22
sep
Seneste opdatering: 22/9-12 kl. 1314
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Feminists from the Ukraine-based activist group Femen have opened their first training center abroad in Paris to teach like-minded protesters how to evade security forces. For the opening, the women ran half-naked through a predominantly Muslim neighborhood in the 18th arrondissement in the French capital. Femen Opens First Office Abroad

Fra Allah til Carl
Sveriges egen oliemillionær vil være lydhør. Han har sat Svensson på REA siden 1992:

I Guds Namn: Respekterade utrikesministern herr Carl Bildt

Än en gång och i strid mot alla frihetsprinciper förolämpas den siste Profeten, som meddelade den sista uppenbarelsen för hela mänskligheten, av en grupp fräcka människor.

Vi fördömer starkt producering och spridning av sådana filmer som har till syfte att sprida hat och oroligheter bland olika folkgrupper. Den senaste nidfilmen mot Profeten Muhammad strider mot de givna principer som bör gälla för fredligt samexistens bland olika grupper i ett samhälle. Imam Ali Islamic Center, som är en av de största islamiska församlingarna i Skandinavien, vill därmed uppmärksamma er om följande:

1. En av de viktigaste principerna för fredlig samexistens, är att olika religioner, trosuppfattningar och ideologier respekteras. Nidfilmen ifråga är en förolämpning av alla muslimer, vilka utgör en fjärdedel av jordens invånare. Det är därför en skymf mot principen om fredlig samexistens och respekt för oliktänkande.

2. Koranen lär oss att acceptera kritik och diskutera med oliktänkare men att förolämpa profeter, helgon och respekterade personligheter för olika religioner bland annat islam, kristendomen och judendomen är en vridig akt som ämnar till ödeläggning av fredligt samexistens och bör därför fördömas av de som vill ta vara eller främja fred.

3. Många av fientliga aktioner mot muslimer, särskilt efter 11 september, skedde på grund av okunnighet om islam och dess gudomliga principer. Producering av nidfilmer och nedvärderande karikatyrer, enligt vår uppfattning, bottnar i okunnigheten om islam. Men den senaste filmen såsom producenten själv medger i intervju med israeliska och amerikanska medior drivs medvetet och mot politiska mål. Vi anser att dessa drivkrafter ämnar öka islamfientligheten som i sin tur banar väg för fientliga aktioner, vilka politiker bär ett stort ansvar att stoppa.

4. Vi anser att den senaste nidfilmen ingår i ett led av ett systematiskt arbete som sponsras av grupper vars syfte är att skapa oroligheter mellan muslimer och andra grupper.

5. Trots att filmen har kränkt muslimernas känslor, detta får inte leda till att attackera amerikanska eller andra ambassader världen över. Vi fördomar därför även sådana attacker eftersom vi vet att islam har ett fredligt budskap.

6. Vi förväntar oss att svenska UD att förmedla vårt klagomål till det internationella samfundet och önskar att både svenska UD och det internationella samfundet fördömer nidfilmen och alla liknande aktioner.

7. Till sist föreslår vi, på alla svenska muslimers vägnar, att stifta en lag i landet som kriminaliserar skymf mot alla religioner. Detta för att garantera den fredliga samexistensen i vårt samhälle. Vi hoppas att Sverige ska vara en pionjär i att stifta en sådan lag och garantera de givna mänskliga rättigheterna.

Imam Ali Islamic Center
Stockholm 2012-09-18

Se mere: Nu kommer Muhammedprotesterna till Sverige

I Canada prøver shiiter det samme trick:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Tack Maja, det känns lättare när man får förståelse! Apropå jungfrur… det är klart det skulle kännas lättare om livet efter detta var på detta muslimska vis. Men jag säger som Woody Allen: “Det är inte det att jag inte förstår att jag skall dö. Jag vill bara inte vara med om det.” Häromdagen i samtal med en man från Malmö (han åker inte dit mer, han klarar det bara inte!) som berättade att ett barnbarn kommit på besök i den närbelägna staden här på Österlen. Där har man på lördagarna en loppis i det fria. Mkt folk och många… Read more »

Maja Dacke
Maja Dacke
9 years ago

För övrigt anser jag att det måste vara en svag profet och tillika gud som måste ha dessa miljoner som försvarar dem …

HH
HH
9 years ago

Jag vet inte om jag är ensam med en egendomlig känsla – är mitt samhälle verkligt? Eller känner danskar och folk i Canada samma sak som jag? Att vi rör oss bland kulisser. Att allt det som konstituerar det vi kallar ett samhälle i grund och botten bara är – på låtsas? Att immigrationsministern i själva verket är ditsatt av någon annan, kanske i själva verket är av en annan art och programmerad att säga det han säger. Att vi enligt Orwells och Huxleys framtidsprognoser egentligen är utsatta för någonting obeskrivbart, någonting som jag, vid min ålder, aldrig någonsin hört… Read more »

XXXXX
XXXXX
9 years ago
Reply to  HH

Life is Real.
The rest.

It’s just an illusion.

Maja Dacke
Maja Dacke
9 years ago
Reply to  HH

Nej, tokig är du absolut inte, men vad som ligger bakom allt det som händer är svårt f a inte säga omöjligt att få kunskap om. En sak är säkert: Det är en mörk tid vi befinner oss i, där allt har ställts på ända och förvridits. Själv brukar jag förklara det som att satan tagit över alltmer. Om jag nu skulle tro på en satan … Ondskans tidevarv i alla fall. Alltför många tänker bara sig själva och har blivit så giriga – som om de kunde ta med sig något när de går … Och andra ser fram… Read more »

HH
HH
9 years ago

*Oooh, i namn av Tor, Odin och Frej, våra gamla nordiska gudar, har vi skapat ett Asa-center där vi även välkomnar islamiska tillbedjare! Och glöm inte att vår tro är äldre och genuinare! I besittning av denna överlägsenhet i tid och rum behöver vi inte förbjuda några invändningar mot våra gudar. De går helt enkelt inte att skända just genom sin oumkullrunkeliga storhet! Endast troende som är SVAGA i sin tro reagerar på ett felaktigt sätt. Men följ oss gärna till det vinterblot som vi årligen håller vid Fafnersristningen i Sörmland. Alla troende är välkomna! Tid meddelas senare. I namn… Read more »

PBr.
PBr.
9 years ago
Reply to  HH

Ha ha, ja klaphattene og landsby tumlingerne flokkes om markedspladsen, intet nyt i det, problemet opstå når fænomenet ophøjes til en adgangsvej til feks., i Danmarks tilfælde,en statsministerpost til en åbenlyst inkompetent person, der som tumling, burde have været afskærmet.
Dette ville så kræve indsigtsfulde og handlekraftige personer der kunne gribe ind før katastrofen indtrådte, og det syntes, desværre, at være en udpræget mangelvare i dagens Danmark.

PBr.
PBr.
9 years ago
li (islamonausea lidende)
li (islamonausea lidende)
9 years ago

Hvad er det lige for en trussel…øh, budskab det latterlige islamiske center kommer med. Vi skal angribe ytringsfriheden fordi ellers kan den “fredelige” (ja, jeg sætter fred i gåseøjne, fordi jeg tror ikke muhammedaner og vantro har samme opfattelse af hvad ordet fred betyder) sameksistens ikke fungere?? Altså vantro skal tie om islam ellers kan “freden” ikke opretholdes? Hvem er det som er ufredelige? Kristne, ateister, jøder har ikke problemer med fredelig sameksistens selvom disse kritiseres, det lader til at det KUN er islam der ikke kan “freds” eksistere hvis islam kritiseres. Hvad med at det komiske islam center opdateres… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Jeg håber virkelig at Svenskerne kan gennemskue denne latterlige parodi på et menneske. 1. Spørg ham om hvad islam gør ved deres frafaldne. 2. Spørg ham om hvad islam gør ved homoseksuelle. 3. Spørg ham om hvad islam gør ved jøder, kristne, andre trosretninger og ikke troende. 4. Spørg ham om hvad islam gør ved voldtagne kvinder. 5. Spørg ham om hvad islam gør ved kvinder der ikke vil tvangsgiftes. 6. Spørg ham om islams historie, om de 270 millioner døde hvis blod stadig drypper af islams hænder. og ikke mindst 7. Spørg ham hvorfor der er nødvendigt at lave… Read more »

Ellenbågen
9 years ago
Reply to  Santor

Det var ett ypperligt bra inlägg!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x