7
jul
Seneste opdatering: 8/7-12 kl. 2320
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sharing the motherland. Kanal Putin – der kan være regimetro ind i det absurde, – er ikke lige min kop the, men af og se ser man reportager, der er helt utænkelige i vestlige medier. Denne video om den ofte fiktive ‘integration’ viser et Europa på vej ud i nowhereland og i sidste instans – kroniske borgerkrige, der kommer til at lade multikulturalisterne stå tilbage som forbrydere i historiens øjne. F.eks. også denne der glimrende sammenligner Vestens enøjede politik og presserapportering i Jugoslavien konflikten med den vi i dag ser i tilfældene Egypten, Libyen og Syrien. Syrian Deja Vu: ‘US on Jihadist side…again’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Vi kan skam også være med i København 🙁 Skal vi mon gætte på, at dette i virkeligheden er en forpremiere på, hvad vore dybt naive og uansvarlige politikere vil tillade her om ganske få år – helt uden hensyntagen til den ufrivillige, “urene” og vantro værtsbefolknings følelser, normer og kultur – ? For hvad er ellers formålet? Danskerne skal åbenbart med djævelens vold og magt bare tvinges til at vænne sig til skråleriet. Men måske burde vore politikere bare overveje at bruge 15 minutter på at sætte sig ind i, hvad der faktisk bliver råbt – og hvad meningen… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Anna Mee Allerslevs våde drøm? 😀

http://kulturogfritid.kk.dk/verdenskulturcentret/vkc

En af vores kerneopgaver er at rumme og støtte den kulturelle mangfoldighed i København. Derfor består en stor del af vores arbejde i at fungere som kulturelt væksthus. Huset har mange brugere af alle nationaliteter. Vi huser foreninger, klubber og organisationer, der alle sammen på hver deres måde arbejder på at skabe dialog og engagement. VKC handler om aktivt at tage del i kulturlivet. Vores fornemmeste opgave er, at hjælpe med at danne fællesskaber, udnytte potentiale og skabe projekter, der kan synliggøre verdenskulturen i København.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x