17
jul
Seneste opdatering: 20/7-12 kl. 0451
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Update – nu med engelske undertekster. ‘Riposte Laïque’, som han er redaktør for, kan oversættes til noget ligenende: ‘det sekulære gensvar’.

Pierre Cassen is a French author and former syndicalist. He is the leader of a campaign against the Islamic headscarf and other ostensible belief-related items in schools.Mr. Cassen founded the internet newspaper “Riposte Laïque” in 2007. He was the organizer of “Pork sausage and wine” street event in Paris on 18 June 2010, and also of the “International meeting about the Islamization of our countries” in Paris on 18 December 2010. For the Francophones among our readers, here is the speech given by Pierre Cassen at the Brussels Conference on July 9, 2012. A simultaneous projection of the English text of the speech was presented to the audience when he spoke. A version of this video with English subtitles will be available shortly.Brussels 2012: Pierre Cassen’s Speech

Salafisterne – Tysklands virkelige nynazister

Så kom også Tysklands “Undercover Mosque”:

Dokumentaren fortæller om salafisternes verdensbillede af himmel og helvede, af troende og vantro, om prædikerne i moskeerne og propagandaen på internettet. De forfører unge, der søger vejledning og orientering

Men hvordan lykkes de med det? Og hvad er konsekvenserne? Filmen fortæller historien om unge mennesker, som er gledet ind på Salafist scenen. Om unge mænd, som blev radikaliserede og endda draget ind i jihad, hellig krig, hvor de mistede deres liv.

Om forældre og familier, der frygter for deres sønner, døtre og søstre. Den bringer førstehåndsoplevelser fra insidere, der har oplevet salafisternes indoktrinering selv. Om hadprædikanter, der drager på turne i tyske moskéer. Og om folk, der ønsker at advare imod en radikaliseringsbølge, der drager over Tyskland.

Dokumentatristerne Eric Fritz og Beres Schmaldienst har researchet i mange måneder, og tegner et skrækindjagende billede: Salafisterne har succes. Fra foromtalen ARD Rückschau: Im Netz von Salafisten (SWR)Wie radikale Muslime junge Menschen verführen (Snaphanens oversættelse.) Programmet belv sendt i går, video er på tysk, utekstet, men dukker nok op med undertekster.

Se også: Bonn-demonstrationen set med en betjents øjne, Tysk politi beskudt af salafist ved Bonn-demonstrationen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] er et noget andet billede man ser, end SVT nogensinde har formidlet. Blandt mange andre medvirker Pierre Cassen og Lars Hedegaard. medvirker. Minut 15:20 bevæger den sig til Frankrig, og 21:50 vender den […]

bowlaren
9 years ago

Vi måste börja ta islamhotet på allvar, tänk på våra barn om inte annat.
Hur mycket tål vi Svenskar, viktigt inlägg som måste läsas, och sprid den gärna.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/07/17/vilka-tjanar-pa-invandringen-och-vilka-forlorar-pa-invandringen/

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x