30
jul
Seneste opdatering: 31/7-12 kl. 0826
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Størst mulig tavhed og pixellering i Sverige og Norge om dette udslag af muteret multikultur. Ekstra Bladet er lidt klarere i mælet. Svenskerne er de herrer man ser i videoen alle fra Södertälje. De var nok løbet tør for blondiner i Sveriges “Lille Baghdad,” de der kunne, er flygtet fra byen for længst, så de skiftedes til at voldtage nordmanden hele natten iflg. sigtelsen. Skal de nu håbe på tyrkisk eller feministisk, svensk retspraksis, eller er det ikke snarere hip som hap? DE er nok vredere i Tyrkiet, hvor det er en stor histore, over at få sværtet deres turistmagnet, end svensk feminisme er over at svenske gruppevoldtægter nu går på eksport. (2009: Tusentals flyr från Södertälje.)

Ytringsfrihed i Sverige?

Nu ber’ jeg dem, fru Svensson. Fagbladet Journalistens mening om den grimme liberalist antydes i deres rubrik:

Mattias Svensson, redaktör på borgerliga tidskriften Neo, deltar på tisdag i en paneldebatt om yttrandefrihet i samband med Stockholm Pride. Han anser att hetslagstiftningen bör tas bort. Debatten har rubriken ”yttrandefrihetens gränser” – det låter ganska omfattande, vad är det ni ska diskutera? – “En del av det kommer nog att handla om hetslagstiftningen och mer specifikt då hets mot homosexuella. Hetslagstiftningen krockar med yttrandefriheten och det finns flera intressanta domar. Ett exempel är förstås Åke Green,” säger Mattias Svensson.

“Jag anser att det ska vara tillåtet att hetsa, att få yttra sin mening hur tokig den än är. Man ska få vara osmaklig, korkad och ha väldigt väldigt fel. Det ska inte vara tillåtet att uppmana till våldshandlingar, men det täcks in av annan lagstiftning, som uppvigling och stämpling. Vi behöver inte en hetslagstiftning för att komma åt det.” Mattias Svensson: ”Hets mot homosexuella borde tillåtas”

Forskningens frontlinje: “Vi må drikke og spise i vestlige samfund”

Her i vores kultur, hvor vi dog ikke er gennesnitligt så overvægtige og inaktive som i Mellemøsten. I den muslimske ses bla. i Syrien, hvordan fællesskabsfølelsen og sympatien blomstrer ustyrligt netop nu. Det må være mere kaloriekrævende, end at sidde med en vandpibe under palmetræet.

Jo længere tid, man skal faste, jo hårdere er det selvfølgelig. Men til gengæld er der en større social kontrol over, om man nu også overholder fasten i Mellemøsten, hvor islam er mere fremherskende. I de vestlige samfund er det lidt nemmere at bøje Ramadan-reglerne lidt, hvilket mange muslimer er nødt til. Simpelthen fordi de vestlige samfund er skruet sammen, så man har svært ved at fungere uden mad og drikke, fortæller Helle Lykke Nielsen.

Mange i den vestlige del af verden forstår ikke, hvorfor muslimer skal faste under Ramadanen, fordi vi er vokset op med faste måltider og en indgroet viden om, at ‘uden mad og drikke…’Men mange muslimer bruger netop fasten til at reflektere og sympatisere med folk, som ikke er så privilegerede som dem selv, fortæller Helle Lykke Nielsen. Ramadan-fasten har endnu en vigtig funktion, forklarer Helle Lykke Nielsen. Den mentale og fysiske prøvelse giver muslimerne en stor fællesskabsfølelse.Sådan bryder muslimer Ramadanen

Efter regnen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
9 years ago

Ja, her var det en mann på 28 og en på 61 som voldtok. Sikkert en far og sønn som var ute og hygget seg med svennehoran. Fy flate !

Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago
Reply to  Marit

Vi burde behandle voldtektsmenn slik: http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_eagle

Vikingene kunne sakene sine.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
9 years ago

Hvis du har planer om ikke å bli gruppevoldtatt, så er det en god ide å la være å slå følge med 4 fremmede menn/gutter på et hotellrom. Jenta var 19, og burde visst bedre, visst bedre burde jo selvfølgelig også myndighetene i både Sverige og Norge som tevles om å slippe inn mest rovdyr per år, år etter år.

Morten Olesen
Morten Olesen
9 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Er I i færd med at gøre en “svensker” mht. indvandring i Norge ? I DK havde vi en nogenlunde fornuftig politik, indtil vi fik ny regering – som lovede intet at ændre, men som nu er løbet fra løftet.

Marit
9 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Gruppevoldtekter har kommet med masseinnvandringen av muslimer. Vi har ikke hatt dette før i Skandinavia. Og når både MSM og politikere gjør alt de kan for å dysse slike saker ned, har forbryterne lite å frykte. Og i fengsel lever de jo som grever. De får treffe sine kamerater, de får dagpenger og endog opparbeide seg trygderettigheter. Det heter fengselsOMSORGEN. Mens det nok ikke står noen “omsorg” klar for en ødelagt pike. (Jeg har visst kommet på feil klode : Absurdistan.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Overskriften “Efter regnen” fik mig til at tænke på denne fantastisk smukke sang:

Ralph McTell & Cara Dillon – “After Rain”
http://www.youtube.com/watch?v=x816JMEVCXw

Jeg tænkte, at vi godt lige kunne trænge til lidt opmuntring midt i alle de ulykker og
enorme problemer med langsigtede konsekvenser, de uanvarlige, naive og uvidende
politikere mener sig berettiget til at påføre os Skandinavien – uden bare skyggen af
mandat – nogensinde! 😉

Torgny Sund
Torgny Sund
9 years ago

Vilken panelhöna – “go and lay an egg!”

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Torgny Sund

“panelhöna” ROFL (“panelhøne”) Vi kallar dom “burhøne ( -høns)” på dansk normalt.

Roligt att se, at man kan använna de samma ord så annorlunda.

Otto
Otto
9 years ago

Det är rätt så intressant hur idioter vill få säga sina dumheter och få stöd från yttrandefrihetsförordningen. Samtidigt är säkert 95% av dem sådana att de skulle ta och förbjuda religionsfriheten om de hade chansen.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

Du lever ju tydligen i din helt egen värld, Otto 😀 Du har inte fattat et enda dugg av, vad som går för seg och hur illa det redan står till. Jeg ser verkligen främ imot, att “kulturberikningen” snart når till din skyttade bostad – då får vi ju se, hur du – og dina kära – kommer att trivas med den på alvar – och inte bara i form av lättköpta, frälsta åsikter, som ni är vana vid 😉 Titta på, vem det är, som önsker att hindra vanliga svenskar i att få yttra seg på internettet med deras… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

“svenska folkets” sku det ha stått där 😉

Egtvedpigen
Egtvedpigen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Saa fik Bjovulf fulgt den store token Otto til doers. I sanningen en helt 🙂

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Mange tak, min kære Bronze Babe 😉

Og du kan jo endda stave til “sanningen”, ser jeg – det lykkedes ikke for mig.

Jeg har virkelig savnet alle dine friske input her – hvor har du dog været henne ?!?!
Tog du det store spring?

Egtvedpigen
Egtvedpigen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Tog det 🙂 Folk her er tilsyneladende ikke klar over, at de bor allerhelvedes langt fra alt. De tror vist, at dette sted er verdens navle. Jeg ved jo nok, at det er Samsoe, men det holder jeg for mig selv..

Hvordan gaar det derhjemme?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Wow, gratulerer med den store beslutning 😉 Ja, så kommer det jo nok til at trække lidt ud med den café-tur – hehe. Øv! Jeg har savnet dine gode og sjove kommentarer på diverse blogs – samt dine musikalske input. Men du er da stadig velkommen til sende mig en mail, hvis du skulle få lyst. Det går rimeligt godt, og vejret er heldigvis blevet mere normalt efter en juni måned og 3/4 af juli, der stort set regnede helt væk. Og regeringen aner som sædvanligt ikke, hvad de foretager sig, eller tænker i hvert fald ikke over konsekvenserne. Nu… Read more »

Otto
Otto
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Nja, jag lever i samma värld som ni men mitt paranoidfilter är inte påslaget. Kulturberikad? Är det när jag blir tilltalad av en ful och fet dansk som pratar sin bedrövliga rotvälska?

Vem har sagt att folk inte får säga vad de tycker på internet? De får göra det men ni får fan stå ut med att bli idiotförklarade också. Det är inte censur, det handlar om vanligt bonnförnuft och inget annat.

Markus
Markus
9 years ago
Reply to  Otto

Otto, nej, exempel på kulturberikning kan vara ett internettroll (låt oss kalla trollet “Otto”) som inte kan stava till illiterat och därför pladdrar om andra som “iliterata”. Och som blandar ihop counterjihadister med jihadister (tror att de förra hatar bögar medan det är de senare som gör det). Och som helt saknar relevanta argument. Att du inte kan låta bli att gå in på den här bloggen är ett exempel på att spelplanen flyttats. PK och multikulti “ist tot”, som Merkel sa. Eller är i varje fall på väg dit. Dags att ta av foliehatten och sätta sig in i… Read more »

Markus
Markus
9 years ago
Reply to  Otto

Otto,
ett till icke-argument som säger rätt mycket. Det du kallar “fullblodsmongo” är precis vad jag misstänker att du håller på att förvandlas till. Du håller dig ju kvar vid en sajt som den här och kan inte riktigt släppa greppet, det brukar börja så nämligen. Trots att det bara är “fullblodsmongon” och “foliehattar” där ger du dig in i diskussionerna (nåja…).
Vem vet, snart kanske du rentav “gillar olika”? xD

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

Nej, Otto – du lever med skyklapper (blinkers) og høreværn på –
på din helt egen planet 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

Det finns faktiskt en del svenska vänsterpolitiker, profstyckare och andra PK’iter,
som har kommit med såna förslag på senare om att begränsa yttrandefriheten – til exempelt
på internettet – , för folk som fremsätter åsikter, som inte är PK – men de kallar det naturligtvis
något annat, även om verkningen kommer at bli den samma.

Man får helt enkelt inte ha såna åsikter offentligt, om de stör elitens stora, forgyllade
multikulti-projekt, som det svenska folket ALDRIG NÅNSIN har blitt frågat om de önskade
seg – eller om dets enorma skala.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Otto

“på senare tid” , skulla det stå 😉

Marit
9 years ago
Reply to  Otto

Norsk ung kvinne gruppevoldtatt av 4 svensker i Alanya. Man forstår umiddelbart at det er “berikerne” som det her er snakk om.
MSM forer oss meg løgner hele tiden. Den etnisk svenske svenske, driver ikke med gruppevoldtekter. Det er det innvandrerne/muslimer som gjør.Hvorfor lyver mediene, når sannheten likevel kommer for en dag ?

Marit
9 years ago
Reply to  Marit

De 4″ svenske” voldtektsmenn er syrianere. Da faller jo brikkene på plass.Medelsvennsson er ikke voldtektsmann. Ikke Ola Nordmann, heller.Og heller ikke danskene.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x