8
sep
Seneste opdatering: 9/9-12 kl. 2214
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kronikken ovenfor nævner Sveriges Radios program ‘Människor och Tro’ – i folkemunde kaldet som rubrikken. Så af nysgerrighed gik jeg ind på det, og i denne uge spiller Geert Wilders af uransagelige grunde en store rolle. Særligt i dette indslag – Minskat stöd för Geert Wilders Frihetsparti – må man spørge sig, hvad det egentlig har med programmets forventeligt, religiøse emnekreds at gøre. Men lyt selv, og jo Daniel Poohl, chefredaktör för den antirasistiska tidningen Expo medvirker skam. Han har et godt job, så længe vinden blæser hans vej.

Britiske imamer ville vie 12-årige

Sharia trumfer retsstaten. Hver gang den ser sit snit til det:

British Muslim mosque leaders are agreeing to carry out secret marriages with child brides as young as 12 in the UK, it emerged today. In an undercover investigation, a Shite mosque leader agreed to marry a 12-year-old girl so long as she was a willing participant.

A Sunday Times journalist visited the Husaini Islamic Centre in Peterborough – the ‘first Shite mosque in the whole of Europe’ – posing as the father of a 12-year-old girl.According to the newspaper, the reporter was told by Imam Mohamed Kassamali that ‘under sharia [Islamic law] there is no problem’ in marrying a 12-year-old.But while he declared Islamic Law dictated a girl should see ‘her first sign of puberty at the house of her husband’, he admitted they would all get in to trouble if she went to police saying she was forced into the marriage. The child brides: Muslim mosque leaders agree to marry girl of 12 in Britain… so long as parents don’t tell anyone

80 tyske politifolk såret efter kurdiske optøjer

40.000 kurdere fra hele Europa kom for at holde en kulturfestival i Mannheim, men den sporede totalt ud af kontrol. Det rystende resultat: 80 politifolk såret af sten, fyrværkeri og flaskekast, 13 beskadigede køretøjer og 31 anholdte.

Politiets talsmand Martin Boll siger: “Deres voldelighed var enorm. Hundreder, hvis ikke mere end et tusind “kurdiske angribere stormede politiet og dyngede dem over med sten.” Sådan en voldelighed har han ikke havde oplevet i 30 års politiarbejde. Selv journalister blev angrebet.

Grunden til optøjerne var i følge politiet at det ønskede at støtte de kurdiske ordensfolk i at få bedre styr på deltagerne. De indgreb på deres opfording, understreger politiet Men opfattede voldelige kurdere som en provokation. Arrangementet blev overskygget af flere konflikter, der opstod i løbet af de sidste par dage. Kurderne angreb gentagne gange tyrkiske eller tyrkisk-fødte bilister. Desuden havde politiet i flere biler konfiskeret kasteskyts og macheter. En gruppe havde også vist det forbudte PKK flag. 80 verletzte Polizisten nach Kurden-Randale (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
9 years ago

For år tilbage var jeg af den opfattelse, at det var synd for kurderne.
De havde ikke deres eget land og i 3-4 lande var de forfulgte, mest i Tyrkiet.
Så læste jeg en reportage om kriminelle kurdere i Europa.
OG siden da er min sympati død og begravet.
Til evig tid.

Prudentius
9 years ago

Ikke nok med at masseindvandringen skaber stigende spændinger imellem de indfødte europæiske befolkninger og de indvandrende fra den tredjeverden (primært baseret på konfliktende etniske-kulturelle tilhørsforhold og kontrol med territorium), så tager de nyligt ankomne dertil også deres egne opgør med til fortsættelse på europæisk jord. Nogen der stadig er i tvivl om at multikulturen er opskriften på endeløse katastrofer?? Husk altid at muslimerne på direkte ordre fra Allah, chefen over himmel og helvede, er beordret til at betragte sig som én nation (ummah) af slaver under hans almægtige vilje, forpligtiget på at være barmhjertige mod hinanden, men strenge/skånselsløse mod de… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x