23
sep
Seneste opdatering: 23/9-12 kl. 1758
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Uhrskov: Sverige forandres for altid

Det er svÊrt ikke at rystes over udviklingen i Sverige. Indvandringen til Sverige har et enormt omfang takket vÊre meget lempelige regler. Integrationen har mere end svÊrt ved at fÞlge med. Statistikken over vold, voldtÊgter, ghettoer, jÞdeforfÞlgelser, overfald pÄ brandmÊnd og andre myndighedspersoner samt manglende integration i skoler taler deres eget tydelige sprog. Selv om mange indvandrere fra ikke-vestlige lande ikke er kriminelle, sÄ er de slet ikke integrerede.

Man bliver temmelig hÊrdet nÄr man deltager i debatten om den fÞrte udlÊndingepolitik i Europa. Men Sverige udgÞr pÄ en eller anden mÄde en undtagelse. For mit eget vedkommende er jeg mÄske sÊrlig opmÊrksom pÄ at det er sÄdan, fordi jeg hvert Är flere gange opholder mig i SkÄne.

Ingen plads til debat: Mens jeg skriver disse linjer, vÊlter det ind med kommentarer pÄ www.avpixlat.info, der har valgt at bringe min seneste blog om Sverige pÄ JP. Jeg siger ikke, at kommentarerne er reprÊsentative for svenskerne som helhed, men 56 kommentarer pÄ lidt over en time er mange. Der udtrykkes stor vrede mod de svenske politikere hos nÊsten alle.

HjerteskÊrende er de, hvor unge svenskere skriver, at de ikke tÞr fÄ bÞrn i Sverige, men mÄ udvandre, hvis de vil stifte familie. En enorm indvandring er ved at forandre Sverige for altid (FrÄn homogenitet till kaos)

Hotad av svensk polis idag

Af Filippa von Platen

Jag har nyss blivit hotad av en svensk polisman mitt framför nÀsan pÄ uppretade muslimer som inte gillar yttrandefrihet. Och tydligen gjorde inte polismannen det heller.

Jag kom frÄn Triangeln vid ca 14.40 och skulle in pÄ gÄgatan nÀr jag möts av ett stort demonstrationstÄg med röda och svarta fanor. Man skrek pÄ arabiska och det lÀt stundom vÀldigt hatiskt. Först gick nÄgra mÀn och sedan en mÀngd kvinnor och barn med plakat pÄ arabiska och svenska och engelska. PÄ plakaten stod det att man inte fÄr krÀnka profeten Muhammed och att yttrandefriheten alltsÄ inte gÀller honom.

LĂ€ngs med sidorna pĂ„ demonstrationstĂ„get – men alltsĂ„ inte med i sjĂ€lva tĂ„get dĂ€r det som sagt gĂ„r kvinnor och barn – finns en mĂ€ngd arabiska mĂ€n. Deras funktion skulle jag snabbt bli varse. De kollade in de vanliga mĂ€nniskorna pĂ„ gĂ„gatan – de som shoppade eller satt pĂ„ utecafĂ©erna. Jag hörde dem ropa nĂ„got till kvinnorna i tĂ„get som lĂ€t som anvisningar. Tanken slog mig att mĂ€nnens funktion var att intimidera eventuella personer som vĂ„gade visa sitt missnöje med demonstrationen. Det visade sig strax att det stĂ€mde.

Jag Àr för yttrandefrihet. Utan yttrandefrihet kan vi inte ha ett modernt demokratiskt samfund. Vi skulle inte kunna ha den vetenskap eller medicinska forskning vi har idag utan yttrandefrihet och fri diskussion. Det Àr vÄr yttrandefrihet som har byggt det rika vÀsterlÀndska samhÀllet som bl.a. arabvÀrldens muslimer drömmer om att flytta till.

Mohammed Àr heller inte min profet. Jag blir oerhört krÀnkt nÀr andra upphöjer en krigsherre och pedofil till profet. Men jag erkÀnner muslimers rÀtt att krÀnka mig dagligen: yttrandefrihet Àr yttrandefrihet.

SÄ jag tog lugnt och stilla till en tyst protest mot demonstrationstÄgets krÀnkning av vÀsterlandets heligaste princip och gav dem fingret nÀr jag passerade tÄget.

En man med en armbindel som verkade vara nÄgon intern vakt gick hotfullt fram till mig men nÀr han sÄg att jag lugnt och stilla tittade tillbaka och inte lÀt mig skrÀmmas gick han förbi. Sen blev jag omringad av nÄgra storvuxna arabiska mÀn i 20-30- Äldern. De skriker okontrollerat och en tar tag i min arm och rycker vÄldsamt flera gÄnger. Jag sÀger till honom att han bryter mot svensk lag och att han inte har rÀtt att angripa mig.

DĂ„ kommer mannen med armbindeln tillbaka. Nu i sĂ€llskap med en blond polisman. Polismannen sĂ€ger till mig att “vi har yttrandefrihet hĂ€r i Sverige” och att det Ă€r förbjudet att visa fingret. Jag sĂ€ger att jag till skillnad mot demonstranterna Ă€r för yttrandefrihet och att jag har rĂ€tt att visa mina Ă„sikter sĂ„ lĂ€nge jag inte stör demonstrationens rĂ€tt att fĂ„ fram sitt budskap.


DĂ„ sĂ€ger polismannen till mig att jag just har brytit mot lagen om hets mot folkgrupp. Han vĂ€grar att uppge hur jag pĂ„ nĂ„got vis skulle ha upptrĂ€tt rasistiskt trots att jag ber honom. Under tiden stĂ„r de arabiska mĂ€nnen i nĂ€rheten och hör hur jag blir upptuktad av svensk polis. Jag sĂ€ger till polismannen att jag nyss blivit attackerad av nĂ„gra mĂ€n och att de var nĂ€ra att slĂ„ mig. DĂ„ sĂ€ger polismannen att om jag pĂ„ nĂ„got vis visar mitt missnöje med demonstrationen ska ha han personligen se till att “nĂ„got vĂ€rre hĂ€nder mig”. Detta Ă€r inget annat Ă€n ett hot. Jag ber att fĂ„ hans namn eller identifikationsnummer och sĂ€ger att jag ska anmĂ€la det som nyss har hĂ€nt. Han verkar inse att han gĂ„tt för lĂ„ngt och börjar sen tala om hur barnslig jag Ă€r. Det Ă€r ju som sagt möjligt – men inte pĂ„ nĂ„got vis olagligt. En annan polisman har nu kommit fram men till skillnad frĂ„n sin kollega upptrĂ€der han inte hotfullt mot mig.

Jag fĂ„r gĂ„ dĂ€rifrĂ„n utan att bli gripen av polis – vilket jag senare lĂ€ser i Sydsvenskan hĂ€nder en man som först blivit slagen av demonstrationstĂ„get

Jag erkĂ€nner villigt att jag faktiskt gav fingret pĂ„ nytt Ă„t demonstrationens budskap nĂ€r jag gick dĂ€rifrĂ„n. “Hora!” “Hora!” skrek nĂ„gra beslöjade kvinnor gĂ€llt efter mig. De blev varken misshandlade av förbigĂ„ende eller gripna av polisen.

Men “Hora!” Ă€r ju faktiskt ett passande epitet. Men det Ă€r inte jag som sĂ€ljer mig.

Filippa von Platen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Fredrik tar oss med till RosengĂ„rd och dĂ„ till ”Drömmarnas hus” och till Malmö stadsbibliotek dĂ€r han intervjuar Filippa, kulturradion som enligt vad de sjĂ€lv sĂ€ger hittade  henne genom att googla pĂ„ ”förĂ€ndring” ”identitet” och ”Malmö”. Man hade under en tid lĂ€st Filippas blogginlĂ€gg och texter och kanske man Ă€ven tagit del av det ”rabalder” det blev efter hennes intervju med Henrik Rönnkvist och Vilks konstutstĂ€llning (min not.) Första gĂ„ngen som jag kom i kontakt med Filippa var efter den arga krĂ€nkta tusenhövdade islamistdemonstration i Malmö förra Ă„ret, söndagen den 23 september. Vi var bĂ„da dĂ€r och iakttog men… Read more »

Onkel Bub
Onkel Bub
11 years ago

NĂ€sta gĂ„ng musslorna demonstrerar kommer jag att videodokumentera det. Vi mĂ„ste gemensamt protestera med Filippa von Platen som förebild. Till dess mĂ„ste det inprĂ€ntas att ett finger i luften bara Ă€r en sund motreaktion och ingen “hets mot folkgrupp”. Det polisen sa borde leda till avstĂ€gning och ett kraftigt löneavdrag. Klart olĂ€mplig för yrket
DĂ€refter skall han sĂ€ttas pĂ„ skolbĂ€nken för att lĂ€ra sig svenska lagar. OM det mot förmodan skulle kunna anses som “hets mot folkgrupp” Ă€r det SÅ uppenbart att detta Ă€r en gummiparagraf som saknar varje form av legitimitet.

trackback

[…] hela hennes berĂ€ttelse HÄR. Arkiverad i: […]

trackback

[…] Nedan finns hennes berĂ€ttelse om vad som hĂ€nde dĂ€refter. Kopierad text med benĂ€get tillstĂ„nd av Steen pĂ„ Snaphanen: Hotad av svensk polis idag Af Filippa von […]

God hates us all
God hates us all
11 years ago

En videoupptagning frĂ„n demonstrationen – https://www.youtube.com/watch?v=CiIJAoG5cco

Filippa von Platen
Filippa von Platen
11 years ago

Stort tack alla ni som skrivit och gett mig uppmuntran! Tro mig, det behövs och jag uppskattar det verkligen. Jag har lĂ€mnat in en skriftlig anmĂ€lan som riktar sig bĂ„de till polismannen och mĂ€nnen som attackerade mig. Jag ville prata personligen med en polis men de kallar mig till “förhör”. Konstigt ord i sammanhanget. Vi lever i ett egendomligt samhĂ€lle dĂ€r polisen utreder sig sjĂ€lv vid misstanke om polisövergrepp. Poliskvinnan som tog emot min anmĂ€lan kunde inte upplysa mig om jag fĂ„r ta med mig ngn vĂ€n som stöd eller om jag fĂ„r spela in förhöret. Det finner jag egendomligt… Read more »

Marit
Marit
11 years ago

En takk og hilsen til deg, modige Filippa, fra Norge. Vi fĂžlger med hva som skjer i vĂ„re naboland/grannland. Det er den samme herskermentaliteten over alt. I Oslo var det ogsĂ„ store krenkelsesdemonstrasjoner. Jihadister ropte at jĂžder skulle drepes og “Viva Osama !” Biskopen holdt tale MOT vĂ„r ytringsfrihet. LikesĂ„ Oslos ordfĂžrer. Full underkastelse ! Man blir skremt og rasende ! Og masseinnvandringen av uintegrerbare individer fra muslimske land bare fortsetter og fortsetter. De liker sĂ„ godt velferden vĂ„r, for da slipper de Ă„ jobbe.Og mange er analfabeter sĂ„ hvilken jobb kunne de hatt ? Men jo flere barn de… Read more »

GandalfGrÄ
GandalfGrÄ
11 years ago
Reply to  Marit

Hej Marit vi hĂ„ller noga koll pĂ„ vĂ„rt grannland Norge ocksĂ„..speciellt efter det tragiska som skedde pĂ„ Utöya och i Oslo…Breivik har förstört sĂ„ mycket för sĂ„ mĂ„nga..utan honom kanske vi hade haft en chans att hejda invasionen i vĂ„ra lĂ€nder nu verkar det som om vĂ„ra politiker fullstĂ€ndigt har tappat kontrollen..nu ska destruktionen av vĂ„ra lĂ€nder gĂ„ ÄNNU snabbare..allt p.g.a en enda galning..! Att ingen vill se sanningen Ă€r vĂ„rt största problem….skickar med en videolĂ€nk som jag hoppas att du kan sprida i Norge…och att ni norrmĂ€n Ă€ven gĂ„r in och lĂ€ser pĂ„ avpixlat.info och gör er röst hörd… Read more »

Invandrare1957
Invandrare1957
11 years ago

Tack Filippa att du vĂ„gar. Fler borde göra det terrorns makt Ă€r stark. Svenskarna visade svaghet mot tyskarna i andra vĂ€rldskriget. Nu gör dom det mot muslimer. Det Ă€r bara det att svenskarna kommer att fĂ„ krypa ut frĂ„n Sverige till slut det Ă€r sorgligt att ett folk inte har mera stolthet och sjĂ€lvkĂ€nsla. man blir bara ledsen över dumheten fler behöver vara som Filippa dĂ„ skickar man dom rĂ€tta signalerna till politikerna. Det handlar egentligen inte rasism för invandring det slipper aldrig Sverige utan den ska vara lagom och med krav. Sen behöver inte svenskarna vara sĂ„ förbannar effektiva… Read more »

Martin
Martin
11 years ago

Hittade en bild och en film dÀr nÄgra ur tÄget misshandlar en person som vÄgade sÀga emot demonstrationen. Det Àr alltsÄ denna som enligt PK-media ska ha attackerat verbalt (!).
http://i.minus.com/ib12nXxRaNYms5.png
Filmen: http://minus.com/lRwCJ8U5L63N6

Det Àr, tro det eller ej, en av ledarna för demonstrationen. Dels kÀnner man igen honom pÄ armbindel, men Àven i övriga filmer pÄ youtube Àr han med. Kolla 0:23 in i följande dÀr han leder demonstrationstÄget: http://www.youtube.com/watch?v=CiIJAoG5cco

GandalfGrÄ
GandalfGrÄ
11 years ago
Reply to  Martin

LĂ€gg mĂ€rke till att muslimerna har skickat fram sina kvinnor först och det Ă€r dom som skriker..mĂ€nnen ska lĂ„tsas vara tillbakadragna och dom lĂ„ter sina kvinnor gĂ„ frĂ€mst..dessa som inom islam alltid Ă€r nummer tvĂ„…men bara för att man Ă€r i feminismens Sverige gör man pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet..! Allt dessa förbannade muslimer gör Ă€r att visa den bild dom vill att samhĂ€llet ska ha av dem..men alltid Ă€r det samma falska bild som dom förmedlar…!

Eva-Marie
Eva-Marie
11 years ago
Reply to  GandalfGrĂ„

Hej GandalfGrÄ, det ligger mycket i det du skriver. Jag pratade med en av de unga kvinnor som delade ut deras flygblad och dÄ jag sa att det skrek kvinnoförtryck om henne dÄ svarade hon att hon och de andra kvinnorna i demonstrationstÄget var inte förtryckta för de fick ju gÄ frÀmst i tÄget. HÀpp!! sedan stod de lÀngst bak pÄ MöllevÄngstorget och mÀnnen frÀmst.
Hela denna manifestation gav mig kalla kĂ„rar. Brrrr…..Grrrr

Kolla in bilden som Martin lÀngre upp i kommentarsfÀltet lÀnkar till, det rÀtta ansiktet visas dÀr.

Thomas Ferraton Nilsson
Thomas Ferraton Nilsson
11 years ago

Filippa von Platen Du har min sympati och trÄkigt nog sÄ Àr Sverige i fritt fall utför.
Under min tid i Lund pÄ Kanikgatan pratade jag dÄ och dÄ med en Gunilla von Platen (om inte minnet sviker mig) och denna vackra kvinna hade alltid raka och klara Äsikter och besked om alla rödgardister och imrpoduktiva knallkorkar.
Vi mÄste anordna ett demontrationstÄg mot alla vÄldsmÀnnen och Àven mörkermÀnnen snarast möjligt.
Undrar just om vi fÄr tillstÄnd till en sÄdan demonstration?

Niklas
Niklas
11 years ago

Filippa! Jag kan bara stĂ€mma in i Din hyllningskör. Dock ytterligt tragiskt att samhĂ€lls- och debattklimatet har tillĂ„tits komma till den hĂ€r kritiska punkten. Det Ă€r ocksĂ„ min bestĂ€mda uppfattning att Du ska polisanmĂ€la bĂ„de Polisen och den som slet Dig i armen – Ă€ven om det kanske inte leder nĂ„gon stans.

World Traveller
World Traveller
11 years ago
Reply to  Niklas

Jag haller med. Allt sant haer maste polisanmalas. Och ynkryggen till polis borde namnges pa naetet sa att han faar skaemmas (om han har forstand till det).

World Traveller
World Traveller
11 years ago

Jag fick precis foljande e-mail: A man, whose family was German aristocracy prior to World War II, owned a number of large industries and estates. When asked how many German people were true Nazis, the answer he gave can guide our attitude toward fanaticism. ‘Very few people were true Nazis,’ he said, ‘but many enjoyed the return of German pride, and many more were too busy to care. I was one of those who just thought the Nazis were a bunch of fools. So, the majority just sat back and let it all happen. Then, before we knew it, they… Read more »

Josefine
Josefine
11 years ago

Tack för detta inlÀgg.

Martin
Martin
11 years ago

Bra gjort! AnmÀl polisen!

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
11 years ago

Jeg undrer mig over hvem alle de svenskere er, der stemte de aktuelle politikere ind? Sjovt nok er der megen jammer og klage over svenske politikere paa diverse blogs etc. Men naar de skal i stemmeboksen, saa stemmer de igen paa de samme politikere, som promoverer denne udvikling.

Et demokratisk folk har den skaebne det fortjener!

Farbror Pelle
Farbror Pelle
11 years ago

SĂ„ sant, men tyvĂ€rr, det Ă€r allt för ont med alternativ till de politiker vi har i alla frĂ„gor, och det hĂ€nger dessvĂ€rre samman med valsystemets utformning. Det Ă€r medvetet utformat ssĂ„ som det fungerar nu – det finns en anledning till att 4%-spĂ€rren finns. Det allra mest demokratiska hade förstĂ„s varit majoritetsval i enmansvalkretsar, för dĂ„ hade sĂ€kerligen folkopinonen spelat in pĂ„ ett helt annat sĂ€tt. Men, dĂ„ hade det vĂ€l blivit nya sĂ€tt att manipulera valet sĂ„ att man hade sĂ€krat en stabil majoritet, helt klart. Den representativa demokratin har begrĂ€nsningar, helt klart. Men, man skall inte gnĂ€lla,… Read more »

World Traveller
World Traveller
11 years ago

Forst ett stort tack till Filippa och sen en fragan till er poliser som laeser haer: Hur kan ni ha jobba tillsammans med sana som den ryggradslose inkvoterade polis som hotade Filippa? Jag borjar forsta att allt fler inom polisen springer islams arenden. Det finns fortfarande kvar manga bra poliser men ni tvingas vael snart bort till formaan for politiskt korrekta svenskar eller inkvoterade muslimer. Sverige ar riktigt illa ute.

trackback

[…] kvinna som gav fingret. Även hon attackerades av aggressiva muslimer. Filippa, som kvinnan heter, skriver om hĂ€ndelsen pĂ„ Snaphanen. En polis ska dessutom gĂ„tt över grĂ€nsen mot henne: DĂ„ kommer mannen med armbindeln tillbaka. […]

trackback

[…] kvinna som gav fingret. Även hon attackerades av aggressiva muslimer. Filippa, som kvinnan heter, skriver om hĂ€ndelsen pĂ„ Snaphanen. En polis ska dessutom gĂ„tt över grĂ€nsen mot henne: DĂ„ kommer mannen med armbindeln tillbaka. […]

Oeran Alqis
Oeran Alqis
11 years ago

Helt otroligt att folk kan bli provocerade av ett lÄngfinger.

Bra gjort, Ă€cklig polis. Riktigt irriterande att fjant-religonen Islam – som Ă€r en mycket vĂ„ldsam religon – kan ha sĂ„ stort inflytande pĂ„ dagens Sverige.

Niklas R.
Niklas R.
11 years ago

Det har gÄtt sÄ lÄngt att till och med poliserna Àr hjÀrntvÀttade att tro att alla som inte frivilligt böjer sig för islams hatiska budskap Àr rasister. Om inte de Àr pÄ samhÀllets sida sÄ har vi större problem Àn vad vi tror.

XY
XY
11 years ago

PöbeltÄg och patetiskt ynkryggad polis. Medlöpare och antidemokrater. Det Àr ingen överdrift att hÀvda att dessa aggressiva, uppfordrande muslimer Àr ett hot mot yttrande- och Äsiktsfriheten, ett hot mot hela vÀsterlandet. Aldrig möter man nÄgon kompromissvilja eller ömsesidig respekt; de bara forsar och klyver sig in, högljudda, hotfulla och vÄldsbenÀgna.

terylene
terylene
11 years ago

För jÀvla illa att man inte fÄr visa fingret men man fÄr tuta, vissla, skramla och skrika?!

GandalfGrÄ
GandalfGrÄ
11 years ago

Jag hade ocksĂ„ vilja ha varit dĂ€r och gett dem fingret…deras ideologi har inte i Sverige att göra…! Deras profet borde spolas ner i en toalett..likasĂ„ deras allah och allt det som dom stĂ„r för…!

Benny L
Benny L
11 years ago

Bra gjort Filippa! NÀsta gÄng, spela in hÀndelsen pÄ mobilen om du har en med dig, men tÀnk pÄ att hÄlla den gömd! Inspelningen gÀller i rÀtten!

Gunnar Eriksson
Gunnar Eriksson
11 years ago

Hatten av för dig Filippa. HĂ€ndelser som dessa talar för sig sjĂ€lv. Nu Ă€r det vĂ„r tur att förvandlas till dhimmier i vĂ„rt eget land. Makt Ă€r numera rĂ€tt, polisen kryper för muslimska vĂ„ldsverkare. “Arrangörerna för den hĂ€r demonstrationen ska ha en eloge. Den har skötts exemplariskt”, sĂ€ger polisens yttre befĂ€l Jesper Ingvert i Sydsvenskan.
Och ytterligare hundratusentals anhÀngare till denna stenÄldersideologi Àr pÄ vÀg hit för att ta över och krÀva respekt, som idag, importerade av vÄr Quislingregering.

Kalleman
Kalleman
11 years ago

Starkt gjort Filippa, mycket starkt!
Om fler var av din kaliber skulle sÀkert situationen i vÄrt land vara betydligt bÀttre.
Tack för ditt orÀdda initiativ, jag Àr stolt!

Eva-Marie
Eva-Marie
11 years ago

Filippa jag kom att tĂ€nka pĂ„ en sak. Har du tĂ€nkt pĂ„ att vid SD torgmöte dĂ„ Ă€r det mĂ„nga som rĂ€cker fingret? Vi Ă€r mĂ„nga som har bildbevis pĂ„ det men gör polisen nĂ„got dĂ„…svar NEJ. Hoppas att du tar fighten med polisen, det har jag gjort men du kommer att mötas av nedlĂ€ggning i Ă€rendet för det Ă€r inget allmĂ€nintresse sĂ€ger dom. Polisledning har valt sida med hjĂ€lp av regeringen….att ligga lĂ„gt och att framför allt att inte trampa de lĂ€ttkrĂ€nkta pĂ„ tĂ„rna. Vi mĂ„ste anmĂ€la alla övertramp frĂ„n polis(ledning) vi mĂ„ste hjĂ€lpa oss sjĂ€lv. Du Filippa gjorde… Read more »

Marie
Marie
11 years ago

Det Ă€r helt otroligt att du blev behandlad pĂ„ det hĂ€r viset, beundrar dig för ditt mod, att du ens vĂ„gade befinna dig dĂ€r, strongt gjort av dig. Klart att man Ă€cklas över hur det hĂ€r fĂ„r lov att gĂ„ till, sanslöst sjuk mentalitet och dessutom dĂ„ av vĂ„r egen polis som försökte anklaga dig för nĂ„got pĂ„hittat. Är övertygad om att dĂ€r finns mĂ„nga sĂ„dana hĂ€r historier som aldrig kommer fram, mycket dĂ„ för man inte vet sina rĂ€ttigheter och blir rĂ€dd nĂ€r man blir hotad av nĂ„gon i uniform. Att dessutom bli kallad för hora gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng… Read more »

Stefan K
11 years ago

Respekt Filippa.
Hoppas du inte ger dig och att du vÀljer att konfrontera poliskÄren i Malmö med frÄgor om yttrandefrihet och om det enligt svensk lag Àr förbjudet att visa sin avsky mot nÄgot man inte gillar.
Polismannen som hotade dig bör vÀl fÄ veta det, bÄde av dig och hans chefer?

JĂžrgen Duus
JĂžrgen Duus
11 years ago

Det er altsĂ„ kriminelt at give et muslimsk demonstrationstog fingeren, mens det er helt okay at rĂ„be “luder” efter en svensk kvinde. I sverige.
Vi lever i interessante tider.

Eva-Marie
Eva-Marie
11 years ago

Filippa skönt att lÀsa att du sa ifrÄn och att du var en av oss som reagerar pÄ det som sker i vÄrt land. Jag var ocksÄ dÀr och det var inget roligt att skÄda, jag gav tummen ner nÀr medeltidsmÀnniskorna passerade mig.
http://petterssonsblogg.se/2012/09/23/muhammedfoljare-pa-vara-gator/

trackback

[…] kvinna som gav fingret. Även hon attackerades av aggressiva muslimer. Filippa, som kvinnan heter, skriver om hĂ€ndelsen pĂ„ Snaphanen. En polis ska dessutom gĂ„tt över grĂ€nsen mot henne: DĂ„ kommer mannen med armbindeln tillbaka. […]

LarsS
LarsS
11 years ago

Filippa von Platen, du har min stĂžrste respekt.

Det er mennesker som dig der gĂžr en forskel.

XXXXX
XXXXX
11 years ago
Reply to  LarsS

Filippa von Platen

Du er en helt.

Du har mere “Balls” end mange mĂŠnd.

Pas nu pÄ dig selv! Politiet gÞr det ikke!.

Dag Selander
11 years ago

Det som Filippa von Platen beskriver Àr precis vad som hÀnt i Luton vilket Tommy Robinson och hans vÀnner varit med om sedan 2009, att polisen vid islamdemonstrationer attackerat folk som bara med ord gett uttryck för yttrandefriheten.
//Dag Sr

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x