7
aug
Seneste opdatering: 8/8-12 kl. 0005
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Siger den gamle jødiske kvinde, der som den eneste i sin familie overlevede Auschwitz, i TV Lorrys udsendelse om Malmø, når hun beskriver hvordan det er blevet at være jøde i byen. TV Lorry er TV 2’s regional TV for hovedstadsområdet og en del af Sjælland. Malmø- temaet fortsætter hver aften kl. 19:30 hele ugen, og hvem ved: måske når den i løbet af ugen frem til, at Israel kun er det aktuelle påskud for islams dybere liggende jødehad. Hvis de tør tænke så langt, og det tør de fleste ikke, så er Fanden rigtignok løs i Malmø og omegn. Morten Uhrskov:

Der må lyde en stor ros til TV2 Lorry for i denne uge at stille skarpt på Malmø og byens, skal vi kalde det, mangeartede konflikter. Malmø huser som bekendt en række nationaliteter, forskellige etniske såvel som religiøse grupper. I den første udsendelse, der blev vist mandag (fra minut 12:04 – 18:20) (serien fortsætter ugen ud, hver gang i udsendelsen kl. 19:30), fik vi gammelkendte historier om, hvordan de få svenske jøder bosat i Malmø i stigende grad oplever chikane fra en del af de mange muslimer, særligt palæstinensere, der har fået ophold i Malmø.TV2 Lorry længe leve

Ramadan i Bryssel

Da der intet foreligger på engelsk eller tysk og kun lidt på fransk her og her, har jeg oversat fra flamsk via mit tyske og med en vis hjælp fra hollandske venner på E.J. Bron, en af hollands store blogs:

Politiet Anderlecht blev for fjerde gang i denne uge lokket i baghold og angrebet angrebet af uromagere. Med en bevidst strategi forsøger de at tage magten i bestemte bydele. Sommeren er begyndt i Anderlecht. Med et indbrud og et brændende køretøj som påskud, lokkede de politiet ud så de kunne overdynge dem med sten, benzin og molotovcocktails. En politibetjent måtte bevidstløs på hospitalet. Nu har politiet udsendt strejkevarsel.

“Hvad der skete i Anderlecht, bekymrer mig mere end tidligere tilfælde af vold,” siger Jean-Marie Brabant, formand for for det lokale politis stående komitte. “Da vi ankom vi så straks 20- 25 unge, der kastede sten, molotovcocktails og poser med benzin på vores bil. Det minder om den strategi narkohandlere i Bryssel for nogle år siden brugte til at få kontrol over visse gader for at gennemføre deres handler. Vi troede, at dette fænomen var overstået, men desværre er det dukket op igen. Politiet var heldige søndag aften, de var uskadt i modsætning til en 58-årig kollega, der lørdag aften blevslået bevidstløs af en brosten, der blev kastet gennem sideruden på hans patruljevogn.

“Det lyder ikke særlig macho at indrømme det, men jeg har kone og børn og begynder mere og mere at indse hvor virkeligt farligt det er,” siger betjenten der måtte der flygte søndag aften. “Det sker hver sommer, hver Ramadan og det følger et klassisk skema hver gang. Det er det samme gerningsmænd år efter år, men de yngre generationer slutter sig også til. Vi er forsigtige, vi behandler alle med respekt, de kan ikke lide cowboys, men det betyder ikke spor. Bliv for længe med en anholdt indbrudstyv, og de trækker ham ud af bilen. Lad bilen stå, og de ødelægger dem. Lørdag var en marokkansk politibetjent med, men problemet var det samme for ham. Folk fra kvarteret siger, at de er trætte af det, men uanset hvad der sker, er der aldrig nogen vidner.”

Lørdag aften blev to mistænkte på 17 og 20 år pågrebet. De blev løsladt uden at blive afhørt. Søndag aften blev ingen anholdt, men var i en eftersøgning blev der fundet 22 flasker klargjorte brandbomber. Politiets fagforening er træt af den øgende vold. Den liberale VSOA fagforening har indgivet strejkevarsel fra begyndelsen september.

“Ikke bare øger antallet af tilfælde af vold mod politiet, karakteren af volden bliver stadig mere alvorlig. Flere og flere almindelige borgere tør nu at bruge vold mod politiet, “siger Vincent Gilles VSOA’s formand.

Den kristne fagforening ACV Politi bebrejder først og fremmest anklagemyndighedens politik. “Retten er alt for slap,” siger bestyrelsesformand Jan Adam. “Mens vores betjente stadig ligger på hospitalet, strejfer de der har angrebet dem frit omkring på gaden. Det skal ændres.” ‘We vonden al dat het lang geleden was’, Relschoppers Anderlecht lokken politie tweemaal in de val, Politie Anderlecht bekogeld met brandbommen. (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanens […]

Maria Due
Maria Due
11 years ago

OT Har netop læst, at man regner med, at 700 nordmænd er i gang med at lede efter den teenagepige, der forsvandt natten mellem lørdag og søndag få hundrede meter fra sit hjem. En ordentlig pige, af den type, der ikke føjter, iført shorts og hættejakke. Sko er fundet og en sok og hendes mobil. Et uhyggeligt skrig er hørt af naboer på forsvindingstidspunktet, ellers intet. Hun er/var 16 år. Meget uhyggelig sag Vi har også en teenager, der savnes, i Nordsverige, han er/var 19 år, og ham hører man ikke mere noget om. Karsten Lauritzen (V) har haft kontakt… Read more »

Frank P
Frank P
11 years ago
Reply to  Maria Due

Nu skal man passe på med fornemmelser, men frygter det værste in casu pigen fra Norge.

Svensk politi har i Joey-sagen igen igen udstillet deres inkompetence. Det er der en lang tradition for i Sverige.

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Hvad har jøderne egentlig selv gjort for at forhindre den situation de nu befinder sig i?
Jeg er ubekendt med at jødiske politikere, intellektuelle og journalister (hvis sådan nogen findes) har været særlig bekymret for den muslimske indvandring. Når jeg husker tilbage, så ingen af dem, der fik adgang til medierne problemer ved indvandringen af muslimer til landet og da slet ikke for dem selv.
Guderne må vide om jøderne stemmer på Sverigedemokraterne. Jeg tvivler på at tilslutningen ligger over landsgennemsnittet.

Frank P
Frank P
11 years ago
Reply to  Menig 442

Bare bemærk de mange -man’er og dels -berg’er der jævnligt skriver i de svenske aviser eller er aktive i politik. Svenske jøder har selv varmet ovnen op, havde jeg nær sagt!

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Frank P

Din jødehadske kommentar er moralsk uanstændig og forkastelig.

Frank P
Frank P
11 years ago
Reply to  LarsS

Du har ret. Jeg undskylder.

Marit
11 years ago
Reply to  Frank P

I Oslos skoler blir jødiske barn trakassert av muslimer. “Jøde” er blitt et skjellsord her.Synes Frank P det er OK ?

Frank P
Frank P
11 years ago
Reply to  Marit

Nej, det er bestemt ikke ok. Det frustrerer mig at se hvordan jøder svigter hinanden. Det være sig Sverige, Norge eller Danmark. Tag bare Melchior-brødrene i Danmark, ulideligt og til det sidste har de benægtet hvor jødehadet kommer fra, nemlig muslimer. Tag bare Metz eller en Jerichow, der altid undgår ubehagelige fakta om islam og muslimer. Fx havde Metz en fuldstændig perfid fremtoning i News forleden, da han blev konfronteret med det faktum, at over 50 % af alle voldtægter blev begået af udlændinge (læs: muslimer). Hans svar? Det mindede ham om danskere der ikke kunne lide lugten af hvidløg… Read more »

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Menig 442

Prøv at skifte “jøderne” ud med “voldtægtsramte kvinder” i din indledende linje – forstår du?

Hans
Hans
11 years ago
Reply to  LarsS

Prøv at skifte “voldtægtsramte kvinder” i den indledende linie ud med “pædofile, Bandidos-rockere, nynazister” – forstår du??? Formanden for det jødiske samfund i Malmø har taget kraftigt afstand fra Sverigedemokraterna, og det er uden tvivl jøder i U.S.A., som står bag den store indvandring fra Mellemøsten og Centralasien til Europa i disse årtier. Hvis I da ikke tror, at det er Mona Sahlins, Mimi Jakobsens og Marianne Jelveds overlegne begavelser, som har sat det hele i værk. Men okay, hvis I taler pænt om min negerfamilie, så skal jeg nok være sød mod jeres jøder. Jeg skrev også til Søren… Read more »

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Hans

“Prøv at skifte “voldtægtsramte kvinder” i den indledende linie ud med “pædofile, Bandidos-rockere, nynazister” – forstår du???”

Nej, jeg forstår ikke at du kan sætte voldtagne kvinder (eller jøder, for den sags skyld) i samme bås, som perverse børnemishandlere, rockere og nazister. De tre sidstnævnte idiotkategorier har selv valgt en aktiv rolle og gjort op med deres samvittighed og moral, de to førstnævnte er blot blevet født ind i denne verden af deres mødre.

tavsen
tavsen
11 years ago

Kender til et trist tilfælde på Nørrebro. En gammel jødisk kvinde blev overfaldet på gaden af frygtløse unge muslimer

Hun blev bange for at gå ud og endte med at begå selvmord

End of story

Endlösung the muslim way

PK
PK
11 years ago
Reply to  tavsen

Endløsung the Jelved& Nyrup way..

PBr.
PBr.
11 years ago

Hvis nogen, og indrømmet, konkurrencen er hård, gør sig fortjent til betegnelsen “Europas Syge Mand”, så er det suverænt sverige der indtager førstepladsen. Man er måske istand til at holde “facaden” et tiår, måske to, endnu, men så vil al denne latterlige feminiserede politisk korrekte vommit, ramme lige tilbage som en boomerang uden skånsel. Jeg føler lidt sorg for sverige men må sige at vi borgere i Danmark vil få rigeligt at gøre med at holde syndfloden fra døren. (Jeg er ikke sikker på at jeg overbevist tror det vil lykkes, derfor er jeg allerede nu ved at gøre klar… Read more »

Maria Due
Maria Due
11 years ago

Med alle de muslimer i Sverige (og Danmark) kan politikere, myndigheder, journalister m.fl. lige så godt først som sidst indse, at jødehadet vil blive ved med at vokse og være umuligt at dæmme op for, så længe trafikken mellem vore lande og de muslimske er så intens. Via muslimske tv-kanaler bombarderes seerne dagligt med jødefjendsk propaganda, og mange muslimer tilbringer lange perioder i hjemlandet og påvirkes i det hele taget til stadighed og sandsynligvis for manges vedkommende mest af de informationer, som de får fra muslimsk side. Jeg kan ikke se, at vi under de nuværende forhold har en kinamands… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Eliten og dens præmiepoder begynder nu for alvor selv at mærke “kulturberigelsen” på Østerbro (2100) 😉 http://annesophia.blogs.berlingske.dk/2012/08/07/kaere-anne-vang-og-christine-antorini/ Anne Sophia Hermansen tirsdag den 7. august 2012 kl. 06:40 Om en uge begynder vores søn i privatskole. Han skifter efter to år i en folkeskole på indre Østerbro. En skole, der var præget af lav faglighed, højt sygefravær, vold i skolegården og børn, der sked i håndvasken. [ !!! Og hvor mon de så har lært det henne? ] Vi valgte til at begynde med folkeskolen, fordi vi selv har gået i den og været glade for det. Jeg mener også, det… Read more »

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

det var herligt at høre hende på P4 i clinch med Anna floskel Vang

men nu bliver eleverne lokket med gratis ipads, for de “unge” gider ikke uddannelse

0ver 100.000 mellem 16-29 er på overførselsindkomst

ipads er prøvet før

Odder går i front med IT til skolebørn
http://www.dr.dk/P4/Aarhus/Nyheder/Odder/2011/05/25/141414
25. maj 2011 Odder skal være et IT fyrtårn på skoleområdet….

http://www.version2.dk/artikel/odder-elever-smadrer-ipads-100000-kroner-45192

Odder-elever smadrer iPads for 100.000 kroner….. 1. maj 2012

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  tavsen

Mange tak 😉

tavsen
tavsen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Greve/2012/08/07/174108.htm

07. aug. 2012

I Greve Kommune forsøger man sig nu med gratis tablets til 10. klasses-elever i håb om at lokke flere unge på vej mod en ungdomsuddannelse……

Bente
Bente
11 years ago

Jeg så omtalte indslag i TV2Lorry i går aftes og turde næsten ikke tro mine egne øjne og ører!!! Også jeg siger stor tak til en tv-kanal, der endelig tør vove et øje og fortælle den sande historie om det store menneskelige forfald i Malmø. Jeg vil informere mine svenske (og danske) venner om programmet, så de kan se med resten af ugen. Håber, at der endelig går hul på den betændte byld: islamisk magtkultur.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x