10
nov
Seneste opdatering: 11/11-12 kl. 0606
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opsig flygtningekonventionen af 1951

Inden EU kommer os i forkĂžbet og Sverigeficerer hele Europa.

Snart kommer EU fÄ ett gemensamt program för asyl- och migrationspolitik. I dag tar nio av EU:s medlemslÀnder emot nÀstan 90 procent av alla flyktingar, och hur de behandlas skiljer sig stort frÄn land till land. Syftet med den nya lagstiftningen Àr att ge alla flyktingar samma behandling och bedömning oavsett var i EU de anlÀnder, och att fördela ansvaret jÀmnare. Gemensam asylpolitik inom EU snart pÄ plats

GruppevoldtĂŠgt af dreng

VoldtĂŠgt af mĂŠnd er ikke sĂ„ usĂŠdvanligt i Sverige lĂŠngere. Det er helt fĂžlgerigtigt af den demografiske udvikling: feminiserede svenske drenge og indvandrede machoer, der ligesdom hjemme i MellemĂžsten ikke gĂ„r af vejen for lidt homopraksis, de kan fordĂžmme bagefter. Svenskerne er vant til at – om jeg sĂ„ mĂ„ sige “politikerne knepper dem i rĂžven”, – men gruppevoldtĂŠgt pĂ„ en mand er noget sjĂŠldnere forekommende. Det er et spĂžrgsmĂ„l for dybdepsykolger hvorfor voldtĂŠgt af mĂŠnd er mere tabuiseret i et feministisk samfund, end 6500 (potentielt 65.000) voldtĂŠgter pĂ„ kvinder om Ă„ret. Skal man tro at den herskende kvindelige dagsorden tĂŠnker “smag den medicin jeg spiser, lad os fordele elendigheden”? Vores midlertidige kulturminister ville antagelig ikke klage, traditioner udvikler sig. Yderligere elendighed: Der var to mord i Sverige i gĂ„r, og fire sidste weekend. Der plejer ‘kun’ at vĂŠre et om dagen i modsĂŠtning til knapt et om ugen i Danmark.

17-Ă„ringen var pĂ„ vĂ€g hem frĂ„n en fest i centrala VĂ€xjö i natt.DĂ„ ska han ha överfallits och vĂ„ldtagits av flera mĂ€n.– Vi vill att eventuella vittnen ger sig till kĂ€nna, sĂ€ger Carl-Gustaf Rask, inre befĂ€l vid VĂ€xjöpolisen.Polisen har spĂ€rrat av ett stort omrĂ„de vid TegnĂ©rkyrkogĂ„rden i centrala VĂ€xjö efter en misstĂ€nkt vĂ„ldtĂ€kt. Den 17-Ă„rige pojken fick hjĂ€lp av sin pappa att larma polisen nĂ€r han kommit hem efter en fest i VĂ€xjö.17-Ă„rig pojke uppges ha vĂ„ldtagits i VĂ€xjöUng man vĂ„ldtagen vid TegĂ©rkyrkogĂ„rden

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
11 years ago

jeg synes man skal se Ezra Levent, klippet ligger efter indslaget med Michael Coren og handler om CBC – modsvarer DR – og deres hykleri om canadiske soldaters sjov om Bin Laden fra Afganistan. Det er sĂ„ godt!

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
11 years ago

De to links, om EUSSR-diktater og muslimsk dominansadfĂŠrd, synes ikke at have noget med hinanden at gĂžre, men ved nĂŠrmere eftertanke …

nobody
nobody
11 years ago

Allt för mĂ„nga stĂ€mmer upp i sĂ„ngen – Ted gĂ€rdestad Jag vill ha en egen mĂ„ne: http://www.youtube.com/watch?v=HInYeg78sMU

nobody
nobody
11 years ago

You can call me Toby, if you like; Rowan Atkinson in Hell: http://www.youtube.com/watch?v=9UbqZ_oN5do

P.S: I’m a fried the jew was right…

PK
PK
11 years ago

ForstÄr det ikke ! Hvorfor , i feminest landet per excellence er mÄske 90% af damerne
i Sverige totalt ligeglade med voldtĂŠgter.
FĂ„r de virkelig et bedre land??

Har ofte set Mona Sahlin pÄ tv , og hun siger aldrig noget om det.
Hun taler altid racisme. Er HUN bindegal, eller har hun ingen menneskelige fĂžlelser?

Stockholm kalder jeg for SAHLINGRAD.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Reply to  PK

Tidigare ikvĂ€ll hörde jag pĂ„ nyheterna, minns inte om det var Aktuellt eller Rapport men det var i alla fall den dĂ€r elĂ€ndiga falskt smilande Lisbeth Åkerman. Som skröt med att en ny internationell undersökning hade visat att Sverige var vĂ€rldens 3:e bĂ€sta land att leva i. Bara Danmark och Norge var bĂ€ttre. Tror nog hon var lite besviken över att vi inte knep första platsen Ă€ndĂ„. Antingen mĂ„ste det vara en minst 40 Ă„r gammal undersökning eller sĂ„ Ă€r det inget annat Ă€n förljugen statlig propaganda. Jag tror sĂ€kert att ni kan rĂ€kna ut vilket. I verkligheten fĂ„r vi… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x