24
sep
Seneste opdatering: 25/9-12 kl. 0637
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This document is not for publication.” Vi her er ikke “need-to-know” venner, der kan også være terrorister i blandt, man kan ikke være for forsigtig. Så slutter publikationen måske, hvis jeg ikke flager ud ligesom svenske blogs:

En grupp underställd EU-kommissionen med det obehagligt censurklingande namnet Clean IT filar just nu som bäst på en uppsättning nya lagar, regler och direktiv som syftar till att begränsa yttrandefriheten i medlemsländerna, i synnerhet den på Internet. Det framgår av ett läckt konfidentiellt interndokument med en sammanställning av gruppens arbete som organisationen EDRI, European Digital Rights Initiative publicerat.Läckt EU-dokument avslöjar hur snaran om yttrandefrihetens hals dras åt

However EDRI suggests otherwise, a posted document on their website does not provide concrete proposal to tackle terrorism on the internet. The document is food for discussion only, and summarizes possible solutions and ideas that have to be evaluated by all partners, public and private. While taking into account that any measure taken should not affect our online freedom, the advantages and disadvantages of the possible measures will be discussed in next meetings.

As soon as the plans will be more concrete and supported by all participants, they will be published on the Clean IT website. When the project ends at the beginning of 2013, all plans and documents will be published. EDRI publishes Clean IT discussion document, Clean IT project pdf.

Västvärlden blir dummare för varje dag

Af Helmuth Nyborg

De styrande är blinda för konsekvenserna av invandringen från låg-IQ-länder Västvärldens politiker är i full gång med att förstöra sina egna demokratier och välfärdsstater. Genom den massiva invandringen av människor med betydligt lägre IQ rasar våra länder i rask takt ner mot den gräns där demokratin inte längre går att upprätthålla – ett genomsnittligt nationellt IQ under 90.
Skillnaderna i fertilitet och den massiva invandringen av lågintelligenta från syd till nord förklarar varför Europa och USA blir dummare för varje dag som går. Dessvärre förstår de tongivande politikerna och akademikerna inte orsaken och inser inte vilka katastrofala konsekvenser denna demografiska förvandling kommer att få.

Det är inte svårt att förklara hur de moderna demokratiska välfärdsstaterna uppstod eller varför välfärden och invandringen kan förstöra dem genom att göra världen dummare. Ett par färska vetenskapliga rapporter har visat hur kalla vintrar eliminerade de svaga, dumma och skröpliga migranterna från den mänskliga genpoolen när människan i förhistorisk tid lämnade Afrika och vandrade norrut. Enligt den brittiske forskaren Richard Lynn har migranter med låg IQ en tendens att glömma att spara mat till vintern, ordna varma kläder och en bostad som skyddar dem mot kylan. Därför försvann de lågintelligenta efterhand, medan de intelligenta klarade sig bra i det kalla klimatet. Denna urskillningsprocess ligger bakom de intelligensskillnader vi ser i dag – med en genomsnittlig botten-IQ i Afrika på 70 och en topp-IQ på 105 i de nordasiatiska länderna.

Situationen är inte unik för Danmark. Faktiskt är det värre i Sverige. Sverige har inte bara tagit emot fler immigranter från icke-västliga länder än Danmark, ledande politiker uppmuntrar dessutom ännu mer invandring. De första tecknen på en annalkande katastrof syns redan. I många svenska städer har socialbidragen till icke-västliga immigranter exploderat. I Växjö till exempel utnyttjar icke-västliga invandrare 23,5 gånger så mycket offentliga medel som etniska svenskar och det är sannolikt bara början. I alla större svenska städer kommer de etniska svenskarna att vara i minoritet 2050. Malmö är inte långt därifrån.

Dessvärre är de flesta härskande eliter (oavsett om de är vänster- eller högerorienterade) offer för en illusion som negligerar biologiska realiteter. De kan inte se elefanten i rummet. Den dag de gör det har vi för länge sedan passerat the point of no return. Då har de redan underminerat de grundläggande förutsättningarna för demokratin och välfärdsstaten – en nationell genomsnitts-IQ över 90. Frågan är om någon kommer att ställa dem till svars för deras förbrytelser mot demokratin och mänskligheten.
Helmuth Nyborg är prof. emer, AU (1968-2007) i utvecklingspsykologi vid Aarhus Universitet

(Unge fravælger fransk og tysk i stor stil)
.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
9 years ago

Helmuth Nyborg: ….”Dessvärre förstår de tongivande politikerna och akademikerna inte orsaken och inser inte vilka katastrofala konsekvenser denna demografiska förvandling kommer att få.”… Dessvärre inser de nog det….. Det är just dessa konsekvenser man vill åstadkomma med den alltför stora och alltför främlingsskapande invandringen?…. Den invandringen skall i sin tur skall medföra att de europeiska nationalstaternas medborgare lättare skall övertalas att vilja gå upp i en större politisk enhet; dvs. Den Europeiska Nationen, (av förenade f.d. europeiska nationalstater), genom att de inhemska medborgarna alltmer släpper identifikationen med sin nation….?…. Konflikter kommer förmodligen att öka genom en ökande konkurrens och också… Read more »

Kanne
Kanne
9 years ago

INACH Jerusalem Post: Konventionen blev udviklet af European Council on Tolerance and Reconciliation (ECTR), en gruppe som blev oprettet via et initiativ af det Europæiske Jødiske Kongres (European Jewish Congress). Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (ADL Europe). ADL iværksatte også oprettelse af Europas hate crime Gestapo; ‘Organization for Security and Cooperation in Europe’ (OSCE) og dets internet vagthund International Network Against Cyberhate (INACH) der omfatter 56 europæiske lande. Europarådet – OSCE – ADL – INACH – bag EU’s censur-love Jødiske organisationer nu direkte involveret i EU censur-lovgivning Mere info om Philippe Schmidt – formand… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

“The International Network Against CyberHate (INACH) held a press meeting during an international conference on decreasing Neo-Nazi propaganda on the Web. They present a “charter of more social responsibility on internet” for social networks.” Tyskerne fører selvfølgelig an: demotix.com/news/1474675/press-conference-neonazi-hate-propaganda-internet-berlin/all-media Til at begynde med skal det være frivilligt og de vil kraftigt opfordre til at alle er med… men snart ikke utænkeligt, at det kan bruges til REEL LOVGIVNING. Meanwhile… Obama og Clintons undskyldnings-video i Pakistan kan have “given al Qaeda and other “bad actors” a “permission slip” to do bad things.” “After the Obama-Clinton ad was broadcast in Pakistan last… Read more »

EH
EH
9 years ago

Jamen hvis ønsket er at tillægge” illegale modstandsgrupper” en vis legitimeret patriotisme og spændingsværdi, så er det da den vej man skal gå. EU kan meget vel være på vej mod opløsning. Merkel er desperat og tilbyder at stille garanti for Spanien, på betingelser, som dette land formentlig hverken vil eller har nogen mulighed for at kunne honorere. Det virker efterhånden kaotisk. Er det snarere i denne kendsgerning disse DDR planer har sit udspring? Det gælder om at være fremsynet. De vestlige landes befolkninger, som engang mente at det næsten var en pligt at forsøge at udbrede vort demokratiske system… Read more »

Torgny Sund
Torgny Sund
9 years ago

“As soon as the plans will be more concrete and supported by all participants, they will be published on the Clean IT website”. Fuck this! Members of the European union, want to know what´s going on. Please, Nigel Farage, address this problem – in Your way – in front of the people responsible!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x