7
aug
Seneste opdatering: 7/8-12 kl. 0606
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den græske minister for civil beskyttelse, Nikolaos Dendias har sammenlignet den ukontrollerede indvandring til Grækenland med en invasion. “Landet går under. Vi en konfronteret med en invasion,” erklærede ministeren. “Vores sikkerhedsstyrker vil konsekvent fortsætte deres nationale kampagne mod ulovlig indvandring”, sagde ministeren på græsk TV. Grækenland har siden lørdag morgen sat en massiv politistyrke ind mod illegale indvandrere.

Bare i Athen blev omkring 1.500 politifolk i løbet af weekenden sat ind, for at kontrollere ikke-EU-statsborgere uden opholdstilladelse. Mandag morgen var mere end 1.100 mennesker uden opholdstilladelse blevet bragt til en flygtningelejr nær Athen.

Ifølge medierne, var der andre operationer på den tyrkiske grænse i den nordøstlige del af landet. Politiindsatserne vil fortsætte, de er ikke midlertidige, sagde Nikolaos Dendias i radioen.

Landet ved EU’s sydøstlige grænse har i årevis været udsat for indvandrere fra Asien og Afrika. I de seneste ti år er mere end en million mennesker kommet ind via Grækenland. Alene i 2010 kom 128.000 ifølge græske data. NZZ: Migrationswelle laut Minister eine «Invasion»Migranten-«Invasion» in Griechenland unerwünscht. (Snaphanens oversættelse)

I en tid hvor vi burde diskutere en opsigelse eller genforhandling af Flygtningekonventionen, og hvordan vi slipper af med kriminelle indvandrere vi allerede har ophobet alt for mange af, som Liberal Alliance langt om længe har lagt op til, fortsætter RAF-regeringen som om de sidste 30 års erfaringer overhovedet ikke er indhøstet: Antallet af asylansøgere stiger. Rødhus Klit Feriecenter ved Blokhus åbner for syrere og somaliere.…mens Norge tvangshjemsender somaliere.

I en verden med en befolkningstilvækst på 70 millioner om året, overvejende i dysfunktionelle stater, vil flygtningeproblemerne ikke bare aldrig gå væk, de vil uvægeligt øges for hvert år der går, som Morten Uhrskov skrev i går: Tilstrømningen vokser igen. Det samme gør strømmen af tomme beroligelser. Flygtningekonventionen er uholdbar.

Vi er i Danmark bare 0.8 promille af verdens befolkning i et af verdens mindste og ældste lande, som også Grækenland er. Vi må forlange politikere, der kan se skriften på væggen og som sætter vores interesser og vores eksistens over en hvilken som helst konvention, der har bevist sin landsskadelighed ud over enhver tvivl. Flygtningekonventionen må opsiges eller genforhandles, og det skal være fra det øjeblik Helle Thorning, Villy Søvndal og Margrethe Vestager er ude af røret. Det er allerede længe efter, det burde være gjort.

Grækenland er en koncentreret sindbillede på, hvad der gælder i hele Europa i mindre målestok: Når asylmængden når smertegrænsen samtidigt med at bunden af statskassen er indenfor rækkevidde, så handles der, skønt alt andet end præventivt. Inden da har forholdene nået skabe et ultra nationalistisk parti i parlamentet, Golden Dawn, med en tydelig nazistisk og fascistoid symbolik. Det er den samme kurs, vi har i resten af Europa. I Sverige vil ingen agere før 1) Sverigedemokraterne får pænt over over 20 % af stemmerne eller Riksdagen invaderes af deciderede nazi-partier, der allerede trives godt og/eller 2) bunden af statskassen er nået.

Men ingen ser skriften på væggen, ingen ser ti år ud i fremtiden og derfor vil større ulykker ikke blive forebygget af Europas nuværende politikere. De lever fra hånden i munden, fra valg til valg og så har de endda gjort klichéen ‘ansvarlige politikere’ umoderne, ved at have foræret EU over halvdelen af deres ansvar. Man har nok bemærket, at ingen anvender udtrykket længere. Det varsler ilde.

Dagens nationalt sindede europæere, vil være for vand at regne imod dem, der vil komme. De vil slutte som Breivik, at demokratiet som styreform ikke tjener deres interesser og at det må forkastes. Det er, hvad demokratierne og EU smider i vægtskålen i disse år. Tilsæt dertil nogle store, ‘vellykkede’ terrorangreb eller nogle nogle politiske mord, og et uregerligt kaos af vold og opløsning er en realitet. “We need leaders, not appeasers” – se nedenfor. – (Se også: Torben Mark Pedersen (LA): En liberal udlændingepolitik må også kræve ‘værdimæssig assimilation’ og Greece to deport 1,600 immigrants arrested in Athens, 6,000 suspected illegal immigrants detained in Greece)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
11 years ago

“Ingen ser skriften på væggen, ingen ser 10 år ud i fremtiden”.
Det er mærkeligt; for gode mennesker, altså de rigtige (gode) , der virker det
som om, at fremtiden allerede er på plads.
De ser sverige som et multikulti paradis, men helvede er allerede ankommet.
Har de ingen politikere med analytiske evner i det stakkels land?

Machiavelli
Machiavelli
11 years ago

Ja det er også vældigt sjovt!

falkeøje
falkeøje
11 years ago

Vi opfører os som idioter!!!
Vi lader os uden protest plukke til fordel for muslimske parasitter!!!
Vi stemmer igen og igen på politikere, der pisser os i øjet og regner os for det værste skidt!!!
Vi skal sparke dem i røven, ud på den nærmeste mødding!!!

falkeøje

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  falkeøje

Jeg kan bedre lide melodien Di, Di, Di, Vi 🙂

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  LarsS

Blev melodisk for et kort øjeblik… De, De, De, Vi…

Machiavelli
Machiavelli
11 years ago

Der er intet at gøre inden for demokratiets rammer. LA er det sidste blålys. Snart overgår udlændingepolitikken til EU, og så er det EU Domstolen, der er øverste retsinstans. Og disse idealistiske forbrydere der ikke er demokratisk valgt er ligeglad med problemerne. Snart vil der stå i avisernes overskrifter: “Hvor kommer alt det had fra?” Politikerne er demokratiets virkelige forbrydere sammen med tidens journalister. Se fx på en rablende idiot som formanden for Det konservative Folkeparti Lars Barfod som er tilhænger af EU, Euroen og indvandringen. Se på Stampesinken og Københavns borgmester Anna Mee Allerslev som ønsker et mere mangfoldigt… Read more »

Jernhesten
11 years ago

Vil også gerne rose det velskrevne indlæg af Snaphanen.

En kommentar til sidste afsnit: Det er det vi i fremtiden kommer til at opleve som en “individualisering af krigen” – (Udtrykket stammer fra den tyske sociolog Ulrich Beck) dvs at individer eller små grupper kommer til at føre krig mod stater. Det bliver næppe store hære som kommer til at stå overfor hinanden, men langt mere “fragmenteret vold”, som også vil komme fra andre grupper end de islamiske.

JensH
JensH
11 years ago

Mon ikke disse 1.100 mennesker uden opholdstilladelse, som Græsk politi har indfanget, allerede er på vej mod Danmark. Det er sikkert allerede kendt, at man som asylansøger får fuld adgang til alle offentlige ydelser, samt efter 1 måned i et asylcenter får en ‘passende lejlighed’ stillet til sin rådighed. Og vi sender tilsyneladende ikke asylansøgere tilbage til førstelandet mere. Her er hvad jeg læste inde på TV2.DK om to aylansøgere Tjetjenien: “Blandt de nye beboere er Mikki og Medina fra Tjetjenien, som har boet i Jellinge i tre år. De er nu blevet overflyttet fordi Jellinge er overfyldt. “Jeg er… Read more »

Peter Andersen
11 years ago

Virkelig godt skrevet snaphane.
Grækenland er, ganske rigtigt, et sindbillede på hvad der venter forude. Italien og Spanien véd det, Tyskland og England begynder så småt at fatte det, men EU ser ingenting. Og det er jo dem der tæller, for en toppolitiker. Se bare på vores egne amatører, der gudskelov ikke kommer til, at sidde ret længe. Det véd de og derfor skynder de sig, at satse på EU…

Rajmus
11 years ago

Tak til Snaphanen for gode billeder.

Sådan skal det gøres.
lad os straks sende nogle politikere og politi m/k på studietur til Grækenland.
Stille og roligt. Så let og elegant.

Hvor er det røde hylekor? Hvor er Søvndal? Han må da tage kraftigt afstand fra deportationerne.
Hvor er de autonome?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x