16
aug
Seneste opdatering: 9/7-14 kl. 2023
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

George Igler is the managing director of the legal think-tank DiscourseUK. A City-based political analyst and strategist, he also researches both religious and political extremism. The Commentary

De mange der har været på sommerferie, er nok gået glip af det meste fra ICLA konferencen i EU Parlamentet i Bryssel i dag for præcis fem uger siden, som denne blog her deltog i. I kan samle op på det i posterne her. Bemærk ikke mindst Gavin Boby og Tommy Robinsons taler.

Ramadanradio: Det bliver meget, meget værre, Morten Hesseldahl

Radiovært på DR har aldrig oplevet en så voldsom reaktion fra lytterne….”Jeg havde godt forventet, at det kunne støde nogle folk. Men jeg havde ikke forestillet mig, at det var i den afsindige grad, det har været. Det har gået på, at man var landsforræder og perkerluder, så den har bare ikke fået for lidt,” siger vært på Ramadan Radio på P3, Pia Rønn, til dr.dk.

Rønn har lavet radio i snart 25 år, men fortæller, at hun aldrig har oplevet noget lignende – reaktionerne betegner hun som ekstremt hadefulde.”Det er jo som om, at sikringen springer hos selv ganske fornuftige mennesker i det her land, når ordet “islam” bliver bragt op. Der sker en polarisering, som er helt meningsløs, og som hviler på fordomme og uvidenhed,” siger Morten Hesseldahl. Ramadan Radio sender danskerne i det røde felt, Ramadan-radio får hade-sms’er.

Masseindvandringen til Danmark blev gennemført udenom befolkningen under devisen “hvis vi ikke spørger, får vi ikke et nej.” For det ville de have fået, viser samtlige Galluppper i perioden 1983-2001. Nu står vi så med det værste fra begge verdener, en stor og voksende indvandrerbefolkning, og en stor og voksende uvilje. Et svensk scenarie med Gudskelov endnu i langt mindre format. At se pøbel i oprør, er altid forstemmende, men det er ikke min pøbel. Når folk kalder hinanden ‘landsforræddere’ er det ilde, og jeg spørger mig selv om hvor mange politikere der klar over, hvor tunge lodder der er i vægtskålen de næste 20 år.

Morten Hesseldahl siger, at “polariseringen er helt meningsløs.” Det kan godt være, han synes det, men den var lige så let at forudse, som at solen står op i øst i morgen. Og dette er kun de første frugter, det bedrevidende, multikulturelle mindretal skal høste. Held og lykke får vi alle brug for i fremtiden.

Vi der advarede for 10-20-25 år siden, kan bare se til i afmagt og registrere hændelserne som de udvikler sig. Jeg betragter dem som allerede ude af mine hænder. Vi blev kaldt ‘højreekstremister’, skønt vi er demokrater i protest mod en vidtgående beslutning, der var udemokratisk, men vi kan nu hver dag det skal være blive overhalet højre om af kræfter med en ægte ekstrem dagsorden. Det er den risiko, vi nu er tvunget af bedreviderene til at leve med, og som vi seneste blev mindet om i Walter Laqueurs Weimar, Back to the ’30s, og den eneste mulige selvtrøst er, at man så det komme og prøvede at forhindre det. Bliver vores bange anelser til virkelighed, er vi lige så forstemte som Churchill var den 1 September 1939.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] De mest kontrollerende politikere i Europa oplever kontroltabet for alvor. Georg Igler var med på 2012 konferencen i Bryssel. Videoen skal helst begynde min. […]

trackback

[…] CBN, London 8 juli. Medvirker også Georg Igler og ex-labour politiker Anne Marie Waters fra Sharia Watch. Snaphanen: George Igler in Brussels. […]

trackback

[…] Igler deltog i mødet i EU parlamentet i juni, og også i det i Sverige berygtede ‘islamofobimøde’ i New York den 11 […]

trackback

[…] talte på mødet i EU parlamentet i juli og skrev for nylig Sådan forsvarer man ytringsfriheden, Så försvarar man yttrandefriheten, […]

Vagn Henning
Vagn Henning
10 years ago

Jeg tror ikke Morten Hessldahl med flere gør sig klart præcis hvor øretæveindbydende de er. De er ligesom fodboldspilleren der lige har sparket en modstander ned mens dommeren kiggede væk og så forsøger på at ligne en forfulgt uskyldighed. Og så forstår de vist ikke at lytterne har en legitim interesse i hvad de udsættes for. Hvis DDR var en normal radiostation, kunne man opsige sit abonnement når de forsøgte at stoppe lort ned i halsen på een. Men DDR er ikke nogen almindelig radiostation: Jeg er tvunget til at betale til dem uanset om jeg vil have deres omklamrende… Read more »

JensH
10 years ago

@steen “og jeg spørger mig selv om hvor mange politikere der klar over, hvor tunge lodder der er i vægtskålen de næste 20 år.” Det ser ud til den tyske højesret er helt klar over hvor det bærer hen med dette multikulturelle eksperiment den Europæsike elite har igangsat. Der har jo siden WWII været en del begrænsninger mht. hvad den tyske hær må foretage, men nu har den Tyske højsteret i Karlsruhe i en ny kendelse givet lov til, at den tyske hær kan blive sat ind og bruge våbenmagt i de Tyske byer: “German court widens army’s internal crisis… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
10 years ago

The Silence of the Pulpits If you are even slightly awake about the world news today, it is no surprise that Christians are being killed, raped and brutalized throughout the Islamic world. However, there is a place where you can go and escape the dreadful and relentless details of Christian annihilation by Islam. You can just go to church. For example, this week in Nigeria Christians were killed. Nothing out of the ordinary, indeed in the world of Christian persecution, this is routine. And so the response to the murder of Christians is found in nearly every church is …wait… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ramadan Radio sender danskerne i det røde felt

http://jyllands-posten.dk/kultur/article4811063.ece

AF LARS SEJR

Radiovært på DR har aldrig oplevet en så voldsom reaktion fra lytterne.

Hvorfor skal Danmarks Radio fejre en muslimsk højtid?

Det spørger en gruppe af danskere sig selv, efter Ramadan Radio er blevet til på P3. Tre timer hver dag har lytterne i denne uge kunnet høre mere om islam, ramadan og muslimske traditioner.

Hvor det for nogen er blevet modtaget som et positivt bidrag til integrationen, så gør det andre mennesker så harme, at redaktionen dagligt modtager sms’er og mails med negative kommentarer.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg var selv inde på den side tidligere. Der er godt nok gang i den. Jeg tror ikke engang der er plads til flere mails på selve siden mere. DR har vist gjort sig selv en bjørnetjenste hér. Nu varer det da ikke længe før en egentlig islam-diskussion er nød til at finde sted. Jeg foreslår en gennemgang af de andre fire søjler samt et lille kig på hvordan Muhammed og hans følge så på andre trosretninger da de blæste gennem Mekka. Den muslimske hærs kampskrift Koranen, der i apologeternes ører kun omhandler selvforsvar, har indtil nu selvforsvaret sig fra… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, mon ikke 😉

Det samme her:

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1809402.ece

Peter Andersen
10 years ago

Et dejligt lysende gensyn med Gavin Boby fik mig straks til at tænke tanken, at man burde søge om dispensation til opførelse af en nazi-borg med tilhørende bordel i et af Københavns kommunes ubrugte erhvervslejemål. Det ville selvfølgeligt blive afslået med begrundelsen at “Sådan noget ønsker vi naturligvis ikke..” For hvad ville man kunne forvente der ville gå for sig i en sådan bygning? Nazi-agitation og kvindeundertrykkelse? Jamen… There you have it!… Man skal ikke diskuterer hvorvidt islam er en religion eller en ideologi. Bare nøjes med at sætte fokus på de ting, som den rent faktisk prædiker. Selvom alle… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
10 years ago
Reply to  Peter Andersen

Må jeg foreslå også at søge om finansiel støtte til oprettelse af friskolen “Adolfs Minde”, hvor undervisningsmaterialet vil inkludere en nøjagtig udgave af Koranen, dog med ordene jøde, kristen og vantro udskiftet med ordet muhammedaner, evt. Sunni og Shia for lidt afveksling.

Frank P
Frank P
10 years ago

Interessant som visse svenskere kærer sig om Sverige og i særdeleshed Malmø’s ry og rygte. På den engelske wiki-side om Malmø kan man observere, at en svensker, Fred-Chess, siden 2005 har dikteret hvad der må skrives og hvad der ikke må skrives: http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Malm%C3%B6#Malm.C3.B6_crime

Man ønsker fx ikke at belyse forholdene i Malmø som Lorry fornylig har gjort det.

Det har jo tidligere været belyst, hvordan den svenske venstrefløj har sat sig på wiki.se og hensynsløst manipulerer og skaber en ekstrem venstre-bias som ikke spores på fx den danske eller norske udgave.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x