13
sep
Seneste opdatering: 13/9-12 kl. 2253
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT Rapport i går og Sveriges Radio for en time siden, mener stadig at angrebet i Benghazi skyldtes en “stærkt krænkende film om profeten lavet af en amerikaner,” hvor resten af verdens synes at have opdaget, at angrebet var vel planlagt af omkring 20 professionelse jihadister i forvejen til at illuminere fejringen af 9/11. Iøvrigt ved vi endnu ikke, hvem der har lavet filmen.

Ved USA’s ambassade i København mødtes en lille skare for at lægge blomster ved ambassaden. Det smukke initivativ udgik fra Jaleh Tavakli og foreningen Frit Iran. Jeg hørte hende første gang tale for nogle år siden til en fyldt Rådhusplads som medlem af Enhedslisten. “Hun er bright, det varer ikke længe med Enhedskommunisterne”, tænkte jeg og det gjorde det så heller ikke. Desværre sidder mine videoer af hendes og Farshad Kholghis taler fast i mobilen, så man må tænke sig til dem.

Der var malturt i mit bæger. Jeg havde læst Robert Spencers Slain ambassador to Libya aided the jihadists who later murdered him, We freed them. Now they want to destroy us: Killing of American ambassador cannot be written of as an isolated incident og Useful Idiots for an Islamic Revolution, som forfatteren Dale Hurd, CBN mailede til mig. Og desværre er det jo rigtigt. Få steder findes der en mere kvalificeret viden om islam, end i amerikanske tænketanke, og få steder benytter politikerne sig mindre af den. Afstanden fra borgmester Allerslevs viden om og realitetsvurdering af islam til en amerikansk gennemsnitspolitikers er sandelig ubetydelig. Vi elsker amerikanerne for deres optimisme, og vi lider med dem, når den er naivitet og godtroenhed og slyngler endnu en gang har drejet dem en knap. –Her er den film alle taler om. Formentligt lavet af kristne egyptere bosiddende i USA, men ingen ved det rigtigt. The Five American Ambassadors Who Have Been Killed since 1973. Christopher Stevens raped and sodomized.

Valg nu, tak!

Vælgerne vælter hen over midten til oppositionen:

Siden valget i september 2011 har regeringen og Enhedslisten tilsammen mistet 14 mandater, viser en måling lavet af Epinion for DR Nyheder. Det svarer til, at de fire partier har mistet 8,2 procenter af stemmerne eller 291.000 vælgere.Samlet set står rød blok lige nu til 74 mandater mod 101 mandat i blå blok.En stor lussing får Socialdemokraterne, som går hele 11 mandater tilbage fra 44 ved valget til 33 i dag. Analysen fra Epinion viser, at Socialdemokraterne taber i alt 92.000 stemmer til Venstre og Dansk Folkeparti. Samtdig taber Radikale i alt 74.000 stemmer til Venstre og Dansk Folkeparti.

I oppositionen er der kun et parti, der står til færre mandater i dag, end ved valget. Konservative går to mandater tilbage, og får i den nye måling kun 3,5 procent af stemmerne. Dansk Folkeparti går fem mandater frem til 27, mens Liberal Alliance står til ni mandater som er det samme antal som ved valget.Blå blok stjæler 291.000 vælgere fra regeringenDansk Folkepartis formand i et en time langt interview med DR’s politiske analytiker Ask Rostrup.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vil hellere i skoven eller til familiefrokost. Ved ambassaden lå stadig blomsterne, som den USA venlige demonstration med Kholghi og Tavakoli havde nedlagt i […]

falkeøje
falkeøje
11 years ago

De sidste dages begivenheder i Mellemøsten har vist Verden,
at Vesten ikke kan tage de muslimske lande alvorligt.
De synes præget af en sindssyge, der gør, at Verden skal
trække sig helt ud og overlade dem til sig selv.

falkeøje

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x