18
sep
Seneste opdatering: 19/9-12 kl. 0330
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Al-Mahdi – gruppen bag demonstrationen – bekender sig til islamisk dogmatik, at deres messias skal komme og udslette kristendommen. Jeg vill være noget krænket over den dagsorden, hvis jeg var kristen eller, bare dansk kulturkristen i Århus, og var tvunget til at kalde dette patetiske sammenrend ‘mine landsmænd.’

Allah’s Apostle said, “The Hour will not be established until the son of Mary (i.e. Jesus) descends amongst you as a just ruler, he will break the cross, kill the pigs, and abolish the Jizya tax. (Bukhari 003.043.656)

The Prophet (peace_be_upon_him) said: There is no prophet between me and him, that is, Jesus (peace_be_upon_him). He will descent (to the earth). When you see him, recognise him: a man of medium height, reddish fair, wearing two light yellow garments, looking as if drops were falling down from his head though it will not be wet. He will fight the people for the cause of Islam. He will break the cross, kill swine, and abolish jizyah. Allah will perish all religions except Islam. He will destroy the Antichrist and will live on the earth for forty years and then he will die. The Muslims will pray over him. (Abu Dawud 037.4310) JW.

Uriasposten: Foreningen Al-Mahdi demonstrerer mod Muhammedfilm – Rådhuspladsen i Århus, 18. september 2012

Hedegaard, Fjordman og Carlqvist: Nazier i jakke og slips

DN’s rolle i samfundsdebatten er jo en skygge af sig selv, og så må man sparke dybt under bæltestedet for at blive hørt. Maja Hagerman er filosofie æressdoktor vid Uppsala universitet. Doktoren ses ikke at være akademiker, men har været imamtrikuleret på et universitet, hvor hun har drysset rundt mellem idéhistorie, statskundskab, litteraturvidenskab og økonomisk histoire. Hun har været forlagschef på det venstreradikale Ordfront. Om det er egentlig kommunistisk, kan læserne måske hjælpe med. At det er svært at forestille sig sådan en artikel i DN’s søsteravis Politiken, viser hvor meget radikalere norsk og svensk venstrefløj er end deres danske…kammerater. Det er vel den geografiske afsondring, der er en del af årsagen. Der har været mere åndeligt gennemtræk i Danmark. Jeg mindes ingen danske venstreintellektuelle, der ligefrem græd, da Muren faldt (Muren föll och jag gick sönder). En enkelt kommunist, jeg kendte, røg på den lukkede afdeling ved den lejlighed, men han var mærkeligt nok ikke intellektuel.

Det danska Trykkefrihedsselskabet och dess svenska avläggare använder en gammal taktik. En tidning får klä ett extremt budskap i en seriös kostym.

I Europaparlamentet i Bryssel i somras anordnades en konferens om mänskliga rättigheter och yttrandefrihet. Arrangör var en organisation som få hört talas om, International civil liberties alliance (ICLA), men deltagarna var gamla välkända antiislamister. På den prestigefulla platsen inne i ett auditorium i parlamentet antog de en ”Brysseldeklaration”, läste upp ett dokument med handlingsprogram som de högtidligt skrev under. Och de delade ut pris till ”Frihetens försvarare”, ett diplom i guldram. Priset gick till dansken Lars Hedegaard, som i sitt hemland är mest känd för att ha framfört åsikten att muslimer våldtar sina barn. Han har vunnit ett mål i Högsta domstolen, som gällde rätten att säga precis vad man tycker och tänker privat. Om någon filmar det, och ger påståendet spridning på webben, så är man inte skyldig.

Hedegaard har en stilig titel, ordförande i danska Trykkefrihedsselskabet – en sammanslutning han själv har tagit initiativ till. Han ger även ut böcker på sitt förlag Trykkefrihedsselskabets Bibliotek samt en nättidning, Sappho. Skaldinnan från antikens Grekland finns i loggan för alla verksamheterna. Men vad som ännu saknas är en riktig tidning. Till nyår 2013 kommer en sådan tidning, med snarlika ambitioner, att börja ges ut i Sverige. Dispatch International är tänkt att bli en internationell veckotidning med utgivning på flera språk. Men den ska börja i Skandinavien, där tidningen ska tryckas i två versioner – en dansk och en svensk – med samma innehåll. På internet ska den även finnas på engelska och tyska.

Alltsammans får mig att tänka på Lehmann, som skickligt kunde få de mest råbarkade traktater att verka respektabla. Efter det misslyckade, väpnade kuppförsöket 1923 insåg nazisterna att de skulle byta taktik. Det gällde att få folk med sig om man skulle lyckas. I tidskrifter och böcker med seriös framtoning kunde de få tesen om en världskonspiration, där västerlandet hotades av främlingar från Mellan­östern (den gången judar, inte muslimer), att börja framstå som rimlig.Muslimhatet bakom masken

Børnejihad: Hizb ut-Tahrir i Sydney

Shocking footage has emerged of a girl as young as eight speaking of her love for Jihad and the Syrian uprising during a video filmed at a Muslim conference in Sydney. The little girl made the controversial comments as she addressed a crowd at an Islamic gathering, while the Australian city continued to deal with the fallout from violent riots at the weekend. The girl – named only as eight-year-old Ruqaya – was filmed speaking during a ‘Muslims Rise’ conference held by the Australian chapter of Hizb ut-Tahrir in Bankstown, west Sydney. Shocking video shows girl, aged EIGHT, speaking of her love for Jihad during Muslim conference in Australia (Se også Hizb ut-Tahrir etablerar sig i Sverige.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ellenbågen
9 years ago

Att kommunister kallar en för alla möjliga fula saker är ett gott betyg.
Då vet man att man gjort något bra.
(Apropå Maja Hagermans utfall).

Prudentius
9 years ago

Mahdien og Jesus (Isa) er ikke den samme i islam, er det måske nødvendigt at påpege. De udgør en dynamisk duo, med Mahdien som boss. Mahdien er den sidste kalif før dommens dag, mens den nedstigende Jesus, der ved sin ankomst lander på en af minareterne på den store moske i Damaskus, udgør hans sidekick og ordner den falske Messias (al-Dajjal), der er en ond jøde ude på at narre de stakkels muslimer væk fra islam. “kill the pigs” her er der i islamisk tradition (igen-igen) tale om jøderne, der efter at have forbrudt sig imod Allah blev forvandlet til… Read more »

Stefan
Stefan
9 years ago

Är detta verkligen Århus i Danmark eller är det Tahrirtorget i Egypten? Jag blir helt förskräckt när jag ser hur fungerande nordiska länder förvandlas till medeltidsnästen på så kort tid. Norden kommer att braka samman om en inte avlägsen framtid (5-10år gissar jag). Och allt detta är muslimer och islams fel.

Stackars Norden och våra barn och barnbarn som skall leva med eländet!

Maria
Maria
9 years ago

I Norge er der overgået Fjordman den samme tvivlsomme ære, som Qusling nyder. Nu tales og skrives der både om quislinge og fjordmen. I det mindste er det da ikke familienavnet, der vanæres denne gang.

Santor
Santor
9 years ago

Hvor har vi set en lignende situation?

http://www.youtube.com/watch?v=LNMVMNmrqJE

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x