30
jul
Seneste opdatering: 30/7-12 kl. 1637
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uddrag fra Frontpage Magazine: I had the great pleasure of taking part in the International Conference for Free Speech and Human Rights on July 9, 2012 at the European Parliament in Brussels, Belgium, sponsored by the International Civil Liberties Alliance. Representatives of 18 countries, the majority being from Europe but with the participation of Coptic Christians from Egypt as well as former Muslims, met to discuss the ongoing Islamization of Europe and the Western world and how to preserve our basic civil liberties. [..]

One of my friends suggested that these people might be mentioned in the history books 50 years from now, and in a more positive manner than they are talked about in the mass media now. I’m not sure whether this is true, but you never know. It’s more interesting making history than reading about it.

All in all, I left Brussels with a renewed sense of optimism. I saw a lot of quiet courage on display. Those who participated knew that we have a large and growing proportion of the European public behind us. People are fed-up with being told lies about the alleged wonders of mass immigration and multiculturalism when our cities are sinking beyond the control of our laws and numerous suburbs no longer form a part of European civilization. They know that they are being lied to when their mass media and politicians claim that Islam is a religion of peace and a natural part of European civilization. It is not, never has been and never will be so.

The tide of public anger and frustration with dishonest political elites who no longer represent our best interests is rising. The ruling elites are trying to stem this rising tide through “racism” charges, intimidation and “hate speech” laws. This will only work for a while. Eventually, reality will catch up with them. Frontpage Magazine: Inside the Brussels Conference on Free Speech and Human Rights. – Video of conference highlights.

Leder: Udlændingepolitikken rulles baglæns fuld kraft

Som svenskerne længe har mærket (se nedenfor) er det vigigere for politikerne at overholde forlængst forældede konventioner*, der har bevist deres skadelighed, end at sikre egne borgeres velfærd. Ellers får man selvfølgelig heller ikke nogen internationale topposter bagefter. Nu lader danske socialdemokrater sig for anden gang køre rundt i manegen af de Radikale og Enhedslisten for magtens skyld. Intet har de lært. Hvorfor tækkes R og Enhl? Thorning får alligevel ikke en periode til, men man kan altid ødelægge landet yderligere i bytte for en kommissærpost i EU.

Siden Helle Thorning-Schmidt fik regeringsansvaret og ansvaret for at udmønte sin udlændingepolitik, har lempelse fulgt på lempelse. Kontanthjælpsloftet og starthjælpen blev afskaffet med det samme. I sig selv betyder de højere ydelser, at motivationen til at søge arbejde for manges vedkommende er væk. Siden fulgte andre lempelser. Pointsystemet, som skulle sikre, at de, der fik permanent ophold, var i stand til at bidrage til det danske samfund i stedet for at belaste det, er væk. Sprogkravet er lempet til laveste niveau.

Nu følger endnu en lempelse. Regeringen har fremlagt forslag om, at afviste asylsøgere kan flytte ud af centrene efter et halvt år, forudsat at de samarbejder om hjemsendelse. … Diskussionen i regeringen om at give også de afviste asylsøgere mulighed for at leve og arbejde i Danmark har naturligvis fået de afviste til at nægte at rejse. Antallet af afviste, der nægter at rejse, er siden årsskiftet vokset med 50 procent, til knap 1.400. Dertil kommer yderligere 1.000, hvis sager er genoptaget. …

Al hidtidig erfaring viser, at de fleste siger nej til at rejse frivilligt, når dagen nærmer sig. Hvis man tror, at regeringen så vil tvinge en børnefamilie tilbage i et center, er man meget naiv. Berlingske Tidende: “Udlændingepolitikken ruller baglæns for fuld kraft, og mere vil desværre følge.”

* I Sverige forhøjer Migrationsverket prognosen for asylsøgende i år fra 34 000 till 38 000 og fra 33.000 til 41.000 næste år.. Der har ikke i årtier været en prognose, der ikke var for lav. Denne seneste vil også være det. Efter generationer kommer flugtpotentialet i Mellemøsten stadig bag på dem? Selvfølgelig ikke. De tør bare ikke uddele sandheden andet end i småportioner. Vi – pøblen – skal indbildes, at det en dag forsvinder helt, for ellers kunne vi jo slutte at vi i Norden, få brøkdele af verdens befolkning, en dag vil forsvinde fra jordens overfalde, og det ville nok udløse et par reaktioner. Med en omskrivning: At overholde konventioner, er nødvendigt, ikke at overleve. Socialdemokraterne sælger igen vores fremtid for et skålpund kød. Thorning er ung nok til at komme til at opleve, at dette vil vende tilbage og jage hende, hvis ikke hun er blevet schweizer til den tid, for Kinnocks England vil næppe være fristende. Der er smertetærsklen så nær, at også vi der er ældre end Thorning, kommer til at se den overskredet:

None of the main political parties has the will to control immigration. As Minister for Immigration under the last Labour Government, the question I feared most was: ‘How many illegal immigrants are there in the country?’ The answer was: ‘We haven’t a clue!’ – and neither has Home Secretary Theresa May. Without action, the rise in the movements of people across national borders will destabilise our country beyond recognition.I, of all people, know it’s hard – but we must tackle immigration, even if we lose some civil liberties – (BAN MIGRANTS WHO CAN’T PAY THEIR WAY, SAYS MP, Cameron urged to follow Spain with migrant means test)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Due
Maria Due
9 years ago

N.B. at fokus blev flyttet fra kulturkamp til klassekamp.

Rettelse:
Lars Hedegaards takketale var i det hele taget et orgie i manipulation og kunne uden at ændre et eneste ord være blevet holdt i hans tid på den marxistiske yderfløj. Fokus blev flyttet fra kulturkamp til klassekamp. Det onde er altid ”overklassens” skyld, men at den nuværende indvandring især skyldes de tankegange, som han selv var forkæmper for i sin forrige ”frihedskamp”, er ikke desto mindre uomtvisteligt.

Maria Due
Maria Due
9 years ago

EFTER ICLA KONGRESSEN Okay, meget bragesnak i et blandet selskab, en helteudnævnelse, og hvad skete der så bagefter, da ICLA’s medlemmer drog hjem? – Mange videoer på Snaphanen og så at sige ingen direkte kommentarer. Tavsheden var mere sigende. – Sparsomme oplysninger på yderligere et par blogge. – Den sædvanlige unuancerede selv- og heltedyrkelse på sappho.dk kombineret med de sædvanlige hadefulde udfald mod landets største dagblad. Det er mit indtryk, at indkaldelsen til denne kongres ikke var offentligt kendt, men da kongressen synes velbesøgt, må vi gå ud fra, at der findes et fungerende netværk udenfor offentlighedens søgelys. Har denne… Read more »

PK
PK
9 years ago

Som født i 43 vil een mene, at interessen for politik har stået på i mange mange år.
Da interessen for politik m.m. blev en bevidst del af mit liv oplevede jeg, at jeg aldrig
følte, at politikerne på Christiansborg ville mig noget ondt.
Kunne være dybt uenig, men aldrig med tanken om de ville mig noget ondt.
Den følelse kom ca. i 70-erne, og nu er jeg ikke i tvivl; politikere på Christiansborg vil mig det ondt.
Tidligere sagde man:”Politik er at ville”, men her gik de for vidt.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x