16
jun
Seneste opdatering: 17/6-12 kl. 0139
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tunisia’s embattled artists speak out. Violent religious and moral censorship by conservatives is on the increase, say the nation’s artists and intellectuals.Nu kommer syrierna Syrierna är redan nu den tredje största gruppen asylsökande.

England hædrer Enoch Powell på 100 års dagen

To a later generation, Powell became the bogeyman in a multicultural paradise, a sinister Victorian throwback whose inflammatory words had terrorised defenceless immigrants. Such is the notoriety and “brand toxicity” that in 2007 a Conservative candidate was forced to resign after suggesting that Powell’s immigration warnings were correct. And yet, 14 years after his death, Powell should now be recognised as the prophet of an altogether different post-war experiment – the European project. As Jean Monnet’s dream turns to tragedy for millions, Powell’s assertion that “Europe can never be a democracy because there is no European demos” has proved completely true.The man who predicted the European tragedy, Behind Enoch Powell’s monstrous image lay a man of exceptional integrity, Enoch Powell ‘maybe should have known better’(radio) – Se evt. BBC 2008: »Rivers of Blood« fremragende dokumentar og Katrine Winkel Holm:Fagre nye England?

“Folk søger mod Sverige og Norge”

I Danmark er det nemt at blive gift. Det udnyttes af menneskesmuglere, som for 10.000 euro sørger for, at personer fra tredjeverdenslande gennem en vielsesattest får ophold i Europa. I 2005 blev Lars Hansen fra Syd- og Sønderjyllands Politi i Padborg opmæksom på, at en del personer blev viet på baggrund af falske dokumenter.

For syv år siden blev Udlændinge-kontrolafdelingen (UKA) i Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktet af tysk politi. De undrede sig over en række ægteskaber, som blev indgået mellem nigerianske mænd og tyske kvinder. Tysk politi ville gerne vide, hvilke dokumenter, der lå til grund for ægteskaberne. Henvendelsen fra tyskerne var noget af en øjenåbner. Når de nigerianske nygifte mænd henvendte sig i Tyskland for at få opholdstilladelse, havde de en vielsesattest, men ikke længere de identitetspapirer, de havde benyttet under vielsen, fortæller Lars Hansen.Han kontaktede derfor den kommune, som havde stået for mange af de vielser, det drejede sig om. – Jeg fandt hurtigt ud af, at der var noget helt galt. Kommunen havde 1.200 vielser om året, hvor statsborgere fra tredjeverdenslande blev gift med en EU-borger. Et forsigtigt skøn er, at halvdelen af dem blev viet på baggrund af falske dokumenter.

Mit personlige gæt er, at Danmark kommer til at mærke mere til disse strømninger i årene, der kommer. Finanskrisen mærkes tydeligt i Sydeuropa, og det kommer til at sende folk nordpå. For øjeblikket bruges Danmark mest som transitland, fordi folk søger mod Norge og Sverige, fortæller Lars Hansen. Dansk Politi: GIFTERMÅL UDNYTTES SOM BILLET TIL EUROPA

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Det er sagt så mange gange før og kan da godt gentages éen ekstra gang: Sverige ER ude over afgrunden!
Nu gælder det bare om, at redde Danmark. Gransk samtlige konsekvenser ved den svenske indvandring, smid vores regering på porten og indfør visum-tvang for svenskere og evt. nordmænd! Og lad endelig EU prøve, at blande sig.

Det ville være noget af et statement!

Info
Info
9 years ago

DANMARK TRANSITLAND – MEN BARA TILLFÄLLIGT? Sverige har på några få decennier tagit emot – mer eller mindre villkorslöst – mer än en miljon utlänningar, av vilka flertalet försörjs med bidrag och förmåner. Vissa problem har uppstått på sina håll. Antalet s.k. utanförskapsområden ökar lavinartat (Rosengård, Bergsjön, Fisksätra, Tensta, Rinkeby, Borlänge, Södertälje, Skärholmen, Seved, Jordbro, Husby, Botkyrka…) – från 3 stycken 1990 till 156 stycken 2005. http://11misslyckande.wordpress.com/2012/04/06/6/ Efter trettio års integrationsmisslyckanden och oräkneliga, bortkastade miljarder i meningslösa ”nybyggarprojekt” tror sig enpartistaten Sverige nu ha funnit den formel, som till sist skall få en evig lycka att som ett väldoftande moln… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x