7
sep
Seneste opdatering: 7/9-12 kl. 0708
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV historian triggers storm after controversial programme about Islam, TV historian triggers storm after controversial programme about Islam. Se også Coren & Spencer: Jihad Watch – Tom Holland’s ‘Islam: The Untold Story’.

De Radikales reformvanvid

De bliver bare ved og ved, De Radikale, med at fremsætte det ene glade vanvidsforslag efter det andet: Kønsneutrale pas og personnumre, frit fornavnevalg, endnu mere multikulturalisme, tolerance på skoleskemaet, fire forældre til børn, flerkoneri og så videre. Troede man, at værdipolitikken som i et andet eventyr var lagt død i en glaskiste, kan man godt tro om. De Radikale har kysset prinsessen, og hun er genopstået som en ækel heks. Med hekseri skal alt nu laves om i en grad, så De Radikale må siges at have overhalet Enhedslisten venstre om.

De Radikales borgmester i København, Anna Mee Allerslev, er gået i front og har plæderet for mere mangfoldighed på et tidspunkt, hvor parallelsamfundet Vollsmose står i flammer. Man kunne blot grine ad De Radikales vanvid, hvis ikke lige det var fordi, at partiet nu sidder på magten.Allerslev har været et smut i Canada og set, at multikulturalismen virker. Så det må vi have noget mere af. Vi hører dog ikke så meget om, at Canada sorterer benhårdt i indvandrerne, så landet kun modtager de bedste. Og reelt foregår der assimilation i Canada. Allerslev glemmer også, at Danmark bygger på helt andre traditioner, der gør det vanskeligt, hvis ikke umuligt, at importere den canadiske model. Multikulturalismen er allerede slået fejl herhjemme [..]

Den multikulturelle politik, der ovenfra med faste regler og særbehandling vil forbedre integrationen, fører derimod til mistillid. Tabet af sammenhængskraft vil både gå ud over indvandrerne og danskerne. Det seneste påfund blandt københavnere for at undgå mangfoldighed er at skifte folkeregisteradresse for at undgå, at deres børn går i skole med »to-sprogede«. Som journalisten Kåre Gade meget rammende har skrevet: De Radikale løser problemer, ingen anede eksisterede og skaber problemer, vi kunne have undgået. Kasper Støvring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago

Der er nok en årsag til, at Saudi Arabien ikke tillader arkæologiske udgravininger uden skarpt opsyn, hvis de endelig tillader.
De ved vel, at der nemt kunne dukke ting op, som ville rokke ved diverse legender.
At koranen er politisk redigeret, er ingen nyhed. Det gjorde kalif Uthman, som samtidigt sørgede for, at alle “uautoriserede” udgaver af Koranen blev tilintetgjort.

Prudentius
9 years ago
Reply to  T. Snorrason

Hvis koranen overhovedet var skrevet og samlet på Uthmans tid. Hvis Uthman overhovedet er en historisk person. Hvis, hvis, hvis Muhammeds røv var spids…! Netop arkæologien er et usædvanligt svagt led i den islamiske historiske fortælling. Ingen af de fire første kaliffer har efterladt sig mønter eller inskriptioner, trods det at de ifølge den traditionelle udgave af begivenhedernes gang herskede over et gryende mellemøstligt imperium. Ali, den fjerde kalif, beskrives snart som pædofetens fætter, snart som hans bror. (har lige læst det i Hollands “In the shadow of the sword” side 24) Den islamiske ortodoksi ligner for hver dag der… Read more »

Prudentius
9 years ago

Der er ingen tvivl om at den stakkels Tom Holland, trykker muslimerne på et særdeles ømt punkt!

Hvad hvis nu hele herligheden er en sammensjasket, om end uendeligt brutal, teokratisk konstruktion fra 800-900tallet??

Så er gode halal-dyr rådne.

Under alle omstændigheder er det endnu en kærkommen chance til at demonstrere, at Vesten ikke overgiver sine hårdt tilkæmpede friheder bare fordi en samling samvittighedsløse fanatikere ser deres morder-profet undergravet.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x