1
aug
Seneste opdatering: 26/5-14 kl. 2342
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hele dokumentaren med undetekster via Vlad Tepes. Traileren var her den 26.7. En hollandsk kommentar: “Jeg må være naiv at tro på det multikulturelle Bruxelles. Tiden er sat 100 år tilbage.”

De kvinder der interviewes i filmen, har fået deres bevægelsesfrihed alvorligt indskrænket, to må flytte fra kvarteret, men dokumentarfilmeren Sofie Peeters er under pres for at tage afstand fra sin film. I Frankrig er de ved at vedtage en særdeles skrap sex-chikane lov, der skal være udsprunget af fænomenet Dominique Strauss-Kahn. Et socialt segment der får mere medieinteresse end dette. Du kommer ikke til at se denne film i SVT, og hvis den kommer på DR, er det en sen aften kl.23.45 på DR 2 om tre år, jvf. Undercover Mosque. – En passage på fransk midt i filmen er ikke tekstet på engelsk, men kan læses her.

Svensk konfliktskyhed og indvandrede voldtægtsmænd

Kent Ekeroth hos Michael Coren

Sverige 2012 har onekligen förvandlats till den politiska korrekthetens kronjuvel; en hybrid mellan en Kafkaliknande surrealism och George Orwells framtidsscenario i “1984″, komplett med dess heliga treenighet: nyspråket, demokraturen och oikofobin. Reaktionerna på våldtäkten av en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs av ett gäng invandrare för ett par veckor sedan manifesterar denna nya bisarra världsordning på bästa möjliga sätt: istället för att ställa sig på offrets sida kraftsamlade diverse vänstergrupperingar för att på fredagen den 20 juli demonstrera mot “rasism”. Skälet? Flygblad med protester mot invandrarvåldet utdelade av högerextremister. Kent Ekeroth och Michael Coren om den Kafkaliknande situationen i Sverige (Bollnäs: Allt fler protesterar mot rasism FÖR mångfald, fred och kärlek.)

Pat Condell: The Guardians antisemitisme

Bloggen går forsinket ned i ferietempo.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Feministisk Initiativ fik sigøjneren Soray Post valg ind i parlamentet. Hun kan blive tung kost at fordøje selv for en Margrethe Auken, som man kan høre. Det ikke just er reflektionen, der tynger hendes retorik, hun har færre strenge at pille på end en guitar har. For så vidt hun overhovedet siger noget konkret, skal hun til Bryssel for at “”Bryta den patriarkaliska dominansen i EU-parlamentet.” Måske hun hellere skulle gøre det på byens gader: Sexchikane på Bryssels gader: “Femme de la rue”. […]

trackback

[…] med at de vil arabisere os yderligere. Der er 4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader. Der er muslimsk sexchikane, om 18 år er byen en muslimsk flertalsby. Disse folk vil styre dit […]

trackback

[…] i Sydsvenskan står der et ord nu kl. 18, men der er en artikel man kan læse i ventetiden. Det er ikke kun i Bryssel, det er besværliggjort at være en enlig, ung vantro […]

Charles Nielsen
Charles Nielsen
10 years ago

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article4797061.ece
Ja og rigtig. so er der jo et par Arabere der lige har røvpulet en 22 årig dansker.

Den sidste Muhammed skal fødes af en mand, så det er nok det de prøver på.
Hvilken åbenbaring

norge
norge
10 years ago

Når det gjelder sex-sjikanen er et annet moment at det kan være snakk om asylsøkere som ser på vertsbefolkningens kvinner som en potensiell billett til oppholdstillatelse. Hele situasjonen kan kun løses med en diktator av noe slag, eller å redusere kvinners stemmevekt til 50% av menn ved valg, fordi kvinner ikke er i stand til å agere mot disse truslene ved hjelp av demokratiet.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Kan nogen mon gætte hvem? 🙁

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1801457.ece

Spansk politi: Terror-trio planlagde angreb

Tre personer med gift og sprængstoffer er blevet anholdt i Spanien. De planlagde angiveligt et terrorangreb.

De tre anholdte er henholdsvis to tjetjenere og én tyrker, lyder det.

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Vi må ikke have skydevåben til vort eget forsvar, men ingen
kan forhindre os i at have et sæt HIV-inficerede kanyler på os,
hvis vi bliver angrebet.

falkeøje

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
10 years ago
Reply to  falkeøje

Ja, falkeöje, att serokonvertera en presumtiv våldtäktsman till HIV+ låter ju smart. Grattis till den smakliga posten fö, tänker du mycket på detta med att skaffa dig ett set med HIVkanyler?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x