11
jul
Seneste opdatering: 13/7-12 kl. 0352
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg var i Kølln i går og i forgårs, men som det fremgår senere, var jeg optaget af andet end at læse lokale aviser. Jeg minder om at DITIB er dem, vores politikere nu jubler over, skal uddanne ‘ny-danske’ imamer. Dokumentaren Allah in Ehrenfeldt er på tysk, utekstet. Ikke tysktalende må vente til nogen undertekster hele 88 minutter.

I DISSE DAGE blusser diskussionen i Tyskland atter op om byggeriet af en stormoské i Köln. ARD, der svarer til DR 1, sendte tirsdag aften den 90 minutter lange dokumentarfilm ”Allah in Ehrenfeld”, som tog forbavsende ublidt på den muslimske bygherre. Instruktør og filmhold har gennem syv år har fulgt projektet og skildrer en proces præget af kiv og strid, både ideologisk og angående selve byggeriet.Det er Tysklands største moské, man opfører, så projektet har betydelig symbolværdi. En undersøgelse i Köln viste for nogle år tilbage, at 36 procent af byens borgere fandt byggeriet acceptabelt, og at 27 procent ønskede, at moskéen blev mindre imposant, mens 32 procent var imod uanset byggeriets størrelse.[..]

Dokumentarfilmens instruktør Birgit Schulz antyder, at tyrkiske hardlinere har mere indflydelse bag kulisserne i Ditib, end man tror. Ditib går for at være liberal, men står i et ret direkte afhængighedsforhold til Tyrkiet, siger hun undervejs.Schulz er gennemgående neutral i sin fortællestemme i den lange dokumentar, men bemærker på et tidspunkt:”Jeg må spørge mig selv, om jeg ville bo i nærheden af denne moské”.Indfødte tyskere fraflytter nemlig bydelen Ehrenfeld. Og hvad værre er, siger Birgit Schulz: ”Man fortæller mig, at kölnernes forargelse er forstummet. Denne tavshed gør mig urolig.”…….Set udefra må man konstatere, at ARD’s dokumentarfilm har et uvant kritisk anslag. Ingen stryges med hårene, og Ralph Giordano holdes ikke ud i to fingre til spot og spe. Den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogans selvbevidste optræden som præsident for også Tysklands 1,7 millioner tyrkere begynder måske at vise utilsigtede virkninger. Kristeligt Dagblad- Bygningen af prestigemoské i Köln udvikler sig til et mareridt – Se også The Muslim Brotherhood gets a new mosque in Copenhagen, Denmark

Sverige: Tre gruppevoldtægter på et døgn

-som altså er kommet i aviserne, altså. Ikke dårligt klaret af Riksdagens indforskrevne besættere. Eftersom 7-8 % af voldtægterne i Sverige er gruppevoldtægter, – det er i al fald hvad BRÅ.SE siger – forekommer der dog til daglig omkring to stk, som er anmeldt. I virkeligheden er det en del flere. Gerningmændene beskrives som “sorte djævle” på nettet, ikke i aviserne.

Velkommen blandt Sveriges terroriserede kvinder, som ingen åbenbart gider beskytte andet end på papiret. Kvinnofrid er 800 år siden. Den mest agressive og dominerende stamme vinder, og det er med skam at melde ikke Svensson-stammen. En gruppevoldtægt er en besked til den feminiserede svenske mand: “Du er en vatpik, der ikke kan beskytte din kvinde. Vi håner og dominerer dig offentligt, vi voldtager din kone og dine døtre – hvad gør du ? Du forsørger os. Vi tager dit land, du siger vi ikke kan gøre for det. Vi røver og myrder som det passer os, du sender os på hotel med fuld forplejning.” Den svenske stamme vil miste sit territorium på Allahs grønne jord. Ikke om ti år, men om højst tredive.

Under natten till torsdagen överfölls och våldtogs två kvinnor, 32 respektive 22 år gamla, i centrala Gävle. Den 22-åriga kvinnan rånades också vid överfallet och skadades svårt. Överfallen skedde med mellanrum i samma område, rapporterar lokala medier.Polisen rubricerar brotten som våldtäkt respektive grov våldtäkt.– I det vi kallar våldtäkten var det en man som var aktiv, men han hade flera personer runt sig. I den grova våldtäkten vet vi att det är fler än en som agerar, säger Mikael Hedström, presstalesman på polisen i Gävleborg. Han menar att det kan röra sig om samma gärningsmän vid båda överfallen. Gäng våldtog två kvinnor i Gävle

Tre okända män slog ner henne och hon fick sedan ta emot flera sparkar och slag innan de stal hennes mobiltelefon. Kvinnan säger sig också ha blivit våldtagen av männen. Hon har skador på både huvud och kropp och ligger nu inlagd på Hudiksvalls sjukhus för vård och undersökning.Ung kvinna våldtagen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
9 years ago

Tip: Im Netz von Salafisten

Mandag, 16.Juli 2012, 22.45
Die story im Ersten – Im Netz von Salafisten
Wie radikale Muslime junge Menschen verführen
ht tp://www.daserste.de/doku/beitrag_dyn~uid,dtcmrehsy166icl8~cm.asp

Tirsdag, 17.Juli 2012, 22.45
München 1970 – Als der Terror zu uns kam
ht tp://www.daserste.de/doku/beitrag_dyn~uid,axe7usi5e4ue6iqr~cm.asp

PS: Kan jeg få danske undertekster på nabolandskanalerne?
ht tp://www.verdenstv.dk/viewing/DanskeUndertekster_copy1/saadanfaardudansketekster_copy1.aspx

TV-guide, undertekster
ht tp://www.verdenstv.dk/TV-Guide.aspx

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x