26
okt
Seneste opdatering: 26/10-12 kl. 2112
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har lige patenteret ordet. Den ukrainske feministgruppe FEMEN demonstrerer i Paris mod IKEA’s kvindeløse – i Riyadh ville det hedde ‘kvindefri’ – katalog i Saudi Arabien (“Marianne” er Frankrig.) I forgårs demonstrerede de i IKEA i Hamburg: Feministinnen protestieren oben ohne gegen IKEA/ Gonesse : des militantes féministes envahissent le magasin Ikea. – De var i flere tyske og franske aviser, men øst for Sundet i Feministan syntes de ikke det var en historie.

Usminket rapport om danske universiteter

Niveauet falder på de danske universiteter og de universitetsansatte, der offentligt råber vagt i gevær, risikerer deres karriere. Det var budskabet ved Trykkefrihedsselskabet møde med Linda Maria Koldau og Henrik Dahl. Af Aia Fogh

(I professor Koldaus oplæg går strømforsyningen til videoen ved minut 2:04, hvorfor der mangler et minut der. Man ser på den hvordan. Se i 1080 p HD)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Hr. Dahl forekommer mig at udtrykke at det ville være en fordel at forskerne forskede. Det lyder umiddelbart sympatisk, men efterlader finansieringsproblematikken uden der i større omfang tages stilling til denne. Spørgsmålet er væsentligt, hvem finansierer egentlig forskningen? Skatteborgere eller investorer kan overveje hvilket system de foretrækker som det bedste og mest udbyttegivende. Så vidt jeg ved er nogle amerikanske universiteter temmelig velhavende selv og ikke i større omfang afhængige af offentlig finansiering i modsætning til eksempelvis danske. Socialdemokratisme, udbredt langt ind i nominelt borgerlige rækker, her anskuet navnlig som værende et system med store offentlige interesser i et utal… Read more »

trackback

[…] En af talerne var Linda Marie Koldau som er af den opfattelse at universitetsansatte, der offentligt råber vagt i gevær, risikerer deres karriere. […]

nobody
nobody
11 years ago

För övrigt kan jag bara fråga alla politiker. Kan jag också “…Play with Madness”? http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

nobody
nobody
11 years ago

Flickor dags för “policy of truth” – depeche mode: http://www.youtube.com/watch?v=Hp3JgWmQHcE

“Never again, is what you swore, The time before”

Bergfast
Bergfast
11 years ago

Angående …Counterjihadfeminister… Suck…. Stackars UNGA flickor och kvinnor…… de verkar vara fullkomligt …….hjärntvättade…? De är ÄNNU (förmodligen) INTE varken mödrar, mostrar, fastrar, mormödrar, farmödrar, eller tanter…… Men det kommer de så småningom förmodligen att bli…. och då kommer de att märka, om de är lyhörda och uppmärksamma, att deras DÖTTRAR, och dotterdöttrar, och eventuella syskondöttrar osv., kommer att behöva och vilja ha BETYDLIGT MER av deras uppmärksamhet, deras bekräftelser, deras lyssnande öron och deras seende ögon ….för dessa döttrars möjligheter till välbefinnande, glädje, harmoni, tillit och trygghet…. ÄN vad deras SÖNER kommer att vilja ha, och behöva av dem, för… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
11 years ago

Saa lidt af Henrik Dahls foredrag og er generelt enig. Dog synes jeg han var lidt urimelig ved de andre universiteter end Aarhus og Kbh. De fik trods alt deres nobelpriser for forskning der fandt sted foer de nye uni’er blev grundlagt. Har selv laest ved de to (Aarhus dog kun for en kort bemaerkning) og SDU og niveauet var ret ens. Forskningen indenfor de naturvidenskabelige fag er ikke ligeligt fordelt og nogle fag, fx. biokemi/mol.bio. er det ihvertfald ikke SDU der er daarligst i forskningsmaessigt. Saa det der med fremtidige nobelpriser, tja, logikeren i mig ville spoerge hvilke uni’er… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Vi kan jo heller ikke have, at universiteterne bliver så elitære, at kun danskerne kan gå på dem.

– – –

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x