20
jul
Seneste opdatering: 21/7-12 kl. 1058
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A 17-year-old shouted ‘Allahu Akbar’ – Arabic for ‘God is Great’ – as he unsuccessfully tried to grab the Olympic torch during a stretch of the flame’s route through Maidstone towards Redhill. Broadcast live on the BBC, the youth lunged from the crowd to try to take the torch from the hands of its bearer Anna Skora, but was swiftly bundled away by officers.In one video posted to YouTube he can be seen waiting behind a car and as Ms Skora gets closer he lunges towards the torch. Teenager shouts ‘Allahu Akbar’ as he tries to grab Olympic flame from torch bearer’s hands as police bundle runner to safety (På denne video min. 00:42 hører man tydeligere hans råb.)

Hvis der er nogle – bortset fra polyhistor Bonnichsen(P1 forleden) – der er bekymrede for, hvordan den olympiade skal forløbe, kan de desværre roligt være det. (DR Online ignorerer motivet, og bringer historien som en sportsnyhed. Fra Teenager forsøgte at snuppe OL-ilden.Immigration Agents Announce Strike One Day Before Olympics Begin.)

“Danskersvin, racist- du er på vores territorium”

“Ressource-beboer” fordrevet fra ‘fleksibel-udlejnings’ Nørrebro-ghetto. Kommunal integration in action:

En desperat borger har skrevet et åbent brev til medier, lokalpolitikere og ministre, der beskriver en hverdag med chikane og trusler i en Nørrebro-ghetto. Han føler sig svigtet af boligforeningen Lejerbo og ladt i stikken af ’velmenende politikere’.Da 40-årige Anders Jensen flyttede ind i sin nye lejlighed på Aldersrogade, Nørrebro i København, for godt halvandet år siden, var han lykkelig.Lejligheden var stor nok til, at han kunne drive sin forretning, og samtidig var han en del af ghetto-indsatsen ’fleksibel udlejning’. En indsats, hvor ressourcestærke borgere får førsteret til lejligheder i ghetto-områder.

Smilet i Anders’ ansigt stivnede dog hurtigt. Larm fra unge, der bankede bolde mod facader og vinduer dag og nat, kvindeklubber, der holdt ’skovture’ i baggården til kl. 3 om morgenen, og unge, der brugte hans opgang som rygerum, generede. Så en dag besluttede Anders sig for at gå ned i gården og bede om lidt hensyn. Det viste sig at være en fejl. – “Pludselig samler en stor gruppe drenge sig omkring mig, og én stiller sig helt op i hovedet på mig. De kalder mig danskersvin, siger ting, der kun kan opfattes som trusler, og fortæller mig, at jeg er på deres territorium nu,” fortæller Anders til BT.- “Jeg skynder mig ind i opgangen, men de følger efter mig. De næste dage er jeg nødt til at slå min dørtelefon fra. De står simpelthen og ringer på den hele tiden.”[..]

Tvunget til at flytte: Tiden på Nørrebro er nu ovre for Anders. Efter halvandet år er frygten blevet for stor.- “Jeg gider ikke det der med, at jeg skal være urolig, når jeg går ned og køber en karton mælk. En af dem bor i min egen opgang. Det er ikke særlig rart, siger Anders,” før han retter en svada mod politikerne: – “Man står helt alene. Velmenende politikere har bare troet, at man kan plante folk i en ghetto, og så skal det hele nok gå. Sådan hænger tingene jo ikke sammen.” Tvunget til at flytte: Nødråb fra Ghettoen (Beboerens åbne brev til Folketinget og kommunen og samtlige nyhedsredaktioner. pdf)


Geert Wilders’ brev til kommisær Cecilia Malmstrøm

Malmstrøm blev den 10 juli interviewet til Le Monde med overskfiten “Europa behøver indvandring”. Hun nævner i interviewet specifikt Wilders og de xenofobiske kræfter.” Wilders svarer hende med en invitation:

Kommissionär Cecilia Malström
European CommissionB-1049 Brussels

Den Haag den 20 juli 2012

Cecilia Malmström,

Banden mellan Holland och Sverige går långt tillbaka. Under århundraden handlade vi med spannmål, holländare hjälpte till med grundandet av Göteborg och äldre holländare tänker med varma känslor tillbaka på ‘det vita brödet’ från Sverige som markerade slutet på den långa, mörka ‘hungervintern’ i Holland 1944-1945. Vi har hittills inte haft någon anledning att se på Sverige på något annat sätt än uppskattande.

Ändå verkar det som att vi nu måste betrakta detta vackra land med andra ögon. Du vill EU-dominans där andra vill frihet. Inte en enda holländare har röstat på dig. Vi vet inte vem du är. Vi känner dig inte, men du tvingar dina idéer på vårt folk.

Intervjun i Le Monde visar att du stämplar människor som är kritiska mot massinvandring eller islam som främlingsfientliga och populistiska. Det är tydligen vad du tänker om stora delar av den holländska befolkningen. Du har även höga tankar om den ‘akademiska världen’. Låt mig poängtera att dessa högt utbildade personer inte företräder någon annan än sig själva.

Jag uppmanar dig att inte blanda ihop din naiva multikulturella dröm med verkligheten. Kanske borde du bekanta dig med vad massinvandring betyder för miljoner holländare: nämligen mer kriminalitet, bidragsberoende, besvär/bekymmer, alienation, problemskapande i undervisningen m.m.

Kanske är det en idé att flytta till ett islamiserat område. Inte på studiebesök ett par timmar, varefter du blir hämtad av en bil med chaufför, utan permanent. Islamiserade områden som Kanaleneiland (Utrecht), Transvaal (Haag) eller Rotterdam-Zuid lämpar sig utmärkt för detta ändamål. Kan vi hjälpa till att leta efter en bostad? Vi står gärna till tjänst med det. Du talar om‘kulturellt berikande’? Det borde du inte neka dig själv längre.

EU:s dominans motsäger vår urgamla längtan efter frihet och självständighet. De Partij voor de Vrijheid, Frihetspartiet, anser att den holländska befolkningen måste få bestämma över sina gränser och invandringspolitik. Vi lider av din absurda vägran att låta oss göra ens den minsta åtstramning av vår inresepolitik. Du vill inte ens begränsa antalet partners som man får ta in till Holland!

Din inblandning passar inte den holländska friheten och självständigheten. Därför uppmanar vi dig att sluta med det och avgå! Det skulle göra tiden som Holland behöver för att frigöra sig från Europeiska Unionen något mer uthärdlig.

Svar mottages tacksamt.

Med vänliga hälsningar,

Geert Wilders

Brief Wilders aan Malmstrom

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Svar mottages tacksamt. Med vänliga hälsningar, Geert Wilders […]

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
9 years ago

Kommissionär Cecilia Malström

Ja, Mal-ström är ju en mycket passande Freudian slip 😉

Åmål
9 years ago

Hälsa Geert Wilder att också många svenskar avskyr C. Malmström!

nobody
nobody
9 years ago

En hyllning till en holländare – Cornelis Vreeswijk – Jag Hade En Gång En Båt: http://www.youtube.com/watch?v=OSy8Ti2rh7Y

“Jag hade en gång ett land
Med ekonmi och lag och rätt
Men det var för länge sen, så länge sen
Svara mig du
Var är det landet nu?
Jag bara undrar… Var är det nu?”

PK
PK
9 years ago

Er han ikke heldig ham “danskersvinet”?
Han bor i et demokrati og vi har endda også et stort menneskeretscenter.
Så heldet er, at han jo bare kan flytte; ligeså som de ufattelige mange andre danskere, som har fået samme behandling af de radikales venner. Dem de tror på.
Således tænker så at sige alle partier inde på Borgen, og så har de indirekte løst problemet.
Danskerne får ødelagt deres i liv i Danmark, men det sker demokratisk.
Åh jo, pressen og andre er totalt ligeglade.

Prudentius
9 years ago
Reply to  PK

Man er ikke meget for det, for “danskersvinet” er en landsmand og en skæbnefælle, men man må alligevel trække lidt på smilebåndet (galgenhumor hedder det vist) over den situation de indfødte europæere ved deres manglende opsyn med deres politikere har tilladt sig selv at blive skubbet ud i. Det herlige er selvfølgelig den ekstreme forskel på de flommede indfødte, der tror verden er fyldt med venner de bare ikke har mødt endnu og som i to årtier har fejret den fagre nye verden der skulle følge ovenpå den koldekrig, og så de groteske importerede barbare for hvem ethvert medlem af… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
9 years ago
Reply to  PK

Det er svært ikke at grine af sådan en tosse. At han overhovedet valgte at gå ind på de betingelser (overskudsmenneske blandt tabere), viser blot hans verdensfjerne tilgang til det umulige eksperiment. Men virkeligheden ramte ham – heldigvis ikke rigtig hårdt; han er trods alt en af vore – og nu kan han, i en alder af 40 år, så småt begynde at forstå hvor alle de andre brikker i multi-kulti-puslespillet skal ligge, for at tingene virkelig giver mening.

bowlaren
9 years ago
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x