30
jul
Seneste opdatering: 31/7-12 kl. 0826
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

StĂžrst mulig tavhed og pixellering i Sverige og Norge om dette udslag af muteret multikultur. Ekstra Bladet er lidt klarere i mĂŠlet. Svenskerne er de herrer man ser i videoen alle fra SödertĂ€lje. De var nok lĂžbet tĂžr for blondiner i Sveriges “Lille Baghdad,” de der kunne, er flygtet fra byen for lĂŠngst, sĂ„ de skiftedes til at voldtage nordmanden hele natten iflg. sigtelsen. Skal de nu hĂ„be pĂ„ tyrkisk eller feministisk, svensk retspraksis, eller er det ikke snarere hip som hap? DE er nok vredere i Tyrkiet, hvor det er en stor histore, over at fĂ„ svĂŠrtet deres turistmagnet, end svensk feminisme er over at svenske gruppevoldtĂŠgter nu gĂ„r pĂ„ eksport. (2009: Tusentals flyr frĂ„n SödertĂ€lje.)

Ytringsfrihed i Sverige?

Nu ber’ jeg dem, fru Svensson. Fagbladet Journalistens mening om den grimme liberalist antydes i deres rubrik:

Mattias Svensson, redaktör pĂ„ borgerliga tidskriften Neo, deltar pĂ„ tisdag i en paneldebatt om yttrandefrihet i samband med Stockholm Pride. Han anser att hetslagstiftningen bör tas bort. Debatten har rubriken ”yttrandefrihetens grĂ€nser” – det lĂ„ter ganska omfattande, vad Ă€r det ni ska diskutera? – “En del av det kommer nog att handla om hetslagstiftningen och mer specifikt dĂ„ hets mot homosexuella. Hetslagstiftningen krockar med yttrandefriheten och det finns flera intressanta domar. Ett exempel Ă€r förstĂ„s Åke Green,” sĂ€ger Mattias Svensson.

“Jag anser att det ska vara tillĂ„tet att hetsa, att fĂ„ yttra sin mening hur tokig den Ă€n Ă€r. Man ska fĂ„ vara osmaklig, korkad och ha vĂ€ldigt vĂ€ldigt fel. Det ska inte vara tillĂ„tet att uppmana till vĂ„ldshandlingar, men det tĂ€cks in av annan lagstiftning, som uppvigling och stĂ€mpling. Vi behöver inte en hetslagstiftning för att komma Ă„t det.” Mattias Svensson: ”Hets mot homosexuella borde tillĂ„tas”

Forskningens frontlinje: “Vi mĂ„ drikke og spise i vestlige samfund”

Her i vores kultur, hvor vi dog ikke er gennesnitligt sÄ overvÊgtige og inaktive som i MellemÞsten. I den muslimske ses bla. i Syrien, hvordan fÊllesskabsfÞlelsen og sympatien blomstrer ustyrligt netop nu. Det mÄ vÊre mere kaloriekrÊvende, end at sidde med en vandpibe under palmetrÊet.

Jo lÊngere tid, man skal faste, jo hÄrdere er det selvfÞlgelig. Men til gengÊld er der en stÞrre social kontrol over, om man nu ogsÄ overholder fasten i MellemÞsten, hvor islam er mere fremherskende. I de vestlige samfund er det lidt nemmere at bÞje Ramadan-reglerne lidt, hvilket mange muslimer er nÞdt til. Simpelthen fordi de vestlige samfund er skruet sammen, sÄ man har svÊrt ved at fungere uden mad og drikke, fortÊller Helle Lykke Nielsen.

Mange i den vestlige del af verden forstĂ„r ikke, hvorfor muslimer skal faste under Ramadanen, fordi vi er vokset op med faste mĂ„ltider og en indgroet viden om, at ‘uden mad og drikke…’Men mange muslimer bruger netop fasten til at reflektere og sympatisere med folk, som ikke er sĂ„ privilegerede som dem selv, fortĂŠller Helle Lykke Nielsen. Ramadan-fasten har endnu en vigtig funktion, forklarer Helle Lykke Nielsen. Den mentale og fysiske prĂžvelse giver muslimerne en stor fĂŠllesskabsfĂžlelse.SĂ„dan bryder muslimer Ramadanen

Efter regnen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
Marit
11 years ago

Ja, her var det en mann pÄ 28 og en pÄ 61 som voldtok. Sikkert en far og sÞnn som var ute og hygget seg med svennehoran. Fy flate !

Arve Henriksen
Arve Henriksen
11 years ago
Reply to  Marit

Vi burde behandle voldtektsmenn slik: http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_eagle

Vikingene kunne sakene sine.

Arve Henriksen
Arve Henriksen
11 years ago

Hvis du har planer om ikke Ä bli gruppevoldtatt, sÄ er det en god ide Ä la vÊre Ä slÄ fÞlge med 4 fremmede menn/gutter pÄ et hotellrom. Jenta var 19, og burde visst bedre, visst bedre burde jo selvfÞlgelig ogsÄ myndighetene i bÄde Sverige og Norge som tevles om Ä slippe inn mest rovdyr per Är, Är etter Är.

Morten Olesen
Morten Olesen
11 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Er I i fĂŠrd med at gĂžre en “svensker” mht. indvandring i Norge ? I DK havde vi en nogenlunde fornuftig politik, indtil vi fik ny regering – som lovede intet at ĂŠndre, men som nu er lĂžbet fra lĂžftet.

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Arve Henriksen

Gruppevoldtekter har kommet med masseinnvandringen av muslimer. Vi har ikke hatt dette fĂžr i Skandinavia. Og nĂ„r bĂ„de MSM og politikere gjĂžr alt de kan for Ă„ dysse slike saker ned, har forbryterne lite Ă„ frykte. Og i fengsel lever de jo som grever. De fĂ„r treffe sine kamerater, de fĂ„r dagpenger og endog opparbeide seg trygderettigheter. Det heter fengselsOMSORGEN. Mens det nok ikke stĂ„r noen “omsorg” klar for en Ăždelagt pike. (Jeg har visst kommet pĂ„ feil klode : Absurdistan.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Overskriften “Efter regnen” fik mig til at tĂŠnke pĂ„ denne fantastisk smukke sang:

Ralph McTell & Cara Dillon – “After Rain”
http://www.youtube.com/watch?v=x816JMEVCXw

Jeg tĂŠnkte, at vi godt lige kunne trĂŠnge til lidt opmuntring midt i alle de ulykker og
enorme problemer med langsigtede konsekvenser, de uanvarlige, naive og uvidende
politikere mener sig berettiget til at pĂ„fĂžre os Skandinavien – uden bare skyggen af
mandat – nogensinde! 😉

Torgny Sund
Torgny Sund
11 years ago

Vilken panelhöna – “go and lay an egg!”

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Torgny Sund

“panelhöna” ROFL (“panelhĂžne”) Vi kallar dom “burhĂžne ( -hĂžns)” pĂ„ dansk normalt.

Roligt att se, at man kan anvÀnna de samma ord sÄ annorlunda.

Otto
Otto
11 years ago

Det Àr rÀtt sÄ intressant hur idioter vill fÄ sÀga sina dumheter och fÄ stöd frÄn yttrandefrihetsförordningen. Samtidigt Àr sÀkert 95% av dem sÄdana att de skulle ta och förbjuda religionsfriheten om de hade chansen.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Otto

Du lever ju tydligen i din helt egen vĂ€rld, Otto 😀 Du har inte fattat et enda dugg av, vad som gĂ„r för seg och hur illa det redan stĂ„r till. Jeg ser verkligen frĂ€m imot, att “kulturberikningen” snart nĂ„r till din skyttade bostad – dĂ„ fĂ„r vi ju se, hur du – og dina kĂ€ra – kommer att trivas med den pĂ„ alvar – och inte bara i form av lĂ€ttköpta, frĂ€lsta Ă„sikter, som ni Ă€r vana vid 😉 Titta pĂ„, vem det Ă€r, som önsker att hindra vanliga svenskar i att fĂ„ yttra seg pĂ„ internettet med deras… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“svenska folkets” sku det ha stĂ„tt dĂ€r 😉

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Saa fik Bjovulf fulgt den store token Otto til doers. I sanningen en helt 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Mange tak, min kére Bronze Babe 😉

Og du kan jo endda stave til “sanningen”, ser jeg – det lykkedes ikke for mig.

Jeg har virkelig savnet alle dine friske input her – hvor har du dog vĂŠret henne ?!?!
Tog du det store spring?

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tog det 🙂 Folk her er tilsyneladende ikke klar over, at de bor allerhelvedes langt fra alt. De tror vist, at dette sted er verdens navle. Jeg ved jo nok, at det er Samsoe, men det holder jeg for mig selv..

Hvordan gaar det derhjemme?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Wow, gratulerer med den store beslutning 😉 Ja, sĂ„ kommer det jo nok til at trĂŠkke lidt ud med den cafĂ©-tur – hehe. Øv! Jeg har savnet dine gode og sjove kommentarer pĂ„ diverse blogs – samt dine musikalske input. Men du er da stadig velkommen til sende mig en mail, hvis du skulle fĂ„ lyst. Det gĂ„r rimeligt godt, og vejret er heldigvis blevet mere normalt efter en juni mĂ„ned og 3/4 af juli, der stort set regnede helt vĂŠk. Og regeringen aner som sĂŠdvanligt ikke, hvad de foretager sig, eller tĂŠnker i hvert fald ikke over konsekvenserne. Nu… Read more »

Otto
Otto
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Nja, jag lever i samma vĂ€rld som ni men mitt paranoidfilter Ă€r inte pĂ„slaget. Kulturberikad? Är det nĂ€r jag blir tilltalad av en ful och fet dansk som pratar sin bedrövliga rotvĂ€lska?

Vem har sagt att folk inte fÄr sÀga vad de tycker pÄ internet? De fÄr göra det men ni fÄr fan stÄ ut med att bli idiotförklarade ocksÄ. Det Àr inte censur, det handlar om vanligt bonnförnuft och inget annat.

Markus
Markus
11 years ago
Reply to  Otto

Otto, nej, exempel pĂ„ kulturberikning kan vara ett internettroll (lĂ„t oss kalla trollet “Otto”) som inte kan stava till illiterat och dĂ€rför pladdrar om andra som “iliterata”. Och som blandar ihop counterjihadister med jihadister (tror att de förra hatar bögar medan det Ă€r de senare som gör det). Och som helt saknar relevanta argument. Att du inte kan lĂ„ta bli att gĂ„ in pĂ„ den hĂ€r bloggen Ă€r ett exempel pĂ„ att spelplanen flyttats. PK och multikulti “ist tot”, som Merkel sa. Eller Ă€r i varje fall pĂ„ vĂ€g dit. Dags att ta av foliehatten och sĂ€tta sig in i… Read more »

Markus
Markus
11 years ago
Reply to  Otto

Otto,
ett till icke-argument som sĂ€ger rĂ€tt mycket. Det du kallar “fullblodsmongo” Ă€r precis vad jag misstĂ€nker att du hĂ„ller pĂ„ att förvandlas till. Du hĂ„ller dig ju kvar vid en sajt som den hĂ€r och kan inte riktigt slĂ€ppa greppet, det brukar börja sĂ„ nĂ€mligen. Trots att det bara Ă€r “fullblodsmongon” och “foliehattar” dĂ€r ger du dig in i diskussionerna (nĂ„ja…).
Vem vet, snart kanske du rentav “gillar olika”? xD

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Otto

Nej, Otto – du lever med skyklapper (blinkers) og hĂžrevĂŠrn pĂ„ –
pĂ„ din helt egen planet 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Otto

Det finns faktiskt en del svenska vĂ€nsterpolitiker, profstyckare och andra PK’iter,
som har kommit med sĂ„na förslag pĂ„ senare om att begrĂ€nsa yttrandefriheten – til exempelt
pĂ„ internettet – , för folk som fremsĂ€tter Ă„sikter, som inte Ă€r PK – men de kallar det naturligtvis
nÄgot annat, Àven om verkningen kommer at bli den samma.

Man fÄr helt enkelt inte ha sÄna Äsikter offentligt, om de stör elitens stora, forgyllade
multikulti-projekt, som det svenska folket ALDRIG NÅNSIN har blitt frĂ„gat om de önskade
seg – eller om dets enorma skala.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Otto

“pĂ„ senare tid” , skulla det stĂ„ 😉

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Otto

Norsk ung kvinne gruppevoldtatt av 4 svensker i Alanya. Man forstĂ„r umiddelbart at det er “berikerne” som det her er snakk om.
MSM forer oss meg lÞgner hele tiden. Den etnisk svenske svenske, driver ikke med gruppevoldtekter. Det er det innvandrerne/muslimer som gjÞr.Hvorfor lyver mediene, nÄr sannheten likevel kommer for en dag ?

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  Marit

De 4″ svenske” voldtektsmenn er syrianere. Da faller jo brikkene pĂ„ plass.Medelsvennsson er ikke voldtektsmann. Ikke Ola Nordmann, heller.Og heller ikke danskene.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x