16
jul
Seneste opdatering: 17/7-12 kl. 0125
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan bare ikke få nok af imamers livsvisdom. Ham her er endda hjemmefødt i Canada.

In an e-mail to the Toronto Sun, imam Al-Haashim Kamena Atangana said “the reason … these sex attacks are continuously happening is because (of) Canadian laws, which give too much freedom to women” when it comes to how they dress. “You should take your example from the way Muslim women dress,” he wrote. “Why does (sic) Muslim women who wear long dress and covers her head aren’t targeted for sex attacks?”Muslim street cleric wants to protect Canadian women from sex assault by forcing them to cover up Mere video: Toronto Muslim ‘community leader’ threatens western women with rape if they don’t dress they way he wants them do bla om seksuelle angreb på ‘anstændigt’ klædte kvinder i muslimske lande.


Dramatisk folkökning i England

First we took Dewsbury and Oldham, then the Tower Hamlets……

Av Thomas Nydahl

Census shows increase in population of the West Midlands. Date: 16 July 2012. Coverage: England & Wales Theme: Population

Idag har man i England börjat publicera de första uppgifterna om folkräkningen som gjordes 2011. Den första rapporten omfattar endast England och Wales.

Andra publiceringen, som äger rum mellan november i år och februari 2013 kommer att innehålla detaljerad information om nationell identitet, etnicitet och religion, bland annat.

Det är ganska häpnadsväckande siffror som publiceras idag. Hela 7% har befolkningsökningen varit i England och Wales. Det innebär i klartext 3,7 miljoner mer än vid förra räkningen, som ägde rum 2001. Det är förstås inte engelsmännen själva som blivit så här många fler. Det mesta måste läggas på invandringen, eftersom den engelska befolkningen blir allt äldre. Men inte förrän i vinter kan vi se vem de är och var de kommer ifrån.

I Black Country är förstås ökningen störst. Så här till exempel:

Birminghams befolkning är idag 1,073,000 invånare. 2001 var den 984,600 vilket innebär en folkökning på 9.0%. Om man går bakåt och tittar på tidigare folkräkningar har det aldrig funnits så här stora ökningar. Vi vet eller anar varför.

Man ska också ta med i beräkningen att de som ingår i folkräkningen är alla utom den uppskattningsvis en miljon som lever illegalt i landet. Vill man ta del av den första rapporten så finns allt material att ladda ner från mediacentret hos Office for National Statistics.

Här några kommentarer från The Telegraphs läsare:

“Ahamdul’Allah! First we took Dewsbury and Oldham, then the Tower Hamlets, and soon we will have the majority”

“So much for democracy! Mass immigration was never mentioned in any Labour manifesto, poll after poll has shown that 85% of us never wanted it yet Blair and Brown have given us 3 and half million social misfits and call us racist if we oppose mass immigration and multi culturism.” “And still Blair and Brown escape prison….”

Och här några av The Guardians läsarkommentarer:

“The BBC reported this, this morning, with the words: “It is thought that the increase MAY be partially the result of immigration.” Unbelievable!
Of course, we all run the risk of ‘racism’ if we denounce these unsustainable increases in a tiny, already overcrowded set of islands whose infrastructure is already groaning at the seams and where unemployment and the cost of social welfare and health are rising too quickly for taxation to meet the cost. But it is quite clear the figures miss out many illegals who avoided filling out the census because of fear of being traced. There are also several million people who have ‘left’ the country to live abroad, but who remain dependent on the UK economy for both the costs of their pensions and health care (in the EU at least). These people of course disappear from the census figures too and I wonder if their cost to the economy is factored into the equations?”

“Another ‘Flash’ Communique from the ‘Ministry Of The Bleedin Obvious’!” “I dont recognise many cities anymore. Its not just physical features but values, traditions and behaviours that have changed – and i dpont see any evidence of a happier society if anything the opposite. 14 years of Labour government actually wiped out 1500 years of anglo-saxon Britain. Am stunned, saddened and very detached from society now.”

SE også fra Norge: Tall med og uten verbal sminke

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
9 years ago

Dress up
Jeg vælger at tro det drejer sig om en ny variation over den gamle historie:”En frastødende skruppelløs slyngel anvender trusler for at opnå det han vil have, og indtil videre går det faktisk ganske godt”. Disse slyngler lever i deres egen fantastisk verden. Uanset i hvilken retning de bevæger sig er der medvind på cykelstien. Adskillige politiske partier, kunstnere og journalister er jo helt med på den køretur, så ku´det være bedre? Men jeg tror også at nogen en dag vil punktere denne boble.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Many Islamist men don’t understand imperative of consent http://www.torontosun.com/2012/07/16/many-islamist-men-dont-understand-imperative-of-consent … Canadian women would have to be covered up in burkas, abayas and hijabs. They would presumably also be segregated, and their male relatives would monitor and control their behaviour. So what is it about Islamist men and their preoccupation with sex [!!!] that awakens such paranoia about women’s garb? First, many Islamist men do not understand the imperative of consent [!!!] in a sexual relationship. They believe rape is a normal [!!!] rather than a criminal reaction to female physiology, and assume that this would be every man’s response [!!!]… Read more »

BE
BE
9 years ago

UK immigration laws spark Pakistan wedding boom

New British immigration laws have unleashed a stampede to wed and a frenzy of English lessons for Pakistanis desperate to migrate as new restrictions come into effect.

http://tribune.com.pk/story/408242/uk-immigration-laws-spark-pakistan-wedding-boom/

boeufhjerte
boeufhjerte
9 years ago

@Thomas Nydahl: Du kan få et lille preview hvis du kigger på den seneste migrationsstatistik. se her: http://www.ons.gov.uk/ons/dcp171778_264614.pdf Indvandringen 2001-2011 fordelte sig således (i tusinder – der er link i pdf-filen man skal klikke på, jeg har selv lavet sammentællingen): + 715 EU + 198 Old commonwealth (Canada, Australien, NZ, Sydafrika) + 1123 New commonwealth (Primært Indien, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka og tidl. kolonier Afrika og Caribbien) + 1062 Andre lande (Primært Kina, Mellemøsten, Nordafrika, USA, Somalia, Iran, Rusland og øvrige lande i Afrika) – 877 Britiske statsborgere Total nettoimmigration de seneste 10 år var altså ca. 2,2 mill. De… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
9 years ago
Reply to  boeufhjerte

Tack, den rapporten från maj hade jag missat. Mycket intressant.

World Traveller
World Traveller
9 years ago

Chamberlain yttrade ju de beromda orden efter sitt mote med Hitler – Fred i vaar tid.

Med islams invasion i Europa kan man med sakerhet yttra: Krig i vaar tid.

For krig ar precis vad vaara regeringar importerar. Jihadisterna bedriver allaredan krig mot oss, speciellt mot vaara kvinnor som misshandlas och valdtas i en aldrig tidigare skaadad omfattning. Fragan ar naer vi ska ta upp den kastade handsken.

bowlaren
9 years ago

Befolkningen tycks öka i alla EU-länder, det är anstormningen av invandrare och flyktingar från afrikanska u-länder, som bär en stor del till den ökningen.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Damian Green: migrants must add to quality of life in Britain http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/9055072/Damian-Green-migrants-must-add-to-quality- of-life-in-Britain.html Migrants must “add to the quality of life in Britain” if they want to live here, the Immigration Minister will say today. [ Gad vide, hvordan man så vil definere det i praksis og opstille regler, skrappe krav og sætte hårdt tiltrænge grænser for deres opførsel, indstilling og krav ] By Tom Whitehead, Home Affairs Editor 7:00AM GMT 02 Feb 2012 [NB] Damian Green will tell newcomers they must show how they can “benefit Britain” [!!!] rather than just benefit by it. [!!!] In a key speech… Read more »

Info
Info
9 years ago

THE TELEGRAPH: “85% OF US NEVER WANTED IT”

Här en aktuell, svensk nätkommentar på samma tema, om “Konsensus och autogenocid”:

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2012/04/01/har-nagon-kapat-min-blogg/#comment-16629

För övrigt kan noteras, att Sacos samhällspolitiske chef, Gunnar Wetterberg, i en debattartikel i Expressen idag uppmanar Alliansen att också formellt gå samman med Socialdemokraterna när det gäller invandringspolitiken och dess konsekvenser (för att en gång för alla marginalisera alla oppositionella uppfattningar).

Cavatus
9 years ago
Reply to  Info

Info! Ditt inlägg hos Tanja är så bra att jag tänkte göra ett inlägg av det på min blogg. Jag hoppas att du inte misstycker. Det måste publiceras så att det läses av många människor, för det är så klockrent.

Arvid Falk
Arvid Falk
9 years ago

För dryga tre veckor sedan gjorde Labours partiledare ett utspel: Labours politik hade varit “wrong on immigration”.

Utspelet var omsorgsfullt tajmat i syfte att förekomma den kritik, som partiledningen förutsåg skulle komma att riktas mot partiet, när regeringens statistik skulle offentliggöras.

h t t p://www.telegraph.co.uk/news/politics/ed-miliband/9348844/Ed-Miliband-Labour-got-it-wrong-on-immigration.html

Miliband nämnde inte i sitt tal, att en talskrivare till regeringarna Blair berättat, att Labour medvetet “threw open Britain’s borders to mass immigration to help socially engineer a “truly multicultural” country”.

h t t p://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html

PK
PK
9 years ago

Og hvad gør mr. Blair? Han smiler smiler og smiler.
For han er stolt af sit arbejde.
Ren Poul Nyrup…. De socialdemokratiske labour folk are all alike.
Og husk lige at Venstre og konservative også svigtede..
Ja, fortsæt bare listen…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x