24
sep
Seneste opdatering: 24/9-12 kl. 1935
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Friday Fun in Oslo

Fredag ettermiddag arrangerte Islamsk Råd Norge en markering mot filmen «The innocence of Muslims», som de siste dagene har skapt voldomme opptøyer i mange land.Islamsk råd fordømmer det de kaller en hatvideo, og «deler muslimers fordømmelse og harme over videoens innhold og budskap». Rådet maner imidlertid alle muslimer til ro, og holder demonstrasjonen «i solidaritet mot krenkelse». Oslos ordfører Fabian Stang (H) holdt appell under markeringen. Det faller ikke i god jord hos lederen av Oslo Frp. – Jeg synes det er helt forkastelig at Oslos ordfører bidrar til en slik meningsløs demonstrasjon. Uansett hva han sier, vil det være en legitimering av demonstrasjonen og muslimers rett til å krenkethet og raseri, sier Christian Tybring-Gjedde til Aftenpostens nettutgave.Forkastelig Stang deltar på markering mot Muhammed-filmen

“Ville kun konfrontere Vilks med en kniv på en eller anden måde”

en ret gennemsnitlig kunstnerisk samtale, altså. Jeg kender jo godt kunstnere, og de taler tit ikke ret pænt om hinanden. Det var en lettelse selvom samtalen altså skulle indeholde ‘visse elementer af vold.’ Det var Ib Michael, Danmarks altid solbrændte Björn Ranelid med de italienske habitter men uden lipgloss, der ville ‘konfrontere en anmelder med en vis vold.’ Det er helt normalt blandt fagfæller, de er ikke fremmede over for håndgribeligheder. Og Vilks har jo sin rustne økse parat til hug.

Även hovrätten, precis som tingsrätten, verkar ändå ha uppfattat att de här männen har haft för avsikt att söka upp och på något sätt konfrontera Lars Vilks, säger chefsåklagare Agnetha Hilding Qvarnström.

Hovrätten menar också att männen inte har varit främmande för att använda visst våld mot Vilks, men trots det finns det enligt hovrätten inget konkret som kan visa på att männen verkligen hade tänkt att mörda Vilks. – Sen är det ju också så generellt att de här osjälvständiga brottsformerna som vi talar om, förberedelse och stämpling till brott är mer svårstyrkta än när man har fullbordade brott, säger chefsåklagare Agnetha Hilding Qvarnström.Friande dom i Vilksmålet, Hovrätten friar i Vilksmålet

Voldtægtsforbryderen Gaddafi

A French reporter has published a book of testimonies from women forced into former Libyan leader Muammar Gaddafi’s harem. France 24 interviewed the author about the ordeals the women endured and the problems they face in a post-Gaddafi Libya. Young and beautiful, they were kidnapped, beaten, humiliated and raped by former Libyan leader Muammar Gaddafi. ‘For Gaddafi, rape was a weapon’

Den sidste Profets muntre sønner højagter kvinder, ved vi. Det er derfor de nordiske feminister er så vilde med dem:

With the start of the new Iranian academic year, a raft of restrictions on courses open to female students has been introduced, raising questions about the rights of women to education in Iran – and the long-term impact such exclusions might have. More than 30 universities have introduced new rules banning female students from almost 80 different degree courses. Iranian university bans on women causes consternation, Iranian Women Banned From 77 College Majors Because They Were Getting Too Darn Educated

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Jeg er ikke sikker på, at den somalier, der nytårsdag 2010 trængte ind i Kurt Westergaards hus, ville kunne dømmes i Sverige. Han fik jo ikke hugget kniven i Westergaards krop.

Johansen
Johansen
9 years ago

Hvor er det dog tragisk, at europæerne ikke kan sende disse formørkede kjortelmænd ud af Vesten. Det turde være åbenlyst, at de hører hjemme i et islamisk rædselsregime. Det er ganske surrealistisk og helt forkert, at de har ophold i Vesten.

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Stang viser kun, hvor lykkelig han er over at multi-kulti ekspanderer mere end han havde drømt om. Nu vil han bare gøre sig kendt også af gadens parlament, i den naive tro, at når muslimerne tager over, vil de huske en gammel ven.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x