6
jul
Seneste opdatering: 8/7-12 kl. 1021
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

White Muslim convert Richard Dart and a former police community support officer were among six people arrested for allegedly plotting a terror attack in Britain.Richard Dart, who was radicalised by the cleric Anjem Choudary, was held following police raids in east and west London. A former PCSO and two of his brothers, who were living just over a mile from the Olympic site in Stratford, were also among those detained during the police and MI5 operation to prevent a suspected terror assault.White Muslim one of six arrested over ‘terror plot’, Some images surfacing of the arrested terror suspects today in London, Convert’s extremist views were aired in stepbrother’s BBC documentary, “My brother, the islamist.”

Med den norske konvertit som skulle angribe et amerikansk fly, forholder der sig pikant. Ingen ved, hvor han befinder sig. Han er omhyggeligt navnebeskyttet eftersom man godt må træne terror, så længe man ikke udfører det, men man må til gengæld ikke hæve socialhjælp uden at befinde sig i Norge. En anden nordmand, der overhovedet ikke har trænet eller opfordret til noget som helst, bliver stadig igen og igen hængt ud med navn og foto i norske aviser. Set udefra er deres slingrekurs foragtelig og latterlig. Uofficielle kilder opgiver den norske konvertits identitet til: Anders Cameroon Østensvig Dale. Det synes at stå fast nu.

“Hej, perle” ?

Four men who pelted eggs at young Jewish people during racially motivated attacks in Golders Green have been ordered to pay compensation to their victims. Mohammed Khalifa, 19, Aimen Mohamed, 19, Mohammed Jawad, 21, and Haider Al-Fardan, 21, carried out the attacks as they drove in Golders Green Road on December 9.

The parents of Mohammad Khalifa, said: “Our son is no racist.” But his father, a paediatrician, today claimed the victims had misheard and the students had shouted “Oi, you.” Dr Khorshid Khalifa said: “My son has never been racist. All he said was, ‘Oi you,’ and people took it as, ‘Oi Jew,’ but that’s all it was. It’s very stupid. The solicitors said the case should have been dropped.” ‘Son who pelted Jews with eggs is no racist’

Muslimske fanger i Tromsø får gris fire gange om ugen

Svinet burde være glad og taknemmelig over at sidde i et norsk “Hilton” fængsel.

De innsatte i Tromsø fengsel får denne uken svinekjøtt til middag fire av sju dager. Nå reagerer muslimske fanger og fengselsledelsen lover at de skal servere alternativ mat.Tromsø fengsels praksis er nedverdigende overfor muslimer. Vi føler oss trakassert, sier Besim¿Kosumi (40) til Nordlys.I 2004 ble Kosumi dømt til 16 års fengsel, som hovedmannen bak innføringen av 61 kilo heroin til Oslo – tidenes største heroinbeslag i Norge. De siste to årene har han sittet i Tromsø fengsel. Nå velger han å stå fram med kritikk av det han mener er diskriminering av muslimer i fengselet. Muslimer klager på maten i Tromsø fengsel

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
9 years ago
Bo
Bo
9 years ago

Jag kommer att tänka på “Spam”-sketchen med Monte Phyton. Byt ut spam mot pork.

Det skulle vara just de Muslimska straffångarnas specialmeny. Vecka ut och vecka in.

“Pork and Potatoes, Potatoes and Pork. Pork, Potatoes and Bacon. Bacon, Pork and Potatoes. Pork, Pork Pork and Bacon”

“Ät eller svält till döds”

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Jag har en mycket bättre idé. Ge fångarna fläsk 7 dagar i veckan året runt. Låt dem få välja mellan antingen det eller vatten och knäckebröd utan smör och pålägg. 😀

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

“Former Police community officer (!), Abu Khalid, one of the arrested” 😀

( video fra 2. link – http://vladtepesblog.com/?p=49947 )

Kristian Hansen
Kristian Hansen
9 years ago

Jeg synes jeg genkender Richard fra denne dokumentar – My brother the islamist: http://www.youtube.com/watch?v=mCkU18CoJ1o

Er han ikke den samme?

bowlaren
9 years ago

Han ljuger han höll på Manchester United, och sen förlorade dom mot City, och sen gick han över till City, och eftersom Citys ägare är arab, blev han Muslim, snacka om att ta fotbollen på allvar :p

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago

Jag där är fött under samma tak som våra djur, har i alla dagar varit för “mera gris till folket”.
Gris är gott och är antagligen i förhållanden till Halalmat, kostnadseffektivt.
Medeltida dogmer där kom till innan kylskåpet, bör avslås direkt.

Jimbo
Jimbo
9 years ago

2 slags racismebegreber.

1. Den gamle, ren race. Meget meget værdiladet.

2. Den udvidede og udvandede. Tro er inkluderet.

Når folk i dag bruger ordet ‘racist’ så trækker de på det nr 1. Dette er velvidende hvor skadelig og injurierende den er.

Jf. Nordmanden og nu briten, så kan konvertitter blive mange gange værre. Venstredrejede vil snart stå i kø til jihad.

Crass Børsting
9 years ago

Er hr. Kosumi blevet tvangsfodret med gris? Hvis ikke, kan han jo bare lade være med at spise disse retter. Han har vist taget fejl af et fængsel og et hotel. Måske skulle han sendes til afsoning i et muslimsk land, Sudan eller Bangladesh eller lignende. Her bliver muslimer ikke diskrimineret, men alle behandlet lige rædselsfuldt.

Jens Petersen
Jens Petersen
9 years ago

Nu må det da stå klart at islam ikke er en race, men en religion hvor alle racer kan være muslimer, den logiske konsekvens er derfor; når du kritiserer islam, kritiserer du ikke en race og er derfor ikke racist.

Peer Pedersen
Peer Pedersen
9 years ago
Reply to  Jens Petersen

Så sandt som det er sagt…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x