29
jul
Seneste opdatering: 29/7-12 kl. 2307
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

France Bans Muslim Street Prayers, September 16 2011. Toulouse : 2000 personnes prient tous les vendredis Place Edouard Bouillère, 28 juli 2012.

57.811 opholdtilladelser første halvår 2012

Beviljade uppehållstillstånd och registrerade uppehållsrätter innevarande år, första och andra instans De 20.329 er direkte relateret til asylindustrien. Dertil kommer de, der har fået afslag, men ‘vælger at blive i Sverige’. De er ikke kommet til det Sverige, som myten og flygtningesmuglerne fortæller om ude i verden:

hh

Fattigdomen i Malmö breder ut sig. Antalet familjer som får ekonomiskt stöd av kommunen har den senaste tiden ökat dramatiskt. Siffrorna är tydliga: inte på över tio år har så många som nu levt på socialbidrag i Malmö.Socialkontoret vid Möllevången har bara varit öppet i några timmar när siffran 805 plingar till med röda streck.[..]

I Husie stadsdel ligger ökningen på 42,6 procent jämfört med förra året.– Tillströmningen började öka i början av 2011 och har hållit i sig sen dess, säger Carina Opasiak, individ- och familjeomsorgschef i Husie. Den stora ökningen i Husie tror hon beror på att stadsdelen haft en stor befolkningsökning. – Sen har vi ett försämrat försäkringssystem i hela Sverige, många har blivit utförsäkrade, det är också en av orsakerna, säger hon. I Malmö stadshus ser man oroligt på medan utbetalningarna stegrar och gör stora hål i budgeten.Fattigdomen breder ut sig

“Ett älskat land som arbetar på sin egen undergång”

Nasrin Mosavi Sjögren i Sveriges Kristeligt Dagblad, Världen Idag. Hun er efter at have stiftet bekendtskab med svensk feminisme version Gudrun Schyman – ex-feminist. Hun er opvokset i en muslimsk familie, om hun også er ex muslim, har man kun lov at gætte. Men da hun således hører til de godkendte ædle vilde ofre for den ‘fede, hvide, midaldrende mand’, må hun sige ting offentligt, der ville være ødelæggende for en – øh, tør man sige ‘etnisk svensker’? – at sige. Det er nok bedst at bruge de i landet lige lovlig populære citationstegn. Distance er en kardinaldyd. Altså: “etnisk svensker”. Tag mig på alt, undtagen på ordet. Der skulle egentlig også have været citationstegn udenom.

Sverige känns alltmer som ett misshandlat barn, som desperat försöker skylla sina blåmärken och sår på vilda lekar. Allt för att slippa erkänna att hemmet är dysfunktionellt och otryggt att vistas i. Vi invandrare ses ständigt som ömkansvärda välgörenhetsprojekt att förbarma sig över. Som första generationens invandrare har dessa frågor varit mitt naturliga fokus. [..]

För ett par dagar sedan gick polisen ut med en efterlysning på Twitter, där de uppgav att offret beskrev att rånaren hade romskt utseende. Genast började det absurda drevet, som slutade med att poliserna fick göra avbön i rikstäckande media för att de hade oförskämdheten att prioritera yrkesheder och brottsoffer framför den påbjudna vanföreställningen om att det varken finns nationaliteter eller etniciteter.

Samtidigt släpptes statistik i Danmark som visade att mer än varannan våldtäktsdömd var från Afrika eller Mellanöstern år 2010. I Norge kom det tidigare officiella uppgifter om att samtliga överfallsvåldtäkter de senaste åren begicks av icke-västliga invandrarmän. Det är en skrämmande överrepresentation, med tanke på att andelen invandrare är max 10-20% av den totala befolkningen i Norden. I Sverige avstår man från att föra statistisk av det slaget.

Vad som däremot är känt, är att Sverige med sina 6 500 våldtäkter 2011 låg näst högst på våldtäktslistan – i hela världen. Endast Lesotho överträffar oss. Det drar fram en horribel våldtäktsvåg över Sverige.

Tjejerna blir lätta offer sedan de har matats med den lögnaktiga officiella berättelsen; att alla människor automatiskt anammar västerländska normer och värderingar i samma stund de sätter sina fötter på svensk mark.

Det gör mig enormt ledsen och arg att se hur de generösa och vänliga svenskarna blir så bedragna. Hur mycket de politiskt korrekta än inbillar sig att de skyddar värnlösa flyktingar genom detta fundamentala svek, är sanningen en helt annan. I realiteten ser människor den skriande diskrepans som råder mellan den officiella berättelsen och den faktiska verkligheten. I detta mellanrum föds verklig rasism, som får människor att betrakta samtliga invandrare som fiender. Ett bedraget land

Når indvandrere og efterkommer står for godt 50 % af voldtægterne i Danmark, hvordan forholder det sig så ikke i Sverige, hvor indvandrerandelen af befolkningen er det dobbelte? ER 70 eller 80 % af voldtægterne indvandrede ? Det er spørgsmålet, BRÅ ikke må besvare for politikerne. Hvordan svenske kvinder bliver behandlet i den multikulturelle hverdag, skal man langt udenfor main-stream pressens fiktive verden for at høre om. Læs: “OM 20 ÅR SÅ HAR VI UTROTAT ALLA SVENSKA. VÄNTA BARA OCH SE. DET KOMMER INTE ATT FINNAS EN ENDA SVENSK KVAR I MALMÖ”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mathias
Mathias
9 years ago

I Norge politianmeldes bare 10-15% av alle voldtekter. Hvis andelen i Sverige er lignende, betyr det at det virkelig antallet voldtekter i Sverige kan oppnå 50-60 000 pro år.

Ellenbågen
9 years ago

Både Europas folk och muslimerna blir olyckliga av att blandas.

Prudentius
9 years ago

Det herlige er at Vestens politiske klasse mener den (af grunde der ikke umiddelbart er gennemskuelige) kan gøre det umulige og “styre” islam. Vestens politikere mener således, som de eneste i verden, at kunne ride den islamiske drage og komme i mål uden skræmmer. Hvor diverse dyyyyyyyybt islamiske lande, som Pakistan, Somalia, Yemen, Irak, Tjetjenien, Syrien, Libanon, Afghanistan, Indonesien, Egypten, Libyen, Algeriet, Mali, Nigeria, (Selv den erklærede jihad-gruppe Hamas har oplevet konkurrenter på det bette territorium den kontrollere, konkurrenter der mente gruppen var en samling slatne dødsdømte frafaldne) osv. osv. IKKE, IKKE, IKKE, med streg under IKKE, kan styre ivrige… Read more »

Ellenbågen
9 years ago

Våra politiska ledare är köpta av globalisterna.
De har jättelika ekonomiska förmåner för att svika och plundra Sverige.
Efter förrättat värv bosätter de sig nog i ett skatteparadis.

Prudentius
9 years ago

Der må være tale om anvendelsen af en slags xeno-islamo-fobisk fattigdomsdefinition, som ikke har hold i den multikulturelle virkelighed, for alle ved jo at masseindvandringen er en kæmpe overskudsforretning, selvfølgeligt økonomisk, men også socialt og kulturelt. Man bør ikke udbrede den slags (mis)informationer til en i forvejen racistisk og dybt uvidende offentlighed, hvis opfattelse og indstilling til den helt igennem falske problematik, kun kan tage yderligere skade og blive vredet mod stadig mere selvbekræftelse af indgroede fordomme og negative orientalistiske forestillinger om den “anden”. Man bør istedet satse på en positiv (gen)opdragelses kampagne hvor de nøgne facts om multikulturen enorme… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago
Reply to  Prudentius

Det var dog en forrygende herlig ironi du har Prudentius. Der gemmer sig en stor forståelse i det. Tak skal du have.

Info
Info
9 years ago

SVENSKA POLITIKERS BISARRA MASS(INVANDRINGS)PSYKOS Det går för långsamt! Syrianer, somalier, nigerianer, uzbeker, marockaner, irakier… Sedan januari i år har i Sverige alltså närmare 60.000 uppehållstillstånd beviljats, varav drygt 20.000 inom ramen för asylsystemet. Och bara ca 30.000 nya, outbildade, somaliska ”anhöriga” väntas infinna sig inom kort. Här krävs initiativförmåga och handlingskraft hos politiker och journalister! Det går för sakta! • BISARRT 1: Påskyndning av folkutbytet: Partisekreterare NINA LARSSON (Fp) vill skapa helt nya regler för att underlätta för arbetskraftsinvandrare att få stanna, trots att de saknar både arbetsgivare och anställning. Som PUT-skäl föreslår Folkpartiet särskilda “poäng”, som skall delas ut… Read more »

XY
XY
9 years ago
Reply to  Info

Utmärkt sammanställning… Jag trodde jag var härdad av de upprepade tokerierna inom tillämpad svensk migrationspolitik sedan åtskilliga år att inget längre biter, men detta lilla koncentrerade urval är som en illamåendeframkallande tyngd på magen. Kan vi rädda oss själva från landsförräderiets korrupta politiker och tjänstemän eller gör de bara vad vi genom mandat uppdragit dem till? Svenskarna är för kuvade, oseende, saktfärdiga… Medierna går helt i multikultis spår, en extrem form för multikulti som väl mer än något annat liknar muslimsk monokult och en gränslös naivitet eller överseende med problemen, och utestänger all kritisk analys och redovisning.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x