30
okt
Seneste opdatering: 30/10-12 kl. 1900
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste kender nok den tidligere palestinensiske ex-terrorist Walid Shoebat, om ikke andet sĂĄ fra dokumentarerne Obsession: Radical Islam’s War Against the West og Islam: What the West Needs to Know og hvis man ikke kender dem, er det pĂĄ tide at se dem. Det er imponerende, hvad Shoebat kan nĂĄ pĂĄ syv minutter om hvorfor har leftists forlovet sig med islam?

Folkeskolen – for hvilket folk?

I ĂĄrevis er det hvisket i krokene om muslimske, uoppdragne elever i grunnskolen, eller folkeskolen som det hetter i Danmark. SĂĄ dukker det plutselig opp en mulighet til ĂĄ fĂĄ satt problemet pĂĄ den offentlige agendaen, dog fra uventet hold, skriver Britta Mogensen.

Ingen har som venstrefløjspolitikerne svinget pisken over befolkningen for ikke helhjertet at deltage i eller lade deres børn være prøveklude i politikernes multikulti-eksperiment. Som navnet siger, er folkeskolen en skole for folket. SĂĄ det er meget nødvendigt for politikere, at alle forældre fra urbefolkningen fĂĄr en forstĂĄelse af, at de har pligt til at sende deres børn i folkeskolen. Eksperimentet skal nemlig bæres igennem af hvide børn, som ved deres blotte tilstedeværelse menes at ”højne” niveauet i skolerne. Dette skulle bevirke, at ogsĂĄ de ”tosprogede” (læs: de tohalvsprogede) kommer ud i den anden ende med flotte karakterer og kan pĂĄbegynde en uddannelse […]

Sædvanligvis er politikerne helt uvidende om den virkelige verden, men da problemerne i folkeskolen vedrører deres egne børn, har de for politikere haft en sjælden og lynhurtig opfattelse og har reageret på den. Så mens de raser over de forældre, der har råd til at flytte deres børn væk fra politikernes integrationseksperiment, flytter de selv deres børn i privatskoler. Deres egne poder skal nemlig ikke udsættes for den skade, de har påført befolkningen. Deres børn skal ikke have ødelagt fremtidsmulighederne ved at blive trukket ned af forstyrrende, uopdragne 3. verdens unger, som taler et ubehjælpsomt dansk, truer, terroriserer og mobber og viser deres foragt over for kvindelige lærere/pædagoger med et fuck you, kalder både lærerne og skolepigerne for luder, korrigerer lærerens undervisning med den ”visdom”, deres analfabetiske forældre har hjernevasket dem med og nægter at blive undervist i de fag, forældrene ikke bryder sig om. Det ser ikke bedre ud for skolerne i vores nabolande Sverige og Norge. Også dér bestemmer de muslimske forældre, hvad deres børns skal undervises i, og især hvad de ikke skal undervises i. Og de følgagtige politikere tillader, at f.eks. vores egne juletraditioner trædes under fode for ikke at krænke de kronisk krænkede. HRS.NO

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
11 years ago

Bara du inte väljer BOKEN med stort B för då är det kört, och du får en förkrympt människosyn.

Hellre många små livaktiga böcker, än en stor tung som förkväver våra liv.

Men vissa tycks inte förstå att allt beror på vad man väljer att koncentrera sig på. Där tycks inte mångfald och mångkulturalitet vara viktigt. Utan snarare naivitet för det besatta oförnuftets skull.

HH
HH
11 years ago

Herregud! Ska vi aldrig fĂĄ nog? Jag blev överraskad över att höra att danska skolor har samma problem som vi har. Underbart nog har man i Danmark kvar ordet “folkskola”! Det ordet ser jag pĂĄ gamla byskolor här pĂĄ Ă–sterlen FOLKSKOLA stĂĄr det med stora bokstäver och visst var man stolt över vad man ĂĄstadkommit i den lilla byn. För det är ju där vĂĄr nordiska gemenskap finns – vi satte barnen i folkskolor (jag gick själv i en!) för att de skulle fĂĄ lärdom Vi driver ett självvuxet antikvariat sedan flera ĂĄr tillbaka. Det är alltid roligt att prata… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Walid Shoebat er det perfekte eksempel pĂĄ at indvandring og integration KAN virke , hvis det er de positive indvandrere man tar imod og er villig til at give ”uforskammet” forskelsbehandling . Hans Børn og børnebørn vil smelte sammen med resten af amerikanerne , og vil sandsynligvis fĂĄ en god uddannelse .

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x