24
aug
Seneste opdatering: 24/8-12 kl. 2134
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette indlæg er skrevet på baggrund af denne artiklel: Balladen i Vollsmose i mandags

Jeg vil først fortælle at jeg selv er dansker og bor i Vollsmose, hvilket jeg har gjort i mange år.Med afsæt i den ovenstående hændelse, bliver jeg både forarget, føler mig magtesløs og vedmodig, for, hvor er MIT Danmark? Det Danmark, som de fleste af os elsker, er slet ikke sådan som det åbenbart ser ud i dag. Lad mig fortælle om min oplevelse af Vollsmose.

Vollsmose er et område hvor både politiet og politikerne har givet op. De tror problemet løses ved at bevillige flere penge til lokalsamfundet, de tror kriminaliteten forsvinder hvis man bruger millioner og atter millioner på byfornyelse, f.eks på at plante hække. (Ja du læste rigtigt, hække!). Politikerne sidder og kigger i deres fine undersøgelser, som viser at kriminaliteten er faldet i Vollsmose. De fryder sig og er virkelig selvtilfredse. Men sandheden er bare ikke sådan.

I alle de år jeg har boet her, har der aldrig været mere ballade og kriminalitet end der er i dag. Størstedelen hører offentligheden bare ikke om, for INGEN tør at anmelde nogen i Vollsmose, ingen tør at vidne. Så alle statistiker og undersøgelser viser et totalt skævt billede af Vollsmose.

Den historie som politikerne ALDRIG fortæller, er at de SELV har skabt Vollsmose. I 1981 sad der 21 DYBT kriminelle familier i en flygtningelejr i Libyen (Tror jeg det var), der var ingen steder at sende dem hen, da ingen lande og kommuner turde tage ansvaret for dem. Danmark blev foreslået men regeringen turde ikke tage ansvar for dem, men mente at hvis en dansk kommune ville tage ansvaret, så måtte de gerne komme til Danmark. Der var en lille gulerod med, for hvis en kommune meldte sig på banen, ville de få xx antal millioner ekstra i støtte, som skulle bruges til at yde en ekstraordinær indsats sådan disse 21 familier ikke forsatte deres kriminelle livsstil i Danmark. Odense kommune, slog til, som den eneste kommune i Danmark i øvrigt. Gæt selv hvor de 21 familier blev indlogeret? Og hvor langt de fleste af disse familier bor i dag? Vollsmose.[..]

Når der sker noget kriminelt i Vollsmose, så drejer folk hovedet og går den modsatte vej, “Jeg har ikke set noget”. Man er bange, for vidner du, hjælper du ofret, eller sladrer du til politiet, så skal du skynde dig at flytte. For du vil være jaget vildt. Jeg har selv overværet to somaliere overfalde en ældre mand. Jeg vendte om og gik. Hvorfor? Havde jeg hjulpet den ældre mand, havde jeg fået tæsk, havde jeg ringet efter politiet, ville de jagte mig indtil jeg flyttede, for de så mig godt. De fleste beboere i Vollsmose holder sig for sig selv og vil ikke blandes ind i noget, med MEGET god grund. Alle er bange. Eller rettere, alle som ikke er en del af det kriminelle miljø herude, er bange. Hvor er mit Danmark? ( Beboere i Vollsmose tør ikke sladre.)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen publicerar en liten berättelse frĂĄn en av sista danskarna i Vollsmose […]

trackback

[…] Snaphanen publicerar en liten berättelse frĂĄn en av sista danskarna i Vollsmose […]

PK
PK
11 years ago

“Alle er bange” læser og jeg og sĂĄ læser jeg , igen og igen, at vi har Danmark har demokrati og
en Menneske-rettigheds organisation.
Begge disse ideer er skyld i , at vi har har Volssmose.
Folketinget har pĂĄ demokratisk vis skabt Volssmose.
Og menneskerettigheds org. kæmper for at bevare Volssmose.
Det ser mere end svært ud for vores land.
P.S. Vi kan da ikke forvente at de partier, som ødelægger vores land og liv,
vil være dem, som vil ændre på de forfærdelige tilstande?

EH
EH
11 years ago

Det kan simpelthen ikke være sandt. Så i ikke direktøren for de almennyttige boligselskaber i TV2 NEWS? Det lange seje træk har virkeligt givet resultater. Jeg skulle lige til at sige at mage til vrøvlehoved havde man ikke set længe. Men det er jo ikke sandt. De defilerer jo forbi denne kanal i en lind strøm.

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  EH

Igen kan det jo være ligemeget. Om sĂĄ hundrede mennesker stiller sig op med positive historier om Vollsmose her de næste par dage, sĂĄ fortsætter virkeligheden jo ufortrødent. De har ikke andre redskaber i tasken, sĂĄ det ville ikke undre mig om de prøver, at vinde lidt tid med sĂĄdan noget nu. Jeg tror bare, desværre for dem, at proppen er røget af flasken og eksponeringen af foretagenet derfor vil fortsætte. Ligesom andre historier fra eksotiske egne af landet vil blive vĂ©d med at poppe op. Værdikampen er kommet i omdrejninger lige i tide til at syrierne og alle de… Read more »

Robert R
Robert R
11 years ago

Den dag nærmer sig hvor den sidste dansker har forladt Vollsmose!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x