22
jun
Seneste opdatering: 23/6-12 kl. 1812
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

23 norske akademikere har i bogen Sigve Indregard (red.): Motgift – Akademisk respons på den nye høyreekstremismen. Antologi. 432 sider. 379 NOK. Forlagene Manifest og Flamme –  et socialistisk/kommunistik foretagende, – sat sig for at undersøge nogle af påstandene fra Breiviks manifest, f.eks. «Islam er en kvinneundertrykkende religion», «Islam er en politisk ideologi», «Oslo gettoiseres», «Norge har vært homogent», «De fleste terrorister er muslimer.» (hvorfor kan de ikke vende citationstegnene rigtigt i Norge?)

Hvad de har fundet ud af og ikke mindst hvorfor, fremgår temmelig bombastisk af bogens titel. Jeg har selv bladet i den, og det er ikke svært at finde helt elementære faktafejl. Ideen med bogen er god, som det fremgår af Sørlanders anmeldelse, men det er desværre en bog med et formål der går en del ud over at finde sandheder. »Alt i alt efterlader bogen mig med en beklemmende følelse af, at den akademiske verden ikke er til megen hjælp, når det gælder om at styre de europæiske demokratier igennem den nuværende værdikrise,« skriver Sørlander. Man kunne tilføje “beklemmende at akademikere ikke først og fremmest føler sig forpligtet af sandheden, hvor ubehagelig den end måtte være. Hvis ikke Breivik-tragedien kan gøre drukne akademikere ædru, hvad kan så? Her et lille uddrag fra Weekendavisen, den hele er gengivet her. (klik evt. foto op i helskærm):

Selve ideen bag bogen er fortræffelig, og det kan selvfølgelig ikke undgås, at tyve akademikere kan få sagt mange værdifulde ting, når de modsiger Breivik og højreekstremismen. Men som helhed er bogen skuffende. Når man diskuterer et spørgsmål akademisk, er det et krav, at man gør det så svært for sig selv som muligt. Det indebærer, at man skal have klarhed over både sin empiriske evidens og sine teoretiske grundprincipper. Og fremfor alt så undgår man ikke noget, som kan tale imod den konklusion, som man når frem til. Men her er der for megen slaphed. Intetsteds nævnes den Policy Exchange-undersøgelse, som viste, at en foruroligende stor del af unge britiske muslimer ønsker en form for sharia-lov indført.

Den samme tavshed rammer de statistikker, som viser, at der er relativt større kriminalitet blandt indvandrere fra visse ikke-vestlige lande. Tværtimod hævder Hylland Eriksen, at man slet ikke bør bruge begrebet »indvandrer« i forbindelse med begrebet »kriminalitet«. Dermed vil han undgå en stigmatisering af de eksisterende indvandrere. Men som demokrati skal vi jo også tage stilling til, om grænserne fortsat skal stå lige åbne, eller om porten skal gøres snævrere. Og i den forbindelse er det vigtigt for den politiske diskussion, at vi har pålidelige statistikker over kriminalitet begået af indvandrere. Ganske som på områder som økonomi og sundhedspolitik er vi henvist til at tage stilling ud fra en afvejning af statistiske sammenhænge. Når man vil undertrykke dem, så ødelægger man den frie og nødvendige demokratiske debat [..]

DET er på det principielle plan, at slapheden er størst. Som helhed er forfatterne fuldstændig blinde for nogle grundlæggende forhold, som er af essentiel betydning for den problematik, som de diskuterer. Alt i alt efterlader bogen mig med en beklemmende følelse af, at den akademiske verden ikke er til megen hjælp, når det gælder om at styre de europæiske demokratier igennem den nuværende værdikrise. Kai Sørlander: Anm: Akademisk slaphed, Weekendavisen 22.06.2012.

Polygami, børneægteskaber og kvinde-tæsk i Tyskland

De ‘progressive’ – vi kender desværre alle sådan én – har virkelig foretaget Det Store Spring Fremad ved at at påtvinge et flertal af deres landsmænd masseinvasionen fra præmoderne kulturer. Lidet havde man anet, at gode SF ere gik ind for børneægteskaber, vold mod kvinder, polygami og undergravelse af rets- og velfærdsstaten, men det må de gøre, selvom det ikke står i partiprogrammerne.

“I Berlin skønner man at 30 procent af alle arabiske mænd, har mere end én kone,” som kun socialkontoret og imamen kender til. Disse mænd får oceaner af børn, op i mellem ti og tyve, der ikke forsørges af faderen, men af socialstaten, der med tiden også skal forsørge dem og deres ti børn indtil demografien har ruineret socialstaten. Hvor mange koner har de i grunden i SF og Enhedslisten og hvor mange børn og tæsk får de? Hvis de ‘progressive’ altså er så reaktionære, så må de reaktionære være vor tids progressive, selvom oprindelige progessive kalder dem ‘racister.’ Det er kun krigslist, så de selv kan få fire progressive koner, thi dem vrimler det nemlig med i de partier. Der Spiegel går tæt på det parallelle, islamiske retsvæsen i Tyskland, og hvad det betyder for de kvinder og børn, det går ud over. For ikke at tale om Tyskland selv:

They are not permitted to marry non-Muslims; – In an arbitration, family unity takes precedence over the woman’s right of self-determination, even in cases involving violence; – In a divorce, the man receives sole custody of the children; – Polygamy and marriages with minors are allowed; under German law, 16-year-old girls can only marry with the permission of a family court.

Polygamy in Germany: The man, on the other hand, is only required to show identification, but not to prove that he is single. This isn’t surprising, given that Sharia permits a man to have up to four wives. There are no official figures, but Berlin family consultant Chaaban estimates that about 30 percent of all Arab-born men in the German capital have two wives. Attorneys specializing in family law are also familiar with these cases. The men rarely live with several wives under one roof. They usually keep their second wife, to whom they are only married under Islamic law, a secret. Thanks to the social welfare state, the men often have no obligations under the second marriage. Under German law, the women are treated as single mothers and, if they are unable to support themselves, they receive benefits under the Hartz IV welfare reform program. Family law attorney Scholz tells the story of a Muslim woman from Flensburg who was unaware for years that she was a second wife. She had only been married by an imam, and her husband had another wife with whom he already had four children. With her eight children, the second wife received so much money in residential, childcare and education subsidies that she didn’t even have to apply for Hartz IV benefits. Islamic Mediators and Germany’s ‘Two Legal Systems’

Jalving og de progessive

Nu hænger han nok også snart i en tynd tråd på Jyllands Posten. Så får vi to Berlingske Tidender i Danmark. Den ene kan udkomme på Bumfuckingstansk:

Velfærdsstaten mangler som bekendt ikke muskler til at opkræve skat, afgifter og moms – eller vilje til at købe aflad med såkaldte klimaaftaler og bankpakker. Mere opfindsomme tiltag som fedmeskat kan staten og dens velvillige tjenere også sagtens håndtere, ligesom magthaverne heller ikke tøver med at forbyde danskerne at tænde bål – bortset fra i morgen aften, hvis det hele da ikke regner væk. [..]

Men – læg mærke til det – når det kommer til afviste – jeg gentager – afviste asylansøgere, bliver staten pludselig ualmindelig blød i knæene, og i går kunne vi erfare, at nye asylcentre skyder op som paddehatteover det ganske land. Det er især somaliere, der strømmer til Danmark– især unge mænd i 20’erne i endnu større hast end flygtninge fra Syrien, Afghanistan og Iran – og somalierne har da også allerede satnye rekorder i Danmark. Alene rygtet om asyl i Danmark tiltrækker øjensynlig flere og flere somaliere, naturligvis bistået af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og andre samfundsundergravende institutioner og NGO’er. Den impotente asylstat

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Motgift. Akademisk respons på den nye høyreekstremismen, redigert av Sigve Indregard, ble utgitt av forlagene Manifest og Flamme i mai 2012. Manifests […]

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
9 years ago

“Men her er der for megen slaphed”

Det kommer nok av at vi i Norge mangler den tradisjon for tenkning som finnes i for eksempel Danmark.
Her gjelder som kjent devisen:

Fjellklatrer først, tenker så.

anonym
anonym
9 years ago

Hellere pædoislamofob end pædoislamofil!

Bjovulf

De ikke hvide tyske landsholdsspillere synger heller ikke med på nationalsangen, så det siger vel også en del om tingene.

Prudentius

De praktiserer også de åbne døres politik, helt ind i deres egne (mindreårige) døtres og børnedøtres værelser, selv om de ikke ved det endnu.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  anonym

Ja, der er vist en hel del af dem, der dårligt nok “ved”, hvilket land de egentlig spiller for – og hvorfor. For dem er det åbenbart mere et spørgsmål om være i et udstilingsvindue med henblik på at opnå den næste forgyldte millionkontrakt og status – slet ikke et spørgsmål om æren ved at være udvalgt til at repræsentere og kæmpe for “sit” land ved de allerstørste turneringer som VM & EM. Og igen klarede det i de ellers så multikultibegejstrede kulturradigale kredse opreklamerede franske landshold sig elendigt. Selv Danmark ville nok relativt let kunne vinde over dem i… Read more »

Prudentius
9 years ago

“Lidet havde man anet, at gode SF ere gik ind for børneægteskaber, vold mod kvinder, polygami…”

At antyde at disse religiøse/kulturelle institutioner er dårlige, ja ligefrem skadelige, er selvfølgelig at strinte på den brune mands kulturarv.

Og her sætter de liljehvide grænsen. Selv kunne de aldrig drømme at udlevere deres børn eller sig selv til den slags nederdrægtigheder, men at medgive det, umuligt!

Så hellere styrte Vesten i grus, det er lettere.

Prudentius
9 years ago

“Den impotente asylstat” Kald den hellere for den globale velfærdsstat! For det er netop hvad den er. Alene at dække nationen og sin egen etniske gruppe er so yesterday i en global verden. Menneskerettighederne giver alle ret til den skandinaviske model, mindre ville være racisme. Husk på de herskende klasser ser sig ser selv som verdensborgere, der har hjemme overalt på kloden, alle folk er deres brødre og søstre. Mange forretningsmænd føler sig som kinesere, mens som det nævnes SFere og Radikale er optaget som fuldgyldige medlemmer af de somaliske og afghanske klaner. Danskere er der meget få der er.… Read more »

Rajmus
9 years ago

“plastik-tysker”.

Der er ikke en dråbe tysk blod i ham. Han er tyrker.!

Det er nærmere papir-tysker eller pap-tysker. Man skal kalde ham, da han kun er tysk på papiret.

Men papir kan let rives over og brænder let.

PK
PK
9 years ago

SF i 80-erne gav gennem mange læserbreve udtryk for,at det var vigtigt at få mennekser
fra mellemøsten herop, fordi de havde så stærke familierelationer. Og andet,såsom krydderrier med.SUK.
Vi kunne her virkelig lære noget.
Så man kan roligt sige at toppen af SF ikke vidste noget som helst om disse
menneskers liv.
Auken, Gade Holger K. Bevidst løgn og dumhed ødelagde/ ødelægger vores stakkels land.
Og vores liv.
Desværre tror jeg, at lige meget hvad fremtiden bringer, så vil SFerne aldrig opfatte at de ,også, er skyldige.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Mesut Özil blev kaldt plastik-tysker http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/em2012/slutspil/article4731208.ece AF SEBASTIAN STANBURY, TIPSBLADET.DK Ikke alle tyskere har været lige glade for offensivspilleren med de tyrkiske rødder. .. Den tyrkiske tysker Der var cirka 75.000 tilskuere på Olympiastadion i Berlin, men alligevel var det som om, Tyskland var på udebane. Det var den 8. oktober 2010, og Tyskland spillede kvalifikation til EM-slutrunden mod Tyrkiet. 30.000 tyrkere, hvoraf langt størstedelen boede i Tyskland, var på stadion, og de heppede ikke på Tyskland, men på udeholdet i rødt og hvidt. Det kunne særligt én spiller hos Tyskland mærke. Igennem det meste af kampen fik Mesut Özil… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x