4
sep
Seneste opdatering: 7/9-12 kl. 0911
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Min teori har fra starten været, at den samfundsmæssige deroute, der ramte Malmø, ville ramme København, Århus og Odense med ti til tyve års forsinkelse. Og der er bingo hver gang. Vi er ‘chockeret’, men ikke jeg. For at komme i kontakt med en læge, skal man på Malmø Sygehus igennem tre låste døre med stregkode. Dette er tvunget frem af utallige mellemøstlige voldsepisoder: Overvågningskameras, overfaldsalarmer på personalet, permanente sikkerhedsvagter. Akuten rustad för våld i Malmö, Akuten rustar för att möta hot och våld. Vollsmoseoverfaldet på Odense Sygehus kunne aldrig være sket i Malmø, fordi de har været igennem det samme for flere år siden. Malmø er avantgarden i Norden indenfor barrikadering, spydspidsen, frontrunneren, trendsætteren, innovatøren, tovholderen eller hvilke udtryk man nu har i sit floskuløse arsenal: Ugeskriftet.dk.

Jihad mod værtshuse, II

Fotografen var på værtshus på Nørrebro forleden. Det sker ikke så ofte, ja det er i det hele taget meget sjældent, jeg kommer på Nørrebro mere. Jeg savner Assistens Kirkegaard, Danmarks Père Lachaise, og andre historiske åndehuller på Nørrebro. Cafe Viking, hvis indehavers mod Sydsvenskan priste i går, er et levende festligt sted, men jeg mistænker at værtinden ikke rigtigt har begrebet det større billede, når hun lader Enhedslisten og De Radikale komme og feste, men ikke Dansk Folkeparti. Hende om det. Jane Petersen er blevet gidsel i en udvikling, hun ikke kan overskue, og den vil formentlig skylle hende og Viking væk i løbet af ikke ret mange år. Indvandreres mafiøse afpresning, deres hjemlandes vemodige kultur, har været et problem mod småhandlende i Sverige i over ti år, der er intet at blive chockeret eller overrasket over, og mange småhandlende er blevet chikaneret til lukning. Dette har ikke været imod alkoholserveringer, der er en ekstra rød klud for islam. Man kan stritte imod, men succesraten har ikke været stor i Sverige. En ladt pistol og et adfmægtigt politi afgører den sag.

Hun ville ikke have, jeg tog fotos, men jeg har mange årtiers erfaring i at ignorere den slags påbud. Jeg blev temmelig svimmel af den dejlige Refsvindinge, Dark Ale nr .16, de serverer på fad, og måtte eskorteres hjem af venligtsindede mennesker. Nørrebro stritter imod, men det er i færd med at miste egenskaber, der var selvfølgelige for 30 år siden, hvis selvfølgelig de ikke sætter sig voldeligt til modværge. Vold er et universelt sprog. Janes ‘dialog’ er med politiet og ligesindede, ikke med den arabiske trusselskultur. De taler ikke samme sprog, og Jane har ikke haft tid til at lære sig arabisk, hvad hun ikke skal bebrejdes. Mennde vil drive Janes forretning ud af Nørrebro, og der vil lykkes før eller senere. Naturligvis. Hun vil afsky mig for at sige det, det er der ikke noget at gøre ved. Se også sygeplejerskens historie: “Jeg er en minoritet [på Nørrebro], men jeg har ikke råd til at flytte.”

Af Uwe Max Jensen

Uwe Max Jensen følger op på sidste uges afdækning og opregner flere eksempler på indvandrerangreb på værtshuse.

”Seks voldsmænd overfaldt gæst og tjener.(…) Ifølge vidner er de af anden etnisk herkomst end dansk.” (Værløse Bymidte 2012)

„En lille gruppe unge med anden etnisk baggrund mødte fredag aften op på Nordstjernen på Egevænget i Helsingør, hvor de af ukendte årsager truede flere af de tilstedeværende gæster og personalet med blandt andet et samauraisværd.” (Helsingør 2012)

”Klokken 00.44 i nat kastede ukendte gerningsmænd to brosten gennem ruden til Olsens Steakhouse på Slotsgade 59 i Hillerød. Herefter hoppede de ind i restauranten, hvor de kastede flere brandbomber, oplyser Nordsjællands Politi.” (Hillerød 2011)

”Både indkøbsvogne og kanonslag blev lørdag aften kastet mod facaden på Bodega Nordstjernen på Egevænget i Helsingør. Det skete omkring klokken 19.30, hvor 10-15 hætteklædte og maskerede unge ifølge anmeldelsen stod bag hærværket.

Det drejede sig ifølge Nordsjællands Politi om udenlandsk udseende unge.” (Helsingør 2011) Flere flokangreb på værtshuse

Flere flokangreb på værtshuse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

”Det truede værtshus ”
Man kan gøre håbløs , Don Qichote-agtig ,modstand mod den kommende balkanisering , eller man kan udnytte modstanderens aggressive fremstormen mod ham selv . Efterhånden som der opstår områder hvor KUN Muslimer kan færdes , bliver den reele udfordring for enhver som tør kalde sig Patriot eller Nationalsindet , at opfinde mekanismer som gør det muligt at etablere ”områder ” (herunder værtshuse !) hvor de samme muslimer IKKE kan færdes .

Superman
Superman
11 years ago

Tak for linket til Lægernes ugeskrift. Det lyder jo hyggeligt med den udvikling på sygehusene. Multikulti-profeterne glemte vist at fortælle om den udvikling dengang de skulle overbevise europæerne om det fantastiske ved masseindvandringen. Det jeg fryder mig mest over – og det er både dumt og ondt af mig, men alligevel – er at multikulturen konsekvent medfører en negativ udvikling for det som de frelste ellers prædiker mest ihærdigt. Farvel til borgernær service. Farvel til et udgangspunkt om dialog og en ligestillet samtale mellem borger og offentlig myndighed. Nu bliver man i stedet som udgangspunkt behandlet som en potentiel voldsbølle,… Read more »

Michael Jensen
Michael Jensen
11 years ago

“men jeg mistænker at værtinden ikke rigtigt har begrebet det større billede, når hun lader Enhedslisten og De Radikale komme og feste, men ikke Dansk Folkeparti. Hende om det.”

Jeg fik et chok da jeg hørte om det. Og at der var to forklaringer, én til DF og en anden til medierne, fik mig til at indse at ejeren er en del af problemet og ikke fortjener opmærksomheden eller støtten. Hendes handling er direkte imod dansk frisind og frihed. Sympatien hos mig er pist væk.

JensH
JensH
11 years ago
Reply to  Michael Jensen

Ja, deyt kom også umiddelbart som en overraskelse for mig, at Jane Petersen fra Cafe Viking for så hårdt ud mod DF. Men ved nærmere eftertanke, så vil jeg gætte på, at stamkunderne på Cafe Viking rent politisk tilhører denne bøvede 1970’er bodega-socialisme, hvor Gasolin’s ‘Hva’ gør vi nu lille du’ bliver anset som det mest geniale der nogensinde er skrevet rent politisk. Misforstå mig ikke. Jeg synes det er meget modigt af Jane Petersen at stå frem, men jeg kan slet ikke følge hendes leflen for den politiske fløj, som er skyld i de problemer hun opelver med at… Read more »

tavsen
tavsen
11 years ago

Der er forsvundet flere værtshuse på Nørrebro. Møllekroen f.eks.

Og boghandlere. Øl og læsning er ikke rigtig noget for nye danskere. De magter det ikke

Historyman
Historyman
11 years ago

Det truede værtshus Som beboer på Nørrebro kommer “Cafe Viking-sagen” ikke som nogen overraskelse. Der har været tale og hentydninger om beskyttelses penge fra virksomheder i en del år. En del bagere, slagtere, værtshuse, cafeer og restauranter har været udsat for nogle “mystiske” rudeknusning der ser ud til at gentage sig igennem perioder. Jeg mindes selv at restaurant Quattro Fontane, Cafe Sebastopol, Kaffeplantagen og cafe Funke i en periode i enten april 2008 eller 2007 alle fik knust deres ruder, men igen det kan være alm. hærværk. Nej…, det er ikke trussels kulturen der er interessant, det er den sædvanlige… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Historyman

Det er jo helt åbenlyst hvorfor Jane Pedersen ikke kan “lide” DF og Pia Kærsgaard. Det er naturligvis for at beskytte sig selv. Hvis hun virkelig tog bladet fra munden og snakkede ligesom hendes kunder gør, når pressen altså har fortrukket, ville hendes ruder jo blive smadret lige på sekundet. Så er det bedre at læne sig op ad socialdemokraterne og de radikale og krydse fingre for, at det hele snart går i glemmebogen, fordi HUN jo ikke var “racist”. Men sådan leger muslimerne altså ikke. Og en dag bliver vi nød til at ty til DF’s løsninger, uanset hvor… Read more »

Lotte
11 years ago

Uwe Max Jensen, Steen, ved ikke lige hvem af jer der har forfattet. Men måske fulgtes fotografen med kunstneren i retning af øllets salige rislen. Det være jer vel undt. Den næste er på min regning, pengene er på vej. Du, I skriver blændende, personligt, nærværende, distanceret og relevant på en og samme tid. Er nu selv tidligere nørrebroborger, kommer aldrig, aldrig til at bebo zonen igen og fryder mig dagligt over fraværet af Somalisk som det førstesprog, der ramte mine ører, når jeg trådte ud af min (nu forhenværende) gadedør. I stedet er indsat et lettelsens suk, grønne områder… Read more »

PK
PK
11 years ago

Jeg har lært af Menneskerettighedscentret, at muslimernes voldelige affærd i Danmark
ikke er nogen overtrædelse af Inernationale konventioner.
“Absurt”.

PK
PK
11 years ago

Jihad mod værtshuse 2.
I Danmark har vi demokrati ,og det har skabt de livsvilkår vi har.
Vi har også et Menneskerettighedscenter.
Det betyder så, at hvis muslimerne vil ha danskere ud af deres områder, så er
danskerne nødt til flytte/flygte.
Der er ingen hjælp.
Heller ikke i fremtiden.
P.S. Grotesk , at man i Folketinget, i de sidste 30 år, har arbejdet på at ødelægge Danmark og danskernes livsvilkår.

Prudentius
11 years ago
Reply to  PK

Udover at være en klar indikator på hvordan den nærmeste fremtid i landets større byer kommer til at se ud for mange, takket været den fortsat trumlende multikultur, så er truslerne og angrebene mod Cafe Viking også et både latterligt og smerteligt vidnesbyrd om de indfødte europæiske befolkningers cluelessness i mødet med den islamiske livsform og de indtrængende etniske grupper. Efter verbale trusler, skarpladte pistoler og flyvende/smadrende brosten er man fortsat ude af stand til andet end at svinge krabasken over “højre-populismen” og dens udpegede repræsentanter. En befolkning der er så hjælpeløst fanget i politiske myter og i sin selvfede… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Endnu en “svensker” ser rødt 😉

http://ekstrabladet.dk/112/article1820342.ece

Passager amok i fly mod København

En svensker er anholdt i Københavns Lufthavn efter at han gik amok i et fly på vej til København og overfaldt en medpassager

18:46, 04. sep 2012 | Jan Søgaard

I luften over Tyskland udspillede der sig i eftermiddag et drama i et fly fra Turkish Airlines på vej mod København, da en passager gik amok.

Han overfaldt en medpassager, der blev slået med knytnæver i ansigtet, bidt i den ene arm og blev grebet om halsen med et kvælertag.

….

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x