24
okt
Seneste opdatering: 25/10-12 kl. 1840
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er mord, voldtægt og lemlæstning for alle pengene i TV 3 Efterlyst. Jeg har knapt fundet en forbryder i programmet, der ikke er indvandret og påført ofrene af politikerne trods TV 3’s behjertede røgslør. I et sundt samfund ville det være genstand for en politisk storvask, i Sverige er det henvist til kvalmende Se & Hør TV og institutionaliseret bevidstløshed. Jeg skrev for nogle år siden: “Et sygt land har brug for en sund presse, men i Sverige er pressen sygere end landet.” Mediesygdommen bliver værre og værre, jo mere virkelighed idyl-leverandørerne skal fortrænge og forvanske. “Det är inte okej,” er det hårdeste programmet kan formulere om mord og voldtægter. TV3 Efterlyst,1:02:57 (Invandrarkillar rånade och försökte våldta 18-åriga Mimmi.)

Labourvælgere ønsker nul-indvandring

Tony Blair er heldigvis for ham selv over alle bjerge med sin ufattelige formue og sin nyfundne katolske tro. Se Channel 4 Dispatches’: The Wonderful World of Tony Blair fra september 2011.

Det er aparte som europæiske arbejdervælgere har en forkærlighed for at vælge svinagtigt rige ledere, og hvis de ikke er rige når de bliver valgt, er de perverst rige, når de går af. French president Francois Hollande, who claims to ‘dislike the rich’, has THREE homes on French Riviera, der socialt befinder sig lysår fra dem, de foregiver at repræsentere.

Sveriges forhenværende arbejderleder Göran Persson tjener 200.000 om måneden, plus fru Anitras pension på 1.2 millioner om året. Helle Thornings svigerforældre – også gode arbejdere – tjente ikke under 10 milloner pund (92.2 mio DKK) på EU, og det selvom Neill Kinnock og fru Gladys oprindelig var EU modstandere. Sønnike Kinnock, det står til at arve en formue, har ikke sine økonomiske instinkter fra fremmede. Hvorfor går deres børn på Ingrid Jespersens Højere Pigeskole, når de kan gå på Eton og Harvard? De er ikke gamle nok endnu.

Hvis ægteskabet holder, og sådan noget blander jeg mig ikke i, vil Helle Thorning blive den suverænt mest velhavende ex. arbejderstatsminister, Danmark nogensinde har haft. Men hun kan nå at blive formand for EU kommissionen endnu, det giver €24,422.80 (182,000 DKK) om måneden, plus fryns og pension, og så bliver det tidskrævende at tælle millionerne. Hun kan også nøjes med at blive almindelig EU kommissær til €19,909.89 -148,000 DKK om måneden og omkring 21 millioner DKK i pension. Så bor man ikke i en lejelejlighed på Borgbjergvej andet end af sand idealisme. Ikke dårligt, undtagen for de arbejdere, der skal financiere det.

The full scale of immigration’s impact on Labour’s support was revealed in a new survey today, ahead of a planned Ed Miliband speech on the issue. A YouGov poll revealed up to 78% of supporters who left Labour wanted drastic cuts in migrant numbers. This research was “bound to affect Labour’s immigration policies,” said Andrew Green, chairman of think tank Migration Watch. Many lost voters support extremely restrictive immigration policies which would cut net migration down to zero and only allow in migrants if someone left the country.Poll: Labour voters want zero net migration

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
11 years ago

Tragikomiskt “Efterlyst” med mångkulturalisten Hasse Aro: “ge inte rasisterna rätt”, säger han. Tydligen är övervakningsbilder OK..men signalement som 14-17 år svarta skinnjackor skvallrar om att Aro:s agenda är viktigare än att fånga fler busar än vad som behövs för att hålla tittarsiffrorna uppe.. En möglig, våt filt ligger hela tiden över den rosa elefanten, men snabeln sticker fram, hur mycket än Aro försöker knöla ner den..

Balder
11 years ago

Fremragende indlæg. Ikke mindst det med de kæmpelønninger. Det kunne måske dæmpe entusiasmen over den EUdemokratiske robotkvinde Heller Thorning hvis den viden bredte sig til masserne. For mange år siden snakkede man om hvem der var inde i Bent Burg. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem der bor i Helle Thorning.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Men så så jeg tilfældigt Ekstrabladets forside her i dag: “Skoler i oprør mod muslimske ballademagere”, eller noget i den retning. Alene den overskrift er noget, svenskerne stadig kun kan drømme om. Og så selve budskabet: Endelig tager nogle skolefolk sig sammen til at i det mindste tale om det store problem, alle vestlige skoler har med en alt for stor del af de muslimske store drenge, der opfører sig vanartet, også i skolen, og ødelægger undervisningen for sig selv og især andre. Det, som f.eks. Nicolai Sennels for få år siden blev tvunget ud af sit job i Københavns… Read more »

JensH
JensH
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

“kan nu siges frit – håber jeg – af alle.”

Don’t hold your breath!!! Det kommer helt an på hvem der siger det, og ikke hvad der rent faktisk bliver sagt. De venstresnoede ansatte i Folkeskolen er en ‘socialt accepteret’ gruppe på ‘parnasset’, og de kan derfor naturligvis slippe afsted med at sige ting, som eksempelvis en af ‘de ikke-stuerene’ DF’ere ville blive brændt på bålet for at sige.

XXXXX
XXXXX
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

@Gunnar

Tror du det hjælper, at tale om problemerne?

Det er en magtkamp! Magtkampe løses med magt.
De stærkeste har ret.
Jungleloven.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
11 years ago

“Et sygt land har brug for en sund presse, men i Sverige er pressen sygere end landet.”

Fantastiskt träffsäker formulering!

Bergfast
Bergfast
11 years ago

Kanske har massmedia, inklusive samhällets fostran som helhet, börjat ge allt tydligare effekter också hos stora delar av befolkningarna själva?…. Om man skummar igenom kommentarer som förekommer t ex på Avpixlat, eller andra – kontroversiella – bloggar, så är det nästan skrämmande vilken rå, brutal, vulgär och framför – sex, eller köns- relaterad uttrycksstil som förekommer. Integritetsnivån, och – artighets- nivån -, som helhet, verkar ha sjunkit mycket djup hos många medborgare i Sverige….och kanske i många andra europeiska nationer också?….. Inte enbart hos de officiellt – godkända – åsiktsföreträdare, i den – officiellt godkända – massmedie – kulturen- ,… Read more »

Bergfast
Bergfast
11 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Att söners, bröders, fäders, morbröders, farbröders, morfäders och farfäders osv., – språk -sinsemellan skiljer sig från …..döttrars, systrars, mödrars, mostrars, fastrars, mormödrars och farmödrars – språk – sinsemellan….. därför att (pojkar och flickor, män och kvinnor), helt enkelt generellt sett har, och -lever i -, fundamentalt ett olika – världar – , helt enkelt därför att de generellt sett har fundamental olika behov, och fungerar generellt sett därför fundamentalt olika, är ändå kanske någonting som behöver – erkännas -? Att dessa olika – folk – , (pojkar och flickor, kvinnor och män), generellt sätt har helt olika sätt på… Read more »

Bergfast
Bergfast
11 years ago
Reply to  Bergfast

Pps. …..”En sådan – utjämningspropaganda – verkar i stället i praktiken bli – nedbrytande – ?”…. Där finns alltså ett ideal, som framkommer inom flera olika media, att flickor skall, (alltifrån förskoleåldern och uppåt, och särskilt fr.o.m. 9 – 10 årsåldern, där både leksaksindustrin men också barnklädesindustrin och filmindustrin tydligt förmedlar sina ….ideal….), främst av allt skall lära sig att framstå som… – sexiga -…, i det offentliga rummet…. för att därigenom kunna vara ….konkurrenskraftiga…? Det ordnas olika slags modelltävlingar för unga kvinnor där de får lära sig att det viktigaste av allt är att de ….- .ser sexiga ut… Read more »

PK
PK
11 years ago

Efter 30 års ufattelige volden og hærgen i Danmark, af indvandrere, siger een dame fra de radikale følgende sproglige godbid:” Ja, der er problemer.” Dog skal damerne i SF roses for at have helt styr på den ødelæggelse, som finder sted. Efter grimme og grumme episoder kan de ofte sige dette:”Der er ikke acceptabelt.” Altså, de begyndte at komme med denne analyse for nogle år siden. Så falder een hårdt belastet hjerte lidt til ro, de progressive damer har lagt mærke til hvad der foregår. P.S. Har damerne i de progressive partier aldrig nogen ide om, at der er noget… Read more »

Prudentius
11 years ago

“…og hvis de ikke er rige når de bliver valgt, er de perverst rige, når de går af.” En af hovedfordelene ved at tjene den ukonkrete “menneskehed” er selvfølgelig, at man bedre kan forråde og flå de konkrete landsmænd. De er alligevel en samling racister, provinsboer og islamofober hele bundtet, så de fortjener det sgu! (Gordon Browns kommentar bag ryggen på en bekymret kernevælger, står stadig levende i erindringen: “…she was just a bigoted woman…” og så kan hun jo passende kastes for løverne) Og som erklæret verdensborger kan man med den bedste samvittighed søge i skattely bagefter. Er der… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x