19
jul
Seneste opdatering: 19/7-12 kl. 1602
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alexandre del Valle is an Italo-French lecturer on geopolitics and a researcher for Univesità europea di Roma, Institut Choiseul and Daedalos Institute of Cyprus. He specializes in radical Islam, terrorism, and relations between the West and the Rest. He has been an editorialist in Le Figaro, Le Figaro Magazine, France Soir, Israel Magazine, La Une, Il Liberal, etc., and has had articles published in geopolitical magazines and reviews such as Politique Internationale, Herodote, Outre Terre, Geostrategics, Stratégiques, Geopolitical Affairs, Nova Storica, Il Liberal, and many others. Apart from being a geopolitician, he is — together with Rachid Kaci — the founder of the liberal-conservative Right (“Droite Libre”), whose slogan is: “Secularity, defence of the West and Freedom, and struggle against political correctness”. His analysis has influenced French, Spanish and Italian politicians, especially the French party UMP. He is the author of nine books. Brussels 2012: Alexandre del Valle’s Speech.Alexandredelvalle.com – (Se hele Bryssel talerlisten her.)

“Danske terrorsager er politiseret mindretalsforfølgelse”

Man spørger sig selv, om Jan Guillou overhovedet kan læse dansk. Enhver der har fulgt bevisførelserne i danske terrorsager, lige fra Northwest Orient i 1985 (det var også ‘svenske’ terrorister) over Glasvej, Vollsmose, Westergaard angrebet til Hotel Jørgensen bomberen og de seneste JP-svenskere, finder denne klumme er fordrukken, grov beskyldning. Det kunne jo være, at PET var skrappere end deres svenske kolleger til at vente med at gribe ind, indtil de var sikre på at have en sag. Guillou er en af de få journalister, der ikke får en til at falde i søvn, – og det er allerede ikke så helt lidt i svensk journalistik, – men man må frygte at det skyldes at hans dyre vinkælder er steget ham permanent til hovedet.

Det är möjligt att de svenskar som i början av sommaren dömdes som terrorister i Köpenhamn faktiskt är skyldiga. Det föreligger en del bevisning i form av beslagtagna vapen och, givetvis, avlyssnade telefonsamtal och buggning av privatbostäder.Ändå finns det skäl att hysa tvivel. Det handlar, som oftast, om ett brott som inte har ägt rum. Och det var en dansk terroristrättegång och i Danmark slutar alla sådana med fällande dom, ungefär som i svenska spionmål under det kalla kriget. [..]

Ändå – och nu kommer äntligen den goda nyheten – har Sverige klarat sig bättre från politiserad minoritetsförföljelse än vad Danmark har. I Danmark frikänns ingen terroristanklagad muslim. I Sverige har elva muslimer ställts inför rätta anklagade för terrorism. Bara två dömdes, de andra frikändes. Skandaldomen på 4,5 års fängelse för våldsfantasi i Göteborgs tingsrätt upphävdes av en enig hovrätt.

Det lykkes ham at skrive én rigtig ting, men der skulle mange ord til, før han ramte den. Det er nok en tastefejl:

Svenska journalister är nämligen aktivt ointresserade av att bevaka terroristrättegångar utom i fallet Breivik. Svenska muslimer döms på förhand – och ingen bryr sig

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
9 years ago

Jan Guillou: Danmark forfølger muslimer 26.07.12
ht tp://politiken.dk/kultur/ECE1699477/jan-guillou-danmark-forfoelger-muslimer/

Svensk krimiforfatters terrorkritik af Danmark er usand 26.07.12
ht tp://politiken.dk/kultur/ECE1699478/svensk-krimiforfatters-terrorkritik-af-danmark-er-usand/

– så nåede historien frem..

Gunnar Biering
Gunnar Biering
9 years ago

Hvis man skal tage Jan Guillous skriverier alvorligt, er hans anklage mod det danske retsvæsen for systematisk at dømme uskyldige jo skandaløs og uhørt. Han beskriver et venligtsindet, demokratisk, (alt for) humanistisk naboland, som om det var hans gamle arbejdsgiver, KGB-staten. Hvis ingen reagerer på dette useriøse angreb, er det fordi han bliver reddet af tåbeparagraffen. Hans angreb på sit eget land må andre tage sig af. Men nogen burde oplyse ham om, at det i Danmark ikke kun er i terroristsager, at de anklagede oftest bliver kendt skyldige. Sagen er, at de uskyldige oftest er siet fra, inden der… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Hr. Biering jeg måtte le, da jeg læste JG’s besynderlige, matematiske sammenligning af dansk og svensk domsfældelser i islamiske terrorsager. Måske Steen har fat i noget rigtigt mht. god rødvin i rigelige mængder.

Per Vanlig
Per Vanlig
9 years ago

Minutes to Midnight
Jag vet inte om ni vet om att rådgiverskan till Hillary Clinton har brödrar och föräldrar i Muslimska brödrarskapet, hela Obama administrationen har ett 10-tal personer som står brödrarskapet närma.
Man kan lugnt påstå att Muslimska brödrarskapet nu har ett starkt inflytande över USA:s kärnvapenarsenal, allt detta enligt Frank Gaffney: http://www.youtube.com/watch?v
I hans bok Minutes to Midnight.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
9 years ago

Vel kan en miniterrorist som Lars Gule fremstå som litt av et rasshøl, men om han hadde ønsket å melde seg til tjeneste i dag kan det være han hadde tenkt seg om to ganger.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x