23
sep
Seneste opdatering: 25/9-12 kl. 1841
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ondskaben selv blev mærkeligt nok fejret af mængder af venlige gæster fra Holland, Norge og Sverige, aviser og partier – ja, kun ét dansk parti naturligvis. Studenterne, hattenålene og de kvarte akademikere på 28 år, der skal blive ministre fra C og V udeblev selvklart. Hvad pokker, de kommer jo massivt i regering igen bare ved at holde deres kæft og ikke rende til kontroversielle receptioner.

Lars Vilks og entouragen fra Skånepolisen, var der blandt mange andre. Det varer ikke længe, inden Aftonbladet fanger skandalen op og skriver fem kunstanmeldelser på én dag igen. Pia Kjærsgaard var der, men der var så mange, så mit kamera nåede ikke at opdage hende. Talerne følger på video, når fotografen har rekreeret sig. professor Bent Jensen og Henrik Gade Jensen. Det tager normalt omkring 24 timer afhængigt af ANDYS BAR.. Jeg er klar tirsdag, hvor der venter et enestående, endnu overlevende motiv fra frihedskampen mod den forrige generations kamp mod sin tids nazier. (klik fotos f. helskærm.)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

Et stort tillykke til Lars Hedegaard! En brav herre, der med et sjældent mod og moralsk ryggrad har sagt sandheden om islam og den masseindvandring, som med garanti vil knuse den fred og velstand vi stadig tager for givet. Jeg mener det er takket være Hedegaard, blandt andre, at vi trods alt ikke lever under et svensk-lignende meningstyrani. Vores journalister og vores politikere havde gerne indført et sådan, tvivl ikke et sekund på det, men de mødte kam til deres usle frits og har so far måtte opgive at lukke den offentligt fremførte modstand mod deres misregimente effektivt ned. De… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, et tak til Hedegaard, men så sandelig også et stort tak til alle de andre der er blevet foreviget på disse billeder. Den ene er ikke mindre væsentlig end den anden.

Gudsketak og lov for, at vi har så mange brave forkæmpere for sagen i dette land. Det forekommer mig, at vi måske er det land der står stærkest – i hele den vestlige verden.

Danmark som foregangsland – godt gået!…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x