allerede er forspildt for deres vedkommende. De europæiske politikere der stadig tillader sig at ignorere disse erfaringer, pådrager sig en tonstung skyld. Genpostering fra 14.6.2012 “En verden uden islam ville være temmelig fredelig” […]

trackback

[…] eller senere, når mulighederne er lagt til rette, og det er de ved at være. For det andet fordi islam er indblandet i 90 % af de blodige konflikter der foregår i verden netop nu med over 1000 døde om året. Ergo: Ren […]

trackback

[…] Man må jo ikke sige, at Europas fremmedpolitik vil føre til krig, for så er man en ‘krigshetzer’ ligesom Churhill var, og som Fjordman er i dag, men da jeg sætter sandheden over karrieren, siger jeg det alligevel: I fører mine børn, i heldigere fald mine børnebørn eller oldebørn ud i krig. Hvorfor ? Bla. fordi islam altid fører til krig. […]

trackback

[…] men spreder kun islams destruktivitet til sig selv. Jeg har tidligere vist, at islam er involveret i næsten 90 procent af verdens større, blodige konflikter, selvom muslimer kun udgør 23 procent af verdens […]

trackback

[…] kunne selvfølgelig sige, at “islam betyder krig”, så sandt som islam er involveret i over 85 % af denne verdens blodige konflikter, trods det at muslimer kun udgør 23 % af verdens befolkning. Men krig er mange ting, det er også […]

trackback

[…] Det følger naturligt heraf, at det er meget vanskeligt ikke at komme i krig med islam, hvad dagens statistik over blodsydgydelser i verden da også […]

trackback

[…] 1900 med over 100 dødsofre, denne region som vi masseimporterer her til uanset islam er en del af 90 % af de krigshandlinger, der foregår i verden netop nu. Israel håber måske stadig på, at et ultimatum kan tilvejebringe en fredelig løsning, men Obama […]

trackback

[…] som suspekt. Blandt mange andre har en svensk officer advaret mod det at grundlægge en borgerkrig. Over 85 *% af verdens blodige konflikter, der kræver over 1000 døde om året, involverer islam, det er umuligt at ignorere. En advarsel er på sin plads. Jeg publicerer jeg andres tekster, jeg […]

trackback

[…] efter en sådan sygdom, og nu har de endelig fået den: Multikulturen og en politisk religion, der med god grund er forhadt i hele verden. I filmen her medvirker bla. Roger Scruton og mennesker, der kendte Orwell, bla. kvinden hvis mor […]

trackback

[…] mere på snaphanen, hvorfra jeg har taget […]

GottesWerk
GottesWerk
10 years ago

http://www.bbc.com/news/technology-18404621

Og England rykker endnu et skridt i den totalitære retning.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

Syrien: Konflikten kan också leda till en splittring inom Europas yttersta vänster, som tycks vara uppdelad mellan de som stödjer Iran och dess revolutionära och antivästliga rörelse och de som stödjer Muslimska Brödraskapet och dess revolutionära och antivästliga rörelse.

GottesWerk
GottesWerk
10 years ago

Kunne tilføje Burma/Myanmar til listen over konflikter, her har massevoldtægter begået af muslimske indvandrere fået burmeserne på kogepunktet: http://globalvoicesonline.org/2012/06/10/myanmar-rakhine-villages-attacked/ Desuden er en stor anti-terror-aktion igang i Tyskland lige nu! De snakker om 70 steder, der er blevet raided. Desuden vil jeg opfordre folk til at følge med i Jussi Halla-aho, der jages af Finlands juridiske establishment: http://en.wikipedia.org/wiki/Jussi_Halla-aho “Halla-aho said the prophet Muhammad was a paedophile, and Islam is a religion of paedophilia, because Muhammad had intercourse with his 9-year-old wife and according to Sunnah Mohammed’s life is exemplary in every.” “In a judgement given on the 8th of June 2012,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago

Lawrence Taub – vor tids største forfatter og derfor kendt af ingen (undtagen i Japan) – skrev for allerede mange år siden, og længe før 2001, at det vil lykkes den muslimske verden at få Vesten til at involvere sig i krige dér mange gange endnu. Og hver gang Vesten går ind for at hjælpe, vil det forværre situationen en lille smule. Hans bog “The Spiritual Imperative” handler om impulserne til den igangværende muslimske opstand, som han vistnok var den første til at identificere i 70erne. Jeg forstod også i 70erne, at der var noget galt, men som helt ung… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x