26
sep
Seneste opdatering: 26/9-12 kl. 2258
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Teksten på Pamela Gellers annonce er ikke just subtil, men Eltahawy og New Yorks venstrepresse mener, den er racistisk, hvad der er noget formørket ævl. Den ‘moderate muslim’ Eltahawy burde være for klog til det, men desværre har hun som man kan høre ikke helt forstået, hvad det går ud på i et frit demokrati. Hun burde vide det, for hun har også været arresteret af egyptisk politi. De var ikke så venlige. I New York fik hun kortvarigt håndjern på, og det var hun selv ude om.

På Gellers blog skrives der med store bogstaver, men det gør der hver dag. De to kvinder er ikke helt unge længere, de ser bare sådan ud. De burde tage hensyn til deres blodtryk.Journalist Mona Eltahawy Arrested in New York for Spray Painting Over Pamela Geller’s Subway Poster, Activist busted after defacing anti-Islam ad in Times Sq. station

‘Frels os fra danskerne, Sverige’

Det er jo meget glædeligt for næsten hele Riksdagen, at den nu igen kan “gå foran og tage ansvar” og vise alle andre, hvordan det skal gøres, når man vil smadre et land fuldstændigt.

Det danske asylsystem er så dårligt, at en gruppe syriske asylansøgere søger hjælp på den svenske ambassade i København. En gruppe på 30 syriske asylansøgere er blevet så trætte af det danske asylsystem, at de nu søger hjælp i Sverige. Nærmere bestemt den svenske ambassade på Sankt Annæ Plads i København. Fire af dem bliver lukket ind for at tale deres asylsag for de svenske myndigheder.

“Vi kender ikke vores fremtid. Vi lider, alle syrere lider. Vi ønsker, at Danmark skal anerkender os som flygtninge eller lade os rejse til et andet land som Sverige eller andre lande, der anerkender os som flygtninge, siger” Roudina Hossin Ali, der er statsløs palæstinenser fra Syrien. TV: Syriske asylanssøgere i Danmark: Hjælp os Sverige, 30 syriske asylansøgere er blevet så trætte af det danske asylsystem, at de onsdag vil søge asyl på den svenske ambassade i København.

Syriske asylansøgere eller andre har ingen grund til at kritisere det danske asylsystem. Det fastslår justitsminister Morten Bødskov (S) i en kommentar til Ritzau i forhold til protesten fra syriske asylansøgere.- De danske asylregler er robuste og retfærdige. Har man et beskyttelsesbehov, får man asyl, har man ikke, skal man rejse hjem igen, siger Morten Bødskov. De afviste syriske asylsøgere vil ikke samarbejde med myndighederne om at blive sendt tilbage. – Syriske asylsøgere søger til ambassade Bødskov: Syrisk asylkritik helt ved siden af

Demonstranternes banner minder påfaldende om Kirkeasyl og Bedsteforældre for Asyls. Jeg var selv forbi ambassaden kl 19, og der var ikke en syrer eller et telt at se. Enten har ambassaden taget dem ind, – næppe tænkeligt – eller også havde den meget kraftige regn fordrevet dem et andet sted hen. Måske hjem til bedsteforældrene.

En fransk skalle

Det er nok svært at forestille sig Zlatan i bronze udenfor Moderna Museet i en lignende situation:

Zinedine Zidane’s infamous headbutt on Marco Materazzi in the 2006 World Cup final has been immortalised at the Pompidou Centre in Paris with its very own statue. The Frenchman headbutted the Italian defender in the chest as he literally bowed out of football with a red card six years ago.

Zinedine Zidane’s Headbutt On Marco Materazzi Immortalised With Statue At Pompidou Centre

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Mona Eltahawy er, trods alt, egyptisk muslim. Efter hendes bog om de mandlige egyptiske “beasts” var hun jo kommet i “bad standing” blandt sine egne. Og så langt rakte hendes mod altså, trods alt, ikke.

Derfor fandt hun blot en kærkommen vej tilbage i folden.

Whats new?!!!

Johansen
Johansen
9 years ago

Det er åbenlyst, at Mona Eltahawy intet har lært. Ikke engang efter selv at have været en tur under islams jernhæl i Egypten.
Jeg vil hellere holde med de civiliserede end barbarerne, som dræber qua en tegningning eller en film. Det budskab er Eltahawy ikke enig i.

Santor
Santor
9 years ago

@ ‘Frels os fra danskerne, Sverige’.

Vi skal stadig presse hårdere og forlange mere af “flygtninge” der ønsker at være i Danmark.

Et af de allerførste krav der skal stilles, er at de vender hjem når der er fred og ro i deres hjemland.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Mona Hatahway er ikke værd at spilde tid på, undtagen altså for at få hende fængslet . Det er derimod Pamela Hall ,den amerikanske fottograf ,som kæmper bravt for at forhindre Hathaway i at bruge spraydåsen , uden omtanke for at hendes tøj bliver ødelagt . Denne del af episoden ses bedre på ”Gates of Wienna” s klip. Godt klaret Pamela !

Prudentius
9 years ago

Eltahawy er et arkefjols! Var det ikke hende egyptisk politi, i den friske forårsbrise, brækkede begge arme på? Hun er et klasse-eksempel hvorfor Vesten bør stoppe sin sokkeløse jagt på sækulære muslimer, ganske vist findes de, men de har som Eltahawy oftets jord, eller er det sand, imellem ørene. Geller har det med at hamre sin pointer hjem, med sømpistol, men det er i et Vesten der er ved at gå til i løgn og frygt, fordi så uendeligt få er parate til at forsvare bare de mest basale elementer af vores civilisation og civiliserede samfundsorden. Geller more power to… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Selve hovedteksten i annoncen er, slår det mig, vist nok et Ayn Rand citat.

Så kun (hvis jeg har ret) tilføjelsen “Support Israel – Defeat Jihad” er Gellers.

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

Fremsagt, bør det lige tilføjes, under et interview med Rand om blandt andet hendes tilgang til Israel-Palæstina konflikten.

Jeg har nemlig set hende svare det citerede i et klip på Youtube. Klippets titel(er) har jeg imidlertid svedt fuldstændig ud.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x