21
jun
Seneste opdatering: 21/6-12 kl. 2146
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som nonnen siger, synes emnet at være fuldstændigt tabu i vestlige medier, det er også noget ubelejligt, når USA nu støtter ‘demokraterne’ med våben. Der er cirka 2 mio kristne tilbage i Syrien, som Vesten kan hjælpe islam med at få myrdet og fordrevet, ihukommende succes’en fra Balkan. Det er ikke svært at finde nylige, troværdige kilder, der støtter nonnens udsagn:

Christians are being systematically targeted for genocide in Syria according to Vatican and other sources with contacts on the ground among the besieged Christian community. According to reports by the Vatican’s Fides News Agency collected by the Centre for the Study of Interventionism, the US-backed Free Syrian Army rebels and ever more radical spin-off factions are sacking Christian churches, shooting Christians dead in the street, broadcasting ultimatums that all Christians must be cleansed from the rebel-held villages, and even shooting priests……French Bishop Philip Tournyol Clos, a greek-Catholic Melkite Archimandrite, traveled through Syria and, according to the Holy See’s press agency, reported back that Western press was spreading disinformation about the real nature of the uprising in Syria and thereby prolonging and deepening the conflict. US-Backed Rebels Committing Christian Genocide In Syria. Syria’s ultimatum to Christians: “Leave Qusayr”, Christians used as human shields by the rebels. Syria: US arms murderous rebels.

For Erdogan – mod abort og kejsersnit

Hvilken tanke, at der ikke er en ledende, svensk, feministisk politiker, – og ‘feminister er de jo alle, de er for fejge til at lade være – der ikke vil have denne forbenede fundamentalist og chauvinist med i fallitboet EU. Læg mærke til det nederste afsnit om det statslige islam-ministerium, hvorfra 30 tyrkiske imamer i Danmark kommer, og som skal uddanne såkaldte ‘nydanskere’ i fremtiden, så de kan opfinde ‘en dansk version af islam’. God morgen, politikere! Erdogan har selv sagt: “Der er kun én slags islam. Punktum!” Og som en trofast støtte af det muslimske broderskab har han også sagt: “Demokrati er et tog man kan hoppe af, når man har nået sit mål.”

For weeks, thousands of women have been protesting against the government of Prime Minister Recep Tayyip Erdogan, 58, after he announced his intention to crack down on abortions and Caesarean section births. Since then, a debate on the role of women in Turkey has erupted — but not for the first time.[..]

In 2008, he gave a speech in the provincial city of Usak to commemorate International Women’s Day, in which he advised his “dear sisters” to have at least three, preferably five, children. After the speech, a Turkish daily suggested that perhaps Erdogan would like to see International Women’s Day renamed “International Childbirth Day.” In 2010, he invited representatives of women’s organizations to the Dolmabahce Palace in Istanbul and confessed: “I don’t believe in equality between men and women.” A year later, on International Women’s Day in 2011, Erdogan talked about violence against women and statistics stating that so-called honor killings had increased 14-fold in Turkey from 2002 to 2009. But that, said the premier, was only because more murders were being reported, and that there are basically few acts of violence against women.[..]

Erdogan’s “religious generation” can already be pleased about a well-established infrastructure of faith today. His party, the AKP, has transformed the Presidency of Religious Affairs, the Diyanet, into a massive agency. Its €1.3 billion ($1.6 billion) budget is larger than the combined budgets of Turkey’s European Union, foreign, energy and environment ministries combined. There is now one mosque for every 350 people in Turkey — and one hospital for every 60,000.Erdogan the Misogynist

“Køkkenbords-jihad” mod engelske jøder

A Muslim couple were assembling components of a home-made bomb to attack Jewish neighbourhoods after becoming radicalised by al-Qaida propaganda on the internet, a court heard on Wednesday.Mohammed Sajid Khan, 33, and his wife, Shasta, 38, from Oldham, Greater Manchester, bought substances and equipment from supermarkets to assemble an improvised explosive device to launch a terrorist attack after carrying out visits to potential Jewish targets in Manchester, the city’s crown court heard. Muslim pair accused of planning jihad bomb attack on Jews in Britain

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

Er man “misogynist” hvis man imod abort? Det håber jeg ikke! Tyrkiet står, så vidt jeg har forstået, med elendige fødelsesrater der nærmer sig de katastrofale persiske og russiske. Europa er generelt i nogenlunde samme situation. Kurderne i Anatolien står således til at udskifte tyrkerne som majoritetsbefolkning. Det kommer utvivlsomt til at blive meget lidt morsomt for tyrkerne at være en minoritet, som det hidtil har været meget lidt morsomt for kurderne. Muslimerne bør selvfølgelige, på ordre af Allah, betragte sig som én nation (ummah) og være barmhjertige mod hinanden og alene skånselsløse imod de vantro, men ingen muslimer har… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Den syriske hær er åbenbart langt mere undskyldt, end vi
har fået at vide.
Har det sin rigtighed, så lad dem endelig fortsætte.

falkeøje

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x