25
sep
Seneste opdatering: 25/9-12 kl. 1734
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På den dag hvor Glenn Gould ville være fyldt 80, hvis han ikke kun var blevet 50, bedømmer nutidige pianister ham: It’s 30 years since the death of Glenn Gould, but the pianist still provokes strong reactions. So how do today’s top players assess his legacy?

Et politisert politi?

Dette innlegget ble sendt til de norske avisene Aftenposten og Dagbladet, som ikke ville trykke det. Det publiseres derfor her:

av Peder Jensen alias Fjordman

Politispesialist Erik Andersen talte den 14. september 2012 på vegne av politiet i full uniform i Oslos største moské ved fredagsbønnen. Tatt i betraktning av den strenge hierarkiske oppbygningen av politiet må man anta at han hadde støtte for sitt pro-islamske arbeid betydelig høyere opp i kommandosystemet.

Politimannen hilste forsamlingen med å si “Salaamu alaykum”, som betyr “fred være med dere” på arabisk men også brukes som en spesifikt islamsk internasjonal hilsen. På vegne av nasjonale myndigheter uttrykte politiet stor respekt for islam og fordømte at enkeltpersoner på et helt annet kontinent hadde brukt sin grunnlovsfestede ytringsfrihet på en måte som noen muslimer ett eller annet sted på planeten kanskje kunne tenkes å mislike.

Det er ikke sikkert politifolkene innså dette selv, men de var med dette faktisk med på å opprettholde sharia, islamsk lov med forbud mot krenkelser av islam, ikke sitt eget lands sekulære lover. Har Norge nå fått et politisert politi eller et shariapoliti?

Som skribent Hege Storhaug kommenterte, “Oslopolitiet tok ikke avstand fra drapene og opptøyene i kjølvannet av filmen ‘Innocence of Muslims’. Politiet tok avstand fra mannen bak filmen. Dertil parallellførte Oslopolitiet filmen med terroren 22. juli.”

Kun ett år tidligere, i september 2011, måtte avistegneren Kurt Westergaard, kjent for den mest kontroversielle av de danske Muhammedkarikaturene, avlyse et planlagt besøk i Oslo og reise tilbake til Danmark. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) signaliserte faren for et muslimsk attentat mot hans liv og antydet at de ikke kunne garantere hans sikkerhet på norsk jord.

Dette er alvorlig, ettersom norske myndigheter på denne måten signaliserer mer eller mindre offentlig at de ikke lenger kan opprettholde lov og orden eller ytringsfrihet i Norge men må overlate dette i hendene til muslimske grupper. Det er ironisk at PST samtidig innrømmer at de driver overvåkning av islamkritiske nettsteder der ikke-voldelige personer poster kommentarer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
9 years ago

Fjordman er spot on – som sædvanlig fristes jeg til at skrive.

“Dette innlegget ble sendt til de norske avisene Aftenposten og Dagbladet, som ikke ville trykke det”

Sandheden er ilde hørt. Derfor må EU jo også til at indføre internet-censur, som et andet indlæg på Snaphanen beskriver det.

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Jernhesten

Hjertelig takk, Fjordman ! Du er et lys i den bekmørke norgesnatta ! Stå på !

Mvh
Marit

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x