10
nov
Seneste opdatering: 10/11-12 kl. 1804
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Advarer mot bio-terror i Norge, Carl I . Hagen anklager norske politikere for ekstrem islamisme i Norge, Islamifiseringen i noen miljøer er meget urovekkende, Vanskelig å hindre jihad-reiser, Trusselen fra det radikale islam i Norge. Hva gikk galt?

Utilsigtet folkelighed

Fredrik Reinfeldts partnere i udlændingepolitikken Miljöpartiet, har lavet en kampagneside der hedder Flere åbne døre til Sverige, hvor de opfordrer folk til at uploade egne fotos åbenbart uden forhåndscensur. Den lukker nok snart igen. (Update: Ja, det gjorde den, Miljøpartisterne skulle lige vågne op til lørdg morgen.)

“Det er folket, der er problemet”, som salig redaktør Seidenfaden sagde. Den blodige pige er Jenny Lemon fra Gøteborg, der nytår 2004-2005 blev groft, racistisk mishandlet og voldtaget af fire somaliere i Gøteborg. En af dem voldtog få år efter en 84-årig kvinde i Dalarna. Miljöpartister læser næppe aviser, og hvis de gør, fortrænger de dem hurtigt igen. Det mærkelige er, at 41 % af dem der laver dem – svenske journalister – er Miljøpartister. Det hænger ikke sammen. Det gør Sverige heller ikke mere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten Nielsen
Kirsten Nielsen
9 years ago

Det er for første gang lykkedes mig at komme ind på öppna fler dörrar-siden, og nu er det allerede forbi med multikulti-kritiken: siden er blevet renset for grimme billeder af svenske voldsofre, og i stedet fyldt med ret intetsigende/klichefyldte billeder. Godt Snaphanen nåede at dokumentere hvordan den så ud i starten…

XXXXX
XXXXX
9 years ago

Det er en sjov måde de røde tænker på.
Bare tænk på noget godt, så flyver vi afsted.

Hop ud fra en bro, hvis du overlever, så gør det igen.

Deres Nationale selvmords logik syntes, at være når de nu truer vores land med terror.
Så luk porten op for endnu mere stemmekvæg.

I det lange løb indhenter virkeligheden altid fantasien.

Jannik
Jannik
9 years ago

Det er faktisk god humor, “Jeg har upplevt mångkulturen”, efterfølgende dokumenteret ved ægte mellemøstlig og afrikansk kulturberigelse.

Godt at se at propagandaen bliver vendt mod PK styret i Sverige.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Galskaben kender efterhånden ingen grænser i de frelstes kredse –
den slags belønninger vil jo næppe overtale vore “gæster” til at
rejse hjem igen … eller at holde sig tilbage med deres yndlingsaktiviteter
for den sags skyld 😀

Flygtninge får ret til børnecheck

http://jyllands-posten.dk/politik/article4904039.ece

AF NIKOLAJ RYTGAARD

Flygtninge skal have ret til børnecheck fra dag 1, når de har fået opholdstilladelse.

Regeringen og Enhedslisten har landet endnu en delaftale i forbindelse med de verserende finanslovsforhandlinger. Denne gang er der flere penge på vej til flygtninge med børn.

….

Prudentius
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Noget for noget! Klienterne skal jo øjeblikkeligt vide hvem der er deres rigtige venner, det dur jo ikke de først hentes hertil og dernæst glemmer hvem der er nr. 1 til at varetage deres økonomiske-etniske-kulturelle interesser. Lidt længere henne i programmet vil venstrefløjen dog nok føle sig en smule snydt når deres stemmekvæg kaster dem overbord til fordel for rigtige rettroende frænder. Kan vores venner, de såkaldt “borgerlige” kastrater, mon læse skriften på væggen? Eller er de stadig igang med at overbevise venstrefløjen om, at de aldrig vil fravige den dydens og anstændighedens smalle sti, som venstrefløjen har lagt ud… Read more »

Erling
Erling
9 years ago

Miljöpartister læser næppe aviser, og hvis de gør, fortrænger de dem hurtigt igen. Det mærkelige er, at 41 % af dem der laver dem – svenske journalister – er Miljøpartister. Det hænger ikke sammen.

Det hænger udmærket sammen. Jeg arbejdede engang på en fabrik der lavede fish fingers og jeg vil hellere sluge et levende myrepindsvin end at sætte tænderne i en fish finger.

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
9 years ago

Siden er ikke tilgængelig længere!
Det var godt at der blev taget en kopi i tide.

PK
PK
9 years ago

Fra Ekstrabladet. NYD gerne denne helt vidunderlige totalt løgnagtige muslimske perle.
Overskrift:” Muslimer bliver chikaneret”. Om Juletræssagen i Kokkedal.
Imran Shan ,islamisk trosamfund siger:”Der er konsensus mellem alle retslærde indenfor
islamisk lovgivning om,at alle folk skal have lov til at udføre deres religiøse praksis uanset hvad.”

Ja så, ser man det , Måske i de lande muslimerne kommer til, med hvad med f.eks Saudi Arabien,
og hvordan trives kristne i Ægypten? Sådan kan man blive ved.
Hvad vil Ekstrabladet med sådan en skod artikel? Spille hellig`?

Sven Olsen
Sven Olsen
9 years ago

Det er vel bare endnu et fejltrin hos MedlöberPartiet – de pröver forgäves at give indtryk af at de fatter noget som helst. Sverige bliver, hvis ikke den svenske befolkning får knytnäven op af lommen og bruger den på diverse Svenskfientlige politikeres snuder, et islamistisk land med en skallet statsmullah, landsforräderen, quislingen og fädrelandssvigeren, Fredrik “ibn Aswad” Reinfeldt som överste minaretudråber. Så danskere, nordmänd og finner må nok forberede sig på ét af to scenarier: Enten at gränserne mod Sverige lukkes og der kräves pas for etniske svenske medborgere, samt visum for udlandsfödte svenskere til de övrige nordiske lande eller… Read more »

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  Sven Olsen

Det är farligt för grannarna, i synnerhet Norge och Finland som har landgränser intill oss. Således blir det enkelt att använda Swedistan som brohuvud för att ta över även dessa länder med hjälp av femtekolonnarna inifrån. Danmark har visserligen inte landgränser mot oss som dem men sundet är ju inte särskilt brett heller. Att ligga så pass nära ett totalitärt islamistiskt land kommer givetvis bli farligt ändå. Om inget annat hjälper borde ni kärnvapenbomba bort oss. För oss vore det ett bättre alternativ än att leva som dhimmi-slav eller få huvudet avsågat med kniv eller bli stenad eller något annat… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x