10
nov
Seneste opdatering: 11/11-12 kl. 0606
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opsig flygtningekonventionen af 1951

Inden EU kommer os i forkøbet og Sverigeficerer hele Europa.

Snart kommer EU få ett gemensamt program för asyl- och migrationspolitik. I dag tar nio av EU:s medlemsländer emot nästan 90 procent av alla flyktingar, och hur de behandlas skiljer sig stort från land till land. Syftet med den nya lagstiftningen är att ge alla flyktingar samma behandling och bedömning oavsett var i EU de anländer, och att fördela ansvaret jämnare. Gemensam asylpolitik inom EU snart på plats

Gruppevoldtægt af dreng

Voldtægt af mænd er ikke så usædvanligt i Sverige længere. Det er helt følgerigtigt af den demografiske udvikling: feminiserede svenske drenge og indvandrede machoer, der ligesdom hjemme i Mellemøsten ikke går af vejen for lidt homopraksis, de kan fordømme bagefter. Svenskerne er vant til at – om jeg så må sige “politikerne knepper dem i røven”, – men gruppevoldtægt på en mand er noget sjældnere forekommende. Det er et spørgsmål for dybdepsykolger hvorfor voldtægt af mænd er mere tabuiseret i et feministisk samfund, end 6500 (potentielt 65.000) voldtægter på kvinder om året. Skal man tro at den herskende kvindelige dagsorden tænker “smag den medicin jeg spiser, lad os fordele elendigheden”? Vores midlertidige kulturminister ville antagelig ikke klage, traditioner udvikler sig. Yderligere elendighed: Der var to mord i Sverige i går, og fire sidste weekend. Der plejer ‘kun’ at være et om dagen i modsætning til knapt et om ugen i Danmark.

17-åringen var på väg hem från en fest i centrala Växjö i natt.Då ska han ha överfallits och våldtagits av flera män.– Vi vill att eventuella vittnen ger sig till känna, säger Carl-Gustaf Rask, inre befäl vid Växjöpolisen.Polisen har spärrat av ett stort område vid Tegnérkyrkogården i centrala Växjö efter en misstänkt våldtäkt. Den 17-årige pojken fick hjälp av sin pappa att larma polisen när han kommit hem efter en fest i Växjö.17-årig pojke uppges ha våldtagits i VäxjöUng man våldtagen vid Tegérkyrkogården

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

jeg synes man skal se Ezra Levent, klippet ligger efter indslaget med Michael Coren og handler om CBC – modsvarer DR – og deres hykleri om canadiske soldaters sjov om Bin Laden fra Afganistan. Det er så godt!

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
9 years ago

De to links, om EUSSR-diktater og muslimsk dominansadfærd, synes ikke at have noget med hinanden at gøre, men ved nærmere eftertanke …

nobody
nobody
9 years ago

Allt för många stämmer upp i sången – Ted gärdestad Jag vill ha en egen måne: http://www.youtube.com/watch?v=HInYeg78sMU

nobody
nobody
9 years ago

You can call me Toby, if you like; Rowan Atkinson in Hell: http://www.youtube.com/watch?v=9UbqZ_oN5do

P.S: I’m a fried the jew was right…

PK
PK
9 years ago

Forstår det ikke ! Hvorfor , i feminest landet per excellence er måske 90% af damerne
i Sverige totalt ligeglade med voldtægter.
Får de virkelig et bedre land??

Har ofte set Mona Sahlin på tv , og hun siger aldrig noget om det.
Hun taler altid racisme. Er HUN bindegal, eller har hun ingen menneskelige følelser?

Stockholm kalder jeg for SAHLINGRAD.

Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  PK

Tidigare ikväll hörde jag på nyheterna, minns inte om det var Aktuellt eller Rapport men det var i alla fall den där eländiga falskt smilande Lisbeth Åkerman. Som skröt med att en ny internationell undersökning hade visat att Sverige var världens 3:e bästa land att leva i. Bara Danmark och Norge var bättre. Tror nog hon var lite besviken över att vi inte knep första platsen ändå. Antingen måste det vara en minst 40 år gammal undersökning eller så är det inget annat än förljugen statlig propaganda. Jag tror säkert att ni kan räkna ut vilket. I verkligheten får vi… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x