1
nov
Seneste opdatering: 1/11-12 kl. 1717
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Melanie Phillips, Bruce Bawer, Henryk Broder, Robert Spencer, Morten Uhrskov, Nicolai Sennels, Bat Ye Or, Patrick Sookhdeo, Filip Dewinther, Gregorius Nekschot, Amir Taheri og Gavin Boby.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Balder
9 years ago

“Juridisk skandale??” Formentlig ikke. Har lige læst blot én af de mange artikler der linkes til i Svend Andersen indlæg hvor der omtales et hav af klager mod advokaten, som end ikke skammer sig for jævnligt at snige bemærkninger om “min far som sad i Auschwitz” ind i sine forsvarstaler i medierne. Han beskyldes og sagsøges af flere klienter for grove forsømmelser, ågerpriser helt eller delvist afregnet sort, (bl.a. overrækkelse af en “vinkasse” indholdende hundredtusinde dollars i sedler), for at beregne enorme honorarer som berømt forsvarsadvokat, men uden at klienten ved det, bliver sagerne ført af nyslåede advokater, praktikanter osv..… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

Off topic: Juridisk skandale?? Geert Wilders’ advokat Bram Moszkowicz er frataget sin advokatbestalling af det hollandske advokatforbund: Geert Wilders’ Lawyer Banned From Practising Geert Wilders spoke up on Tuesday afternoon for lawyer Bram Moszkowicz whose licence to practice was revoked earlier in the day. The anti-immigration PVV leader, who was defended by Moszkowicz during his trial on hatred and discrimination charges, said: ‘Bram’s defence at my trial was excellent.’ The MP went on to say Moszkowicz is the best lawyer in the Netherlands, according to news agency Novum. Moszkowicz himself said the decision of the legal profession’s disciplinary council to… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x